119

Анонимен

преди 12 години

Това , че подкрепят вота на недоверие съвсем не означава , че са в коалиция с БСП ! Поредната провокация от страна на медиите ... Между другото не съм ''атакист'' , но много правилни постъпки правят , дано и за напред да го правят пък може и народа да прогледне , знае ли човек ...

118

Антитурчин

преди 12 години

По-добре да сме енергийно зависими от Русия,отколкото от Турция.Герберите и ДПС скоро ще ни нахлузят феса на главата

117

АнтиГЕРБ

преди 12 години

По-важно от вота на недоверие е, че ще има референдум за АЕЦ Белене и тогава Борисов ще капитулира да продължи строежа на АЕЦ Белене или да подаде оставка заедно с Плевнелиев.

116

до 11

преди 12 години

БОЛЕН СИ Е ВОЛЕН ПО РОЖДЕНИЕ

115

Аз

преди 12 години

Точно затова Тиквата ходи в Турция -за да му наредят да спре Белене и да започне строежа на най-голямата джамия на Балканите.Чудя се какво ли ще е следващото национално предателство на ГЕРБ.Може би да махнем границата и станем турска провинция ...

114

Анонимен

преди 12 години

Който и да дойде на власт след герп и тиквата, ще живеем по-добре.

113

Питане

преди 12 години

А верно ли е, че по препоръка на Руското посолство след разпадането на парламентарната група на "Атака", Волен Сидеров преминава като вече "независим" депутат в "Коалиция за България" ?

112

Анонимен

преди 12 години

Извинете, но не знам кой крив и кой прав по този казус и кой какво ще строи или не, но цял ден мислих как да събера пари за тока и да нахраня децата, та на ми остана време да ги разбера тия схеми.... а те ме карат да мисля за 2021 година

111

Ъц

преди 12 години

Съдейки по аксиомата - "По делата им ще ги познаете!"Най-патриотичната партия в БГ е... аааааа......., ъъъъъъъъъ........., мииииииии...., ха подскажете бре, че въпросът е с повишена трудност.

110

Интернет справка

преди 12 години

Българо -руски речник:българска азбука - старославянска азбукабългарски език - черковнославянски езикбългарски книги - православни книгиокупация - освобождениедревни българи - скитидунавски българи - южни славянимакедонски българи - македонциволжски българи - татарисъвременни българи - неблагодарници. които имат да ни плащат до дупка

109

Циганчето

преди 12 години

Батко, некъ дъ праат атумну синтрала щоту шъ умиръми *** студ батко..!Шъ горим тока, няма да плащъми, турсите шъ плътът батко сичкуту ток...! Тий шъ праат синтрала, ний коснумиръми токъ, шъ съ упрай рабутътъ... Няма страшну батко...!

108

учуден

преди 12 години

И ся ко?Ами нали всички са от едно котило -БКП?Както и да се наричат все са си червени фашисти .Това ,че е нагъл и си е качил у нето лични порно снимки с малка *** и за това жена му Капка го оставила уж да прави друга партия не го прави велик с извинение.Само жена може да каже дали един мъж става за нещо.............

107

Анонимен

преди 12 години

АТАКА винаги са били за АЕЦ Белене, какво чудно има в този вот ? Той обаче не значи коалиция, но за тъпите депутати на ГЕРБ явно е едно и също. ГЕРБ направиха много простотии, но това беше най-голямата.

106

Каракачанов

преди 12 години

Единствената патриотична партия е ВМРО.Атака е антибългарска партия създадена от руская мафия.

105

АнтиГЕРБ

преди 12 години

ГЕРБ са антибългарска партия, работят за чужди интереси и срещу интересите на бъларския народ.

104

аномимен

преди 12 години

еднакво крадат и едните и другите.горко ни

103

Нина

преди 12 години

Беше много смешно, Италия и Германия заедно с Австрия натискат Борисов да не съсипва южния поток, а той сълзи рони, че не може да угоди на турция, която подкрепя на 100% за членство в ЕС, е не че някой ще пита Борисов де.

102

Йово

преди 12 години

Колкото и да не харесвам Волен, той е прав Спряхме АЕЦ "Белене" след като нашия премиер говори с турския. И да поясня само че преди два месеца Турция преговаря с "атомстройекспорт" за изграждане на два АЕЦ-а единия на река Резовска( непосредствено до територията на България) и един някъде в Анадола, като едната да захранва с енергия европейската част на Турция, другата Азиатската и част. За повече информация от " Гласът на Русия".

101

Ахмет Д

преди 12 години

Щом се харесват младите нека се вземат.Щастлив семеен живот.

100

Нина

преди 12 години

Стига с този ЕС сте промивали мозъците на българите, Израел като не е в ЕС и какво ни има? И какъв ЕС след като прзцакахте гърция с нефтопровода, искахте да съсипете и южния поток и да направите Европа напълно зависима от трасетата през турция. Добре че Италия и Германия натиснаха турската марионетка Борисов.