25

Боби

преди 12 години

Те всичките управляващи са фалшиви - като образоваие и като хора. И ще се види на изборите че е точно така.... воглаве с Боко Цървула.

24

Анонимен

преди 12 години

да ви кажа...глупави и прости хора няма!има мързеливи и немързеливи!всеки сам избира от кой модел да е...а мързелаът както е видно, води и извършване на престъпления от общ характер...

23

Гогата

преди 12 години

НЯКОЙ НЯМА ЛИ ДА ВИДИ КАКВА Е ДИПЛОМАТА НА БОРИСОВ???.....А ДА ,ТОЙ ИЗОБЩО НЯМА ТАКАВА!!!

22

brigante

преди 12 години

и кмета на димитровград иво димов е с фалшива диплома, и валери славов, който е началник отдел образование в дим-гр е с диплома среден 3, и фалшива италианска диплома, и е мошеник, но заемат важни обществени постове:( а аз като казвам все, че ни управляват грозни, нискообразовани, глупави, лъжци, плешивци с обли лица, дебелаци с техните курвентии и хората ме гледат сякаш аз не съм нормалния:))))))) а аз съм си много добре, но съм заобиколен от прогнило общество и вече едвам смогвам да дишам:(и сякаш аз съм бруталния, а то действителността е такава, а аз само пиша и говоря за нея, и няма как да струи от мен някаква кой знае каква умнота:))))))) защото съм заобиколен от адската човешка пошла тъпота:)

21

Анонимен

преди 12 години

Ами то ГЕРБ е пълен с Калинки и Калинчовци!

20

Boris

преди 12 години

Вижте сега няма какво да ви лъжа. Тази игра на мен ми харесва, на вас може и да не ви хареса, но това си остава ваше мнение. Регистрирайте се тука erepublik/bg/referrer/Mad+Snowboarder първо за да ми помогнете и второ, за да мога аз да помагам на вас във вашето развитие. Играта е интересна и до някаква степен се доближава до реалния живот. Нищо не ви коства да пробвате : )

19

нищо което не знаем

преди 12 години

МлилиционероФашизоидно-комунистическа торба с ***,с извинение управлявала държавата!

18

САКЪН

преди 12 години

Ще й спрете кърмата на калинката. По кротко карайте!

17

ПИТАМ

преди 12 години

Защо е застанала на снимката в поза " Пикаеща крава " в Смолян сигурно така си стоят помакините.

16

Хаджи Ахил

преди 12 години

Калинче-е-е, Калинче пак ли те заапаха тия? Да ти заапят.... А оставете момичето бе. Кво толкова? Сбъркало детето. Кой не греши? Искало да се издигне ама много бързало...

15

тихата_стъпка

преди 12 години

Що е то калинка без точки- г-жа Илиева.

14

боже

преди 12 години

какво падение!!!!!!!ужас!!!!!!!!

13

анти-тиквов

преди 12 години

Смолянската калинка : zashtotaka.org/view_sign.php?id=194

12

Не вярващ

преди 12 години

Верятно сега прокуратурата издирва нейна диплома за графичен дизайнер, благодарение, на която е успяла "САМА" да си направи немска диплома, също като истинска. Не вярвам да я вкарат в дранголника, но и не мисля, че това ще е някаква възпитателна мярка за нея. По-добре да я пратят в Щутгарт да учи 10 години на собствени разноски за наказание. :-))))

11

калинка палката

преди 12 години

тая такава твърда краставица истинска ще опита от СЛИВЕНСКАТА КИЛИЯ

10

Анонимен

преди 12 години

Южното крило, втория етаж,килия 210,при бай Ставри.Човекът е строг но спаведлив.

9

антикомунист

преди 12 години

Това, което е направила тя, е действие на ненормален човек. Серия от глупости без грам мисъл. Да си получи заслуженото!!!

8

да бе да

преди 12 години

а един мормот ..

7

Анонимен

преди 12 години

Гледам снимката, тая Калинка прилича на ***.....уникално е грозна. Този, който я забремени трябва да е бил сляп. Дали детето и е *** като нея??? Горкото.

6

Анонимен

преди 12 години

Боже, каква крава ! Сега ако не полежи в затвора значи нямаме правосъдие - тя си е чиста рецидивистка.