136

Анонимен

преди 12 години

тема за Иран и много *** -много ***

135

ДО 188

преди 12 години

Абе я бягай да *** *** пиш.и,кво ни занимаваш с наклонностите си.

134

Анонимен

преди 12 години

само не разбрах какво ти е bg-то , по скоро трябваше да сложиш ir

133

bg

преди 12 години

Irancite sa super!Te sa protiv sunitite-uahabisti v Sauditska Arabia.Sataninskata bludnica Hilari Klinton flirtuva sus sunitite-uahabisti v Sauditska Arabia.

132

bg

преди 12 години

Sataninskite cionistko-nacistki demoni v Izrael i USA nasur4avat i podkrepjat radikalnija islam s/u Pravoslavieto.

131

Анонимен

преди 12 години

Преди 2480 години шепа спартанци спряха персите при Термопилите и днес Европа е това което е не случайно е писало на тогава върху камъка , пътнико когато минеш от тук спомни си за тези герои , те промениха историята и ни позволиха днес да сме това което сме.

130

сдг

преди 12 години

Едно последно нещо да ви открехна,и повече няма да пиша.ДОКАТО ИМА ЕТО ТАКИВА БРАДАТИ КАКТО НА СНИМКАТА ДА ПРОПОВЯДВАТ ОМРАЗА ПО СВЕТА,НЯМА ДА ИМА МИР.ПОВЕЧЕТО ВОЙНИ В СЕГАШНАТА НИ ИСТОРИЯ ПАК СА НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА.ДОКАТО НИЕ СМЕ ПО ТОЛЕРАНТНИ,А ТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДА ДЪРПАТ НАРОДИТЕ СИ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО И ГИ ОСТАВЯТ НЕГРАМОТНИ,ПРОПАСТА ПОМЕЖДУ НИ СИ ОСТАВА ОГРОМНА.

129

181

преди 12 години

Вярно е още щяха да копаят да намират желязо и да се бият с стрели и копия.Ако не бяха европйците и американците,дивите араби които са още на ФЕОДАЛЕН СТРОЙ,на племена.Още щяхме да чакаме да открият петрола и да имаме електричество по домовете си.

128

Анонимен

преди 12 години

До 180 Китай и Пакистан нямат реален ресурс с който да се противопоставят , как по точно си представяш че Китай би могъл да се намеси , в Северна Корея да и го е правил ни в Иран не може понеже няма как , а Пкистан за него ядрен Иран е потенциална заплаха, стига волни съчинения.

127

до 178

преди 12 години

Цитирах ти само един закон,според тебе,свобода и независимост,дали има в тази държава?????

126

Анонимен

преди 12 години

Арабите Иран и Русия трябва да целуват краката на американците защото благодарение на тях , , на тяхната свобода , на техния гений днес са това което са , иначе щяха да са пустош

125

до 176

преди 12 години

Недей да четеш само,чети м/у редовете,Израел ги е страх от въоражаването на Иран и заради това атаката е неизбежна.Скоро писаха за американски военни които консултират Израел как атаката ще протче най добре.А да видим дали Пакистан и Китай ще се намесят.Да сме живи и здрави ще проследим.Но според мене въздушната атака е неизбежна.

124

Анонимен

преди 12 години

Остави я Лара тя си заработва заплатата към посолството

123

Анонимен

преди 12 години

А какво те впечатлява , човешките ценносто в Иран ли , това ли е за теб критерия за свобода и незвисимост , май си по ограничен от колкото и предполагаш

122

до ЛАРА

преди 12 години

Аба незнам кои точно са бандитите,Америка или държавите с собствен петрол.Според тебе кой увеличава НЕФТА,Америка или производителите?А после ревете че горивото поскъпнало,и не се сещам защо обвинявате Америка за това при положение че и тя купува от Арабските страни.Ето заради това са войните,ако невдигаха петрола,нямаше да има войни.Проста аритметика.

121

до 172 от 159

преди 12 години

Не един *** веднъж му пуснах тук цитатите и на Китай, и на Пакистан. Ти да не си бил този. Ако държиш, ще ти ги намеря и пусна пак. А ккъв е Израел, та ще обмисля и обявява нападение над суверенна и независима държава, Да не сме в средните векове с пиратските истории. Ето това е нивото на Израел, ако ще да се напълнят с пари да имат модерна техника си остават човешки ***. А еврейска пропаганда за Иран сме чели достатъчно и глупостите вече не ни впечатляват. Знаем защо пишат това.

120

Анонимен

преди 12 години

Щом Израел има ядрени оръжия, защо и Иран да няма.

119

DO 159

преди 12 години

159 UMNIKOO PALI ZA AMERIKA KVO PRAVI6 TUK TI NE SI BALGARIN A PREDATEL

118

до 161

преди 12 години

Деде, изказваш се само на база спомени, без да знаеш какво става в новото модно общество. Питай си унучето, ако работи сред новобългърчетата в някоя фирма с корпоративни зомбита и с "корпоративната и фирмена култура" да ти разкаже за какво иде реч. И дори в детската градинка на рожден ден какви песнички пеят. Не бъркай минало с настояще. Американската култура, до колкото я има няма нищо общо с нашата.

117

До 159

преди 12 години

Е ***,много разбирате от външна политика,но ако си бяхте направили труда да следите събитията,щяхте да знаете че Израел обмисля отдавна въздушен удар по заводите на Иран за обработка на уран.А че са зле само един факт,на жените е забранено да управляват автомобили с закон,има затвор.Но вие сте се събрали няколко човека праскате положителни и отрицателни знаци,и спорите за спорта. на кой му е по голям.Да ви питак къде точно се намесиха Руснаците и Китайците досега,само декларации.