46

тарикат

преди 12 години

И забравих ... ако си дърт коч и на времето не си виждал сливка донякъде те оправдава да мразиш като не си се забавлявал на времето ,но това едва ли означава ,че трябва да плюеш хората така.Трябва да си тотален ГЕЙ иначе да не ти хареса снимката

45

pege

преди 12 години

тая пиянка за какво има пари за своя джоб ли?

44

тарикат

преди 12 години

Боже ,пълно е с комплексари в този форум ,които явно не са знаели как да разпускат ,та сега тръгнали да плюят по нас студентите..... Явно трябва след работа и учене да спрем секса ,цигарите и жените да се харесаме на пенсиите.Всеки с акъла си ,живота е един и ще го живеем както намерим за добре ,това че можем да се забавляваме явно не се харесва на много хора ,но проблема си е техен.Не всички сме на алкохолици,***,наркомани и т.н.

43

Марио Спасов

преди 12 години

О, Боже, то понеже низки страсти и алкохолни проблеми няма сред слушащите метъл, рок, хаус, денс, поп, черно.... И това абсурдно умозаключение идва от... професор!? Що за елементарно мислещи хора ръководят висшите учебни заведения у нас? Потресен съм!!!

42

бай онзи

преди 12 години

Е добре де, тия на снимката на преден план какви го играят??? студентки или ***?

41

филолог

преди 12 години

Аз такава дума "КАМПУС" в българския език не знам да има. ЩО ЗА УЧЕНИ ХОРА СТЕ? Ами да минем направо на латински или английски, защо да се мъчим???

40

varg

преди 12 години

Закрийте университетите и отворете казармите,за да имаме държава.

39

Анонимен

преди 12 години

То ако има пари може и нова столица да се построи много ясно.Иначе нещата са изпуснати отдавна за да може да се променят.

38

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам за какво е целия този шум. Всички са доволни от сегашното статукво : - Студентите - има къде на близичко и по по- разнообразен начин да се забавляват. - Ректорите - има от къде да си взимат пари от рентиероство - Депутати и общ. съветници - правят пари от развлекателния бизнесНа който му се учи и живее в капус да си ходи в чужбина....май така излиза.

37

wtf

преди 12 години

Има огромна разлика между организираните концерти и цлубовете и дискотеките, не може да се прави сравнение, камо ли фактология да се извади. Инциденти има навсякъде, дори и извън студенстски град....

36

wtf

преди 12 години

До кога чалгата ще им е виновна на всички.... много са зле, каот слушаш рок не те хваща алкохола ли? Много несериозно звучи цялата работа. успех им желая :D

35

Анонимен

преди 12 години

Щели да строят нов студентски капус , идеята е май по скоро да изгонят студентите да наемат свободни квартири с високи наеми в София (+ транспорт) , пък мутрите да продължат със застрояването на блокове в бившия ст. гр. че е на хубаво място , тъй де да му мислят селянчетата .

34

Кофражист

преди 12 години

Стига с тия фирми от типа тухла и мистрия - нема ли производство нема да има и строителство!

33

4ефо

преди 12 години

Не всичко е пари на този свят.Това е абсурда в страната ни, че тези повлекани изкарват в пъти повече от учител,лекар,чиновник и т.н.Един ден нещата ще си дойдат по местата.Влагам усилията си в тази кауза, а ти щракай с пръсти в чалготеката.

32

4ефо

преди 12 години

Не знам и не ме интересува от какъв състав са.Факт е,че се клечат голи по заведенията.Факт е и че ги викат на "частни" танци.

31

Chikatilo

преди 12 години

35....че там шопи няма бе само селяни сте на 100% . До колкото знам на шопите е забранено да са на общежития? *** :)

30

4ефо

преди 12 години

нещо си има време и място.Успех на всички млади хора, които знаят какво искат и се стремят да го постигнат.Някой ден дори и да не са успяли ще знаят ,че са опитали.Изтъркано или не-това е истината!

29

4efo

преди 12 години

Това на снимката е плебса.И навремето е имало подобни вертепи(друг е въпроса дали мястото им е в студентски кампус).Така или иначе от тези момичета на снимката няма да стане нищо.Дори и да се дипломират,не могат да избягат от миналото си.Забравят за реализация в публичния сектор, а за частния разтварянето на краката е до време.Казвам го като сравнително млад човек-26г, който е инвестирал в образованието си-време и пари(заработени с честен труд).Обичам да се забавлявам,да пия чат-пат,но за всяко

28

Иво до Extremist

преди 12 години

А скапаните селяни като теб скапаха София :) Айде стягай куфарите и обратно към вкъщи!

27

Extremist

преди 12 години

Skapanite SHOPI mu razkazaha igrata na Studentski Grad