36

до 37

преди 12 години

Много е добра :)))

35

do 31

преди 12 години

То сега като си ходиш напред назад с мобилния телефон никой не знае къде си.

34

Анонимен

преди 12 години

Защо мрънкате не мога да разбера?Сега да не би да не могат да ни проследят чрез gsm-а?Могат естествено,с тези очила опастността да бъдем наблюдавани и следени от някой е горе-долу същата.Обаче след време тези очила ще ни правят"превод в ефир",когато си говорим с някой китаец например и така няма да е нужно да учим 15г.китайски,за да се разбираме с още около милиард и половина хора от планетата.По този начин всички,които вярваме в конспирацията ще си общуваме безпроблемно,така че споко :)))

33

az

преди 12 години

Аз мадамата виждам само :D

32

me

преди 12 години

Мда, и Гугъл (съответно всички заинтересовани) ще знае къде ходиш, какво правиш, кого виждаш и т.н. Дори няма да коментирам как на андроида на таблета ми всички опции за следене по GPS бяха пуснати по подразбиране и много приложения продължават отчаяно да мрънкат как така без GPS. Ми така. БЕЗ! Въщност и без Гугъл акаунт. Айде няма нужда да ми свързваш всяка джаджа с пощата ми, името ми, адреса ми, телефона ми, кредитната ми карта, цялата ми история на търсене, всичките ми писма и всичко друго.

31

Реалист

преди 12 години

Хахахха.... това родните комунистчета във всяко благо, което създава Запада виждат какви ли не конспирации. Смешни сте!Ех, *** народ - слаба държава.Създателят на Гугъл, руснакът Сергей Брин беше казал: Русия е Нигерия със сняг.... Примирете се! Суровинният придадък на Запада отдавна загуби Студената война.

30

m

преди 12 години

Интересното е дали това устройство няма да направи хората по разсеяни, докато го използват за видео връзка или четене на нещо и едновременно с това ходят, пресичат улиците. Вероятно риска за хората да не забележат дадена опастност ще нарасне.

29

KKK

преди 12 години

тоест очилата ще знаят къде ходя, следователно и гугъл ще знае същото.... а на времето идеята на Бил Гейтс да сложи чипове в хората звучеше толкова крайна, ето че сега сами си ги слагаме, доброволно, че и плащаме за това :):)

28

бг

преди 12 години

рррръц... опааа, приех факс :))))

27

Село

преди 12 години

А тая мацка съм я мандръсал още в 5ти клас

26

до 21

преди 12 години

Ми като е имала важна работа и мейли, чий го дири у театъро, дето е място за забавление??? Аман от ***.

25

:)

преди 12 години

Мацката била яка, другото не ги вълнувало :) Ами като толкова ви вълнуват мацките, излезте на улицата и за половин час ще намерите 3-4 по-хубави от тази. Ама вместо това висите в Нета и пишете, че ви е омръзнало виртуалното :) :) :) Смешна работа !!!!

24

Село

преди 12 години

Аз ги имам тия очила още от миналата година

23

Чалгата е навсякъде

преди 12 години

Сега чак прочетох заглавието... яко чалга :) :) :)

22

Анонимен

преди 12 години

Хахаха, мацката е само на снимка зомбита такива :))) Опитайте с някоя истинска :) 3D, ама не от надуваемите...

21

16

преди 12 години

16, А може ли да си представиш, че жената е имала важна работа и е чакала мейл, смс или нещо такова по работа? Театрите не са храмове, а места за забавление. Аман от хинтелекуалци !

20

GFY

преди 12 години

и се съгласявам се с 14ти!

19

GFY

преди 12 години

Редакторите на Днес.бг нанасят поредния си удар!

18

Анонимен

преди 12 години

Мацката е супер яка. Направо ми се прииска да и "разширя реалността" (Augmenting Reality). Хъъ.

17

ZZ

преди 12 години

Кеф - отиваш на спирката на трамвая и хоп - пред теб изскача огромна вафла "Мура"(Нестле са си платили за рекламата в района на спирките). Качваш се в трамвая и хоп - секси кондукторка любезно те подканя да си чекираш картата. :))))