32

до 36

преди 12 години

Смартфон за 200 лв ??? Втора ръка ???Я дифинираи кое му е смартфонското на 200 лв заместител и какво е това втора ръка.***

31

от 35

преди 12 години

На улицата *** като само телефончета са ти в главата.Типичен български кухар , на които му показват огледалце и се кръсти в него.Неможе да разберете кое е наистина ценно защото нямате 5 лв в джоба си.

30

Zint

преди 12 години

спомних си с голямо умиление как инсталирах уин 3.1 преди 16-17 години, даваше ми много по-голям бъзз от нещата сега..

29

Nikolov

преди 12 години

В Америка хората са нормални живеят скромно и разумно , в БГ нещата са друго ядче - гъзари и злато търсачки пълно нещастие и извратеност на нещата ....Питам се къде ли е по добре и кои са по щастливи :)

28

Анонимен

преди 12 години

Ясно е, че няма да имат смартфони Ipad, Iphone от вечния конкурент Apple! Може би нямат и компютри с легален Windows, който трябва да си закупят. Но как да стане при това състояние от 60 млрд, които са в банките? Мъка е хора, мъка е да си богат и стиснат.

27

до 35

преди 12 години

Личи си,че си общак по строежите.*** си!Дори и в БГ *** можеш да намериш смертфони по 200 лв чисто нов с Андроид.А Нокии със Симбиан и особено втора ръка ги има за 50 лв пачето където се обърнеш.Разбра ли бе ***?

26

Анонимен

преди 12 години

Ами пресметнете какво са 100 смартфона по хилядарка и ще се хванете за главите.10 кубика бетон = 1 смартфон в които няма и 100 грама метал хехехе

25

мдааа

преди 12 години

*** сноба.Богатите са извратени и това е факт.А тоя умиристник на снимката е един ***.Да му *** на доларите.

24

Мария

преди 12 години

"Трите наследника се възпитават да живеят без излишен лукс" - ей, какви "журналисти" списват тук? За лица се използва друга форма - ТРИМАТА НАСЛЕДНИЦИ (обикновена множествена бройна форма)! Научете граматиката, носители на езика сте, срамота е да допускате подобни грешки!

23

TROLLFACE

преди 12 години

Еми , нормално да нямата Ейпъл-и , като той е основния конкурент на Microsoft , все едно да имам баничарница и да ям банички от отсрещната ....

22

мдам

преди 12 години

Нямат смартфони, защото всеки знае, че са перфектното проследяващо устройство. Има и други функции, но може би някои хора ще ме помислят за ненормален. Същият този преди няколко години на лекция на TED се изцепи, че трябвало популацията на Земята да се намали до няколко стотин хиляди посредством използването на специални ваксини и т.н. Има го в нета.Който иска да го гледа.

21

I

преди 12 години

Пише се "тримата наследниЦИ', неграмотни журналисти!!!

20

Анонимен

преди 12 години

поискали са си iphone, той им е казал или Nokia или нищо и те са избрали второто

19

mao_dze_dun

преди 12 години

до 23: - няма как - Билито е обещал всичко за благотворителност. Едва ли ще ги остави гладни, но до колкото знам плана е да имат там по 10-20 милиона (не че е малко :)) за старт и от там да се оправят. Може да говорят каквото си искат за него - човека е пич и дава по 5-6 милиарда долара на година за благотворителност.

18

Българин

преди 12 години

катафалката багажник няма

17

Рокфелер

преди 12 години

И аз искам така - нищета, нищета и после 1милиард наследство от тати.....

16

Анонимен

преди 12 години

21 - дали му се дават пари за машинка, а? Само ако работи под Windows ;)

15

ha ha

преди 12 години

Ай, стига бе, 60 млрд и яде тези ***, хамбургерите, хамериканските джунг фоодс.

14

Daytona

преди 12 години

Неграмотна пасмина наречена "журналисти" от Вчера БГ. Изгорете си дипломите, ако изобщо имате такива. Само срамите професията!

13

А

преди 12 години

Трябва от малки да знаят, че за парите се бачка! Иначе като станат на 20, живота им се вижда тежък! И са виновни родителите!