140

Анонимен

преди 12 години

А къде да затворим ***? Преди по-малко от 10 дни до сградата в която работя бяха оставени 6 кученца, в кофа от латекс. Тези сладки малки сукалчета, все още, ще станат големи бездомни песове.Да евтаназираме ***, та да решим проблема, а(защото той пак ще изхвърли поредното котило след 6 месеца)?

139

Разумен

преди 12 години

Айдеее, Миро кучето клекна пред еко-терористите. Защото са на една хранилка, може би ?

138

Севдалинка

преди 12 години

Мили животинчета, знайте, че лоши хора ви мислят злото, бъдете бдителни! И ние ще ви пазим, разбира се. И Дядо Господ ще ви пази, най-накрая. Ако някой ви направи нещо лошо, Дядо Господ ще го накаже - ако е мъж ще му отнеме мъжката сила и ще го направи импотент, а ако е жена - ще погрознее. Това ще се случи на всеки, който си позволява да ви безпокои, мили наши обични животинки!

137

PETROV

преди 12 години

ABE TI MINISTARE TAP LI SI ILI SE PRAVI6 ?

136

Анонимен

преди 12 години

Приберете ги тея кучета, бе! Защо ще ги избивате? Толкова ли е сложно да се построят 1000 клетки от бетон на някой пустеещ кър и да се сложат 2-*** доктори да ги гледат???

135

Анонимен

преди 12 години

Убивайте кучетата, не чакайте държавата да ви защити!

134

До коко

преди 12 години

Многоуважаеми господин турбо ***, преди години *** убиха пак професор, в кв. Захарна фабрика, къде бяхте вие и такива като вас тогава? Ааааа забравих, *** ги пази милицията, а такива мишки като вас много ги е страх от милицията, също така ги е страх от тъмно и от кво ли още не, нещо нормално за мишките. Смели и силни са когато си мислят, че са анонимни, също така на тумба и то срещу абсолютно беззащитен противник...........

133

Анонимен

преди 12 години

Абе няма ли стрихинин в тази държава. Пресни телешки пържолки поръсени с малко стрихинин може да послужи за последна тържествена вечеря на глутницата, Грешката е човешка и достатъсно човешки курбан даде човека

132

коко

преди 12 години

Уважаеми кучелюбиви ***,ч..е .кии ли искате да правим на ***? Това,че разкъсаха професор не е ли достатъчно като причина да се сложи край на продължилите 20 години нападения над хора???Или тарикатите от 4 лапи и подобните им шмекери се надяват,че пожизнено ще се издържат от парите на кукувците от Европа за да правят тук кучкарник?Дано да Ви хване кучешка тения и бавно и мъчително да умирате след операция след операция!!! коко-хуманист

131

teddyshane

преди 12 години

Естествено че няма да ги избият нали получават пари за"ваксини" "кастрация" и пр.фиктивни процедури!

130

Анонимен

преди 12 години

Мазен,като няма да избивате мастиите да избиваме вас-управниците!

129

дядо

преди 12 години

с парите за кучетата ще помогнем на деца да оздравеята на здравите да не се разболяватмного *** народуправниците при толково проблеми с деца ви тикат кучета в тъпите зурлине се връзвайте от 20 години само това правитекучетата -тия дето ги защитават да си ги вземат в къщищом не искат да вземат едно малко човечекучетата няма да се свършатпо-вероятно е вие да изчезнетеот упоритите грижи на правителството за намаляване на българското население-*** име сигурен гласоподавател

128

Анонимен

преди 12 години

Няма да избиваме кучетата безпричинно.По този начин избивате хората наглеци.

127

Анонимен

преди 12 години

Да бе да!Нали тази гадна свинска пържола трябва да *** и от ***!Ах,колко си мазен и омразен,***!

126

Анонимен

преди 12 години

Не ги избивайте,ами им раздайте по един козунак.

125

Анонимен

преди 12 години

Ново пет!Тези всеки ден различно говорят.Въздухари!

124

Анонимен

преди 12 години

Ефикасни и лесно достъпни начини за ликвидация на ***: антифриз, калиев перманганат от аптеката, струва стотинки.

123

Анонимен

преди 12 години

Найденов да си ги прибере в своя приют и да ходи на лов с тях. Аз искам да живея в град без скитащи кучета. Спомням си преди последните избори как Фандъкова се заричаше, че ще реши проблема с кучетата в София. Толкова и тежи думата на тази госпожа!

122

Анонимен

преди 12 години

Или вие ги ликвидирайте, или ние ще го сторим....Не може на всеки където му скимне да държи куче - на всеки строеж, паркинг, автомивка и у дома. Както има контрольори за нередовни пътници, така трябва да има и проверяващи за платен данък и регистрация на "домашния" любимец! Няма паспорт, няма регистрация, няма платен данък - аут!

121

do 121

преди 12 години

Pisha na шльокавица... shtoto nyamam kirilica (trudno ti e da se dosetish predpolagam). Ajde idi da otrovish nekoi da ti stane po-hubav denya. Shtom ne dava mleko ne tryabva da jivee nali. A az ot grada izbyagah che se napulni sus selski ambiciozni cheda.