179

Явор Орехов

преди 12 години

Алелееее, каква мазна нахилка!

178

какво

преди 12 години

алоооо кореноядците по надолу-излезе копривката и станахте независими а смръдльовци-а до г-н Уорлик-веднага пращайте служебно правителство щото сме го закъсали с политици от сусурлево сирищник вълчидол лисичи баир....все селски хитреци и грабежаджии..нека уорлик да забие знамето на конфедерацията на...щях да кажа на парламента..ама се сетих че тази сграда служи за чалготека..кога ще пее азис и колко ще е билета за непарламентаристи или те искат на уше да им се пее..чалгари долни

177

шт

преди 12 години

Уорлик,не се бъзикай с нас!Ние си искаме да бъдем зависими от Русия,защото не ви вярваме,че можем да бъдем хептен...независими!!Яд ли те е ?Защото не може да сме независими от вас,пък.... да не сме зависими от Русия!Схващаш,ли?Щото ,дори и аз-не!?Ама питай БСП-те знаят кое е по добро за нас-ние сме ги"делегирали"отдавна,да мислят вместо нас и сме им много благодарни,че сме още живи!Може да те е яд,ама ние сме си българи!Ами ти защо биеш ***!?

176

Атанас Буров

преди 12 години

Тавариши ***, алкохолиците от сибир не се ли месят във вътрешните ни дела вече 134години??? Какъв е резултат вие кажете?!

175

Атанас Буров

преди 12 години

USA, USA, USA!!!

174

Атанас Буров

преди 12 години

Мачкай руските *** и техните ***!!!

173

до208

преди 12 години

Какъв ,,ЕС,, какви пет лева бе мъжки я се стегни малко . За смях на света стана тоя ЕС. Ами незнам как да бягаме че срам и позор . Системата на тоя измислен съюз е прееби другарче едни гледат да го набутат от зад на едни други . Хората ги разкриха . Защо се месят защото руснаците сами се отказаха от борбата напълно доброволно ,, Горбачов,, разпусна Варшавският договор . А и от давна американците са ни харесали .

172

Анонимен

преди 12 години

Най-добре е да се диверсифицираме с безплатна енергия от Космоса, но такава засега липсва.

171

Анонимен

преди 12 години

абе, нали ние сме в ЕС!!! с тия сме "съюзници" във военния им пакт. от къде накъде постоянно ще ни дават наставленията си и ще ни се месят. май на някои хора им оказват силен натиск чрез банковите им сметки в хамерика и Швейцария

170

Анонимен

преди 12 години

Никоя страна да не е зависима от един вид енергия или източник,Това е вярно а този трябва да е голям куражлия.

169

Валя

преди 12 години

Mr Warlick, We in Bulgaria are not pleased to read, listen, even know anything about your own oppinion. Neither your state one or government policy as well. Please, have a note and kindly shut up. You even can hide them in some pretty dark place. We can offer you one or two if you need to.

168

БЪЛГАРИН

преди 12 години

АМАН ОТ ДУПЕДАВЦИ И ОТ ПОСЛАННИЦИ !

167

ЗА ЖОРО/Dnes/bg

преди 12 години

Жожи,Жардел,Жорж,ми,че ти си си от самият сайт бре!Как те защитават нахранилите се при Урко,ехеее..Та не си Жоро,а най си Жоро/dnes/bg!

166

Хектор

преди 12 години

Какви визи за сащ бе,кой иска да отиде да живее във бъдещо радиоактивно поле,некой *** може би.

165

Анонимен

преди 12 години

Тоя що не вземе да се гръмне

164

Теодор Комнин, но бъ

преди 12 години

Много *** посланик.

163

бг

преди 12 години

жоро е прав бил съм в сан петербург два пъти преди 2 години на гости-тия хора какво тегло теглят все едно че нямат нищо на тяхна територия.олигарсите са ги яхнали и ги яздят като диви катъри.жал ми стана за тях ама това е.съсипията и там е страшна .и да се говори за наука и производство при тях е смешно.едвам оцеляват.а олигарсите крадът и после беж в англия и футболни отбори си купуват.а да не говорим за 20км.от града-страшно е дори за нас виждалите почти всичко.така че по кротко с руската мощ

162

Анонимен

преди 12 години

Жорко, непрекъснато доказваш тезата ми, че си продукт на милиционер и комсомолска или партийна секретарка, като всички герберасти. А за чугуна - да не ме срещаш.

161

Жоро-бг

преди 12 години

Ох този рефрен за цитирам "група руски учени", "секретни разработки" и т.н, съм го чувал и мога само да се смея.... то си им личи колко са напред в науката не могат да направят едно ножче за бръснене и една четка за зъби ! да не говорим за по сложен продукт като мобилен телефон или процесор.... 60% от руския БВП идва от копане на природни ресурси, който не са вечни, като свършат руснаците ще минат отново към ядене на трева и корени по стар обичай и пак ще молят САЩ за пшеница и ориз !

160

продължение

преди 12 години

Ако знаеш регламента за нобеловите награди за наука, трябва да има незнам си колко публикации. А в СССР и бившия соц. лагер нещата бяха засекретени, което не даваше възможност за публикации. Можеш да прочетеш, ако се разровиш в нета, колко сегашни "открития" на американците с всъщност руски. Дори за любимия ти СТЕЛТ са използвани теоремите на отражението на Уфимцев от 1964 г. Няма да говорим за Сикорски, за полк. Поповски, който издаде на американците тайната на твърдото гориво за ракетите и т.н