12

Наблюдател

преди 12 години

Докато тук и навсякъде другаде в новините ни занимават с глупости извън нашата държава,в Перперикон(Кърджали) било решено да се строи най-голямата джамия на Балканският полуостров финансирана от турция с 8 милиона евро...България се превръща в каца с миризливи ислямски ***.....Всички дето позволихте да стане така да горите в ада дано.

11

555

преди 12 години

Въпросът е кой запали Югославия и защо?

10

до 8

преди 12 години

Няма такива неща . Тук пишат двама ,трима психично болни . Пускат по 100 коментара по определени теми . Няма нито междуетническо нито междурелигионно напрежение във нашето общество . Сега ако четеш коментарите във / определени форуми/ на /определени коментатори/ ще останеш със впечетление че София ще става на Беирут или Кърджали на Сараево . Пълни глупости на болни бедни душици скрили се вкъщи прет компа да злоядстват и интригантстват това е смисъла на жалкият им животец

9

АРКАН

преди 12 години

За конфликта в Босна и този в Косово е виновна оста Вашингтон,Париж,Лондон!Идеята на тези диктатори е следната:слаби,нестабилни,послушни и бедни Балкани с толерантност към неграмотните фесове и ***!Подобен замисъл имаше и за Родопите и Делиормана!Дано имаме куража и смелостта да не го допуснем !

8

minava6t

преди 12 години

Никога и никъде по-вече да не се случи. НИКОГА И НИКЪДЕ....

7

до 1

преди 12 години

Прав си, че междуетническа и религиозни войни се палят много лесно. Като гледам каква омраза цари в коментарите на хората в Днес.бг направо ми е жално и имам чувството, че седим върху буре с барут. Все пак се радвам, че на улицата не виждам такова нещо. Болшинството коментиращи в този сайт са с психични отколонения, но все пак са гласоподаватели за съжаление.

6

fahrenheit

преди 12 години

Сараево спечели в категория "Най-добър град за посещение през 2012 г." в онлайн гласуване, организирано от туристическия уебсайт foxnomad и приключило в петък (30 март). Столицата на Босна и Херцеговина (БиХ) изпревари португалския град Гимареш на финалите, след като в по-ранните етапи на конкурса вече беше надминал няколко средиземноморски опонента, включително Измир, Фетийе и Севиля

5

Анонимен

преди 12 години

da se gotvi bg?

4

Анонимен

преди 12 години

Аз мисля че ние сме едни от най-послушните.Дойте КлинтънИ 2 месеца по-късно- Откъз от АЕЦ Белене- Преразглеждане на шистовия газ.И до 1 година със сигурност ще се почне търсенето на шистов газ от шеврон

3

Discovery

преди 12 години

Няма нищо по-лошо от войната и робството на тоя свят!!!

2

Гошо Тъпото

преди 12 години

Ейй,туй Сараево почти като...обсадата на Ленинград от войските на фюрера.Само че там сепротивопоставиха...две системи и две държави,а тук в Сараево се водеше...братоубийствена война;това е по...страшното и скверно.

1

Анонимен

преди 12 години

Онзи ден един босненец го каза: Воювахме брат срещу брата, приятел срещу приятел, съседи които до този момент са били в най-добри отношения. И нас това ни чака, ако не сме послушни американски кучета. Най-лесно се разпалват между етнически и между религиозни войни!