124

ОТ ТЕАТЪРА

преди 12 години

ЦЯЛАТА ВЛАСТ СЪСРЕДОТОЧЕНА В БОЙКО-ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕЗИДЕНСТВО, МЕДИИ, И ПАК НЯКОЙ ДРУГ МУ Е КРИВ. ОБЕЩА ДА ВКАРА В ЗАТВОРА ВСИЧКИ КРАЛИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ХИЛЯДИ ПОДОБНИ ОБЕЩАНИЯ-НО НИЩО ПОДОБНО НЕ СЕ СЛУЧИ. ТОВА ГОВОРИ ЗА ТОТАЛНА НЕКАДЪРНОСТ ИЛИ ЗА ТОТАЛНА ЗАВИСИМОСТ КАТО ВТОРОТО Е МНОГО ВЕРОЯТНО. РАЗИГРАВА СЕ ЕДНО ГОЛЯМО ТЕАТРО ЗА БУДАЛИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЗАЩО ГО ПРАВИШ ТОВА БОЙКО? ТРИ ГОДИНИ АБСОЛЮТНО НИЩО ДОБРО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ САМО ПРОБЛЕМИ И РАЗОЧЕРОВАНИЯ.ТОТАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ

123

Иван

преди 12 години

Тикво, тиквооооо, що не катериш стълби и да рипаш у опушени стаи, сбърканяк скапан! Ти ще влизаш в панделата, много скоро!

122

Анонимен

преди 12 години

xaxa komunistite oshte si mislqt 4e shte opravlqvat

121

bg

преди 12 години

STRAXA GI TRESE V BSP ,,,,,,,,,,,,,,,IDVA VREMETO VSI4KI DA RAZBEREM KAKVI KRTDTCI I MO6ENICI SA BILI I SA OGRABVALI TRYDA NI GODINI GODINI,,,,,,,,,,,,SEGA DRAGI CELIA BG< NAROD ISKA DA SI PLATITE ILI LEJITE V ZATVORA DO JIVOT A PARTIATA VI DA SE ZABRANI S ZAKON,,,,BOKLYCI,,

120

Анонимен

преди 12 години

Дон Тиквун се прави на ощипана мома.Другарят Велчев и турен на този пост за да не пипа никой друг другар, независимо в какви престъпления е набъркан. Догодина Тиквеняка ще сложи свой човек за главен прокурор за да не пипа никой гербер, независимо в какви престъпления е набъркан.

119

Българин

преди 12 години

"Защо не са в затвора?" Този въпрос ще се задава с пълна сила след 1-2 години за управлявалите от ГЕРБ.Причините за това са много.Няма да ги изброявам ,но за националното предателство на това правителство трябва да се търси отговорност.

118

Вагнер

преди 12 години

Бат"Бойко, трябва да очакваш осъдени крадци....недей така!Наритай ги малко тея прокурори и съдии....ко чакаш още!?

117

Mickey

преди 12 години

Било видно с ПРОСТО око:))Ама то само с просто, пък и дори с умно око в затвор не се вкарва! Трябват си доказателства, които ДОРИ ОЧЕВИДНИ, трябва да се съберат ОТ СЛЕДСТВИЕТО. А следствието е на подчинение НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. А защо не се събират а се дрънкат тъпни от Боце за прах в оюите - Е ЯСНО НА ЯСНО! Комунистическо ТЕАТРО:)

116

kradi-kradi-kradi

преди 12 години

pari se kradat o6te ot Todor Jivkovo vreme , toi taka nau4e sega6nite Upravlava6ti

115

за 145

преди 12 години

РОЕ се оттегли, след като 11 големи банки отказаха да финансират проекта........в БеКаПестан само чалга и кремлинска пропаганда ви дават медиите

114

Бай Генчо

преди 12 години

"Факта че никой толкова години не иска да инвестира в Белене трябва да ви говори много" Говори много за Белене или за ГЕРБерското управление? То имаше германски инвеститор ама избега щом Бойко дойде на власт, както и много други свестни инвеститори се изнесоха от държавица ни през последните 3 години!

113

Българан

преди 12 години

"Задължаване с пари, без да имаш необходимите ресурси за това видно." Ами то скоро и за пенсионата система ще трябва да осъдят някого че така както управляват ГЕРБ скоро и за пенсии няма да има пари пък задължили държавата да плаща.. безхаберници такива!

112

ритнитопковец

преди 12 години

Ами твоите другари Маджо,Маргините,трактора и те защо не са в затвора - и за тях е още по-ясно?

111

Прости пръчки

преди 12 години

Ако някой исвкаше да има 2-ра АЕЦ да беше намерил чужд инвеститор и да беше я построил за 20 години без лев от бюджета.............идеята е да има проек АЕЦ вързан с бюджета, затова се борят кумунетата, сетете се защо.............а че тока ще става по-*** с 2-ри АЕц или без него е ясно

110

администрация

преди 12 години

понеже работя в държавна администрация и съм забелязал, че всички решения , дори и някои много странни на вид интелигентни управленски решения в стил -ето, наказахме нарушителя, лошия - всъщност се вземат заради много пари или заради липсата на пари, така , че и това решение ми прилича на такова

109

сметка

преди 12 години

какво се чудите, направете си проста сметка: трайчо преди 2-3 дни аза, че готовия реактор струва 200 млн. а до 20 млрд. колкото щеше да струва цялата централа каква е тая разлика? явно тези пари са за крадене, н днешната власт не можа 3 години да се включи в това крадене и малко преди края на мандата и - спря проекта за да започне да трупа червени точки пред електората, но знаят, че това са били политически групови решения и за тях няма наказателна отговорност - айде и съда му е виновен хитрец!

108

призив?

преди 12 години

На борба за всяка стотинка, за всеки грам, за всеки сантиметър, за всяка минута

107

Анонимен

преди 12 години

То за АЕЦ не знам, ама възстановете лагера на острова и там им дайте по метър сезал да се бесят сами.

106

Името

преди 12 години

Днеска Гледах Американски пай (reunion, не знам на БГ как е тая дума) и тоя филм за всеки с адекватно за века IQ тоест OFF THE CHART беше ясно, че е драма, даже американците си го казаха, че са дигнали ръце. Трябваха им 10 години за да разберат "Играчка - Плачка" и "Ихо, Ахо и после Тихо"

105

Анонимен

преди 12 години

Факта че никой толкова години не иска да инвестира в Белене трябва да ви говори много.Ако има далавера и евтин ток щеше да има навалица от кандидати но явно има нещо което ние простосмъртните не знаем и затова сега голям рев за ямата в която изтичаха и се печелиха яки пари.