123

Икономист

преди 12 години

Народе, на следващите избори кажете пак, че няма алтернатива! Май Волен не е чак толкова "Болен", а ? ;]

122

преди 12 години

Не думай ! А аз си помислих че Хиларито беше дошла ей тъй,да се разходи,да види де е България !

121

Нина

преди 12 години

България направи много остързавой във външната си политика като тотално се отказа дори да споменава за 20-темилиарда, които турция дължи на тракийските българи и това, че с действията си ще направи турция енергиен гигант за сметка на България. За жалост ГЕРБ е по-турска партия и от ДПС.

120

до 151

преди 12 години

Щото гледаме, че основно *** гласуват! Да не би да искаш *** и изкукали пенсионери да решават ядрената енергетика???

119

Нина

преди 12 години

България е под 100% зависимост от САЩ и Турция.

118

Анонимен

преди 12 години

СЛЕД КАТО ХОДИ В ТУРЦИЯ БОКО ИЗНЕНАДВАЩО РЕШИ ДА СПРЕ АЕЦ БЕЛЕНЕ,ВЪПРЕКИ ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПЛАТИЛО НАД 5МЛН ЛВ НА БРИТАНСКА БАНКА ЗА ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ Е ИЗГОДЕН ПРОЕКТА ЗА БЪЛГАРИЯ,НО ЯВНО ОТ ТУРЦИЯ СА ГО НАТИСНАЛИ ЗДРАВО СЪВМЕСТВНО С АМЕРИКА И БОКО Е РЕШИЛ,ЧЕ ПОЛОЖИТЕЛНАТА ОЦЕНКА НА ДОКЛАДА,ЗА КОЙТО СА ПЛАТИЛИ 5МЛН ЛВ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА,ВАЖНОТО Е РЕДЖЕП ЕРГОДАН И УОРЛИК ДА СА ДОВОЛНИ.ВАЖНОТО Е ДА НИ НАПРАВИ ЗАВИСИМИ ОТ ТУРЦИЯ,ДА РАЗРЕШИ ШИСТОВИЯ ГАЗ,А В ЗАМЯНА ДА МУ КУПЯТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА.

117

Истината

преди 12 години

Ще започнем да купуваме ток от Турция.Правителството на ГЕРБ ни вкарва в енергийна зависимост от Турция.Не случайно премиерът Бойко Борисов е спрял проекта Белене след посещението си в Турция. Не случайно сега ДПС не подкрепя вота на недоверие, защото закриването на Белене е изгодно за Турция.

116

Гражданин за EРБ

преди 12 години

1-ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ИЗБИРАТ *** ДА ГИ УПРАВЛЯВА,ЩОТ ГИ РАЗБИРАЛ2-ПРОСТАКА ПРЕКРАТЯВА ПРОЕКТА А Е Ц БЕЛЕНЕ3-СТРОИМ ГАЗОВА ЦЕНТРАЛА4-ЗАХРАНВАМЕ Я СЪС ШИСТОВ ГАЗ ОТ ДОБРУДЖА5-ЖИТО НИ ДОСТАВЯТ БРАТСКИТЕ КАНЗАС-ки И МАСАЧУЗЕТ-ски НАРОДИ6-ПРОСТАКА ВДИГА ЦЕНАТА НА ТОКА НА ПРОСТАЦИТЕ,ЩОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА МУ ГО ПРОДАВАЛА ОТ ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ СИ ПАРКОВЕ НА 6лв/киловатчаса7-ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ВДИГА БЕНЗИНА ЗА N-ти ПЪТ ЩОТ ПРОСТАКА МУ Е ПРИЯТЕЛ И ЗАЩИТАВА НЕГО,А НЕ ПРОСТАЦИТЕ8-КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

115

Интересно става

преди 12 години

От трън на глог !! Бяха руснаците а сега ще ни диктуват американците Тиквата със тяхна помощ ще вземе вторият мандат да го духа народа заспал.Тя се види от сега почнаха да говорят за втори мандат значи работата е сигурна и опозицията почна нещо да застава на негова страна като СДС ,ДПС са си били със тях заедно от самото начало иначе са отроче от НДСВ ,за РЗС да не говорим ,за Кунева и тя работи за Френски интереси и какво отанаха само БСП и АТАКА май няма голям избор, кое е по малкото зло !!!

114

Тони Монтана

преди 12 години

Русофилите пикаят газ това значи 2 мандат на Бойко !!!!!!

113

Анонимен

преди 12 години

Относно сеизмичния район.Разлом!Ужас!Ами турците на какво разстояние от сеизмично много активен район ще строят тяхната, току до нашата граница?Скъпо било!Ще видим, ако "случайно" Уестингхауз започне да инсталира техни реактори, колко евтина ще стане АЕЦ. Паро-газова?Газът от Аляска ли ще е?Или безумно евтиния азърбайджански газ, втечнен и прекарван с кораби от Грузия?При тази напечена ситуация, при която Баку може да хлътне в една война с Иран,на първо време ставайки база за израелската авиация

112

Альоша

преди 12 години

До 1989 година България се управляваше от нас Руснаците!Сега от Американцитеи цели 520 години от Турците.И това ако е държава!!!!

111

Анонимен

преди 12 години

И кво? нищо ново ние и без руснаците знаем че боко и сие са продали Бг на щатите...

110

Анонимен

преди 12 години

Похарчени 8 милиарда лева на вятъра, нови заеми за 2 милиарда евро и заробване на следващите правителства с новите заеми и огромни лихви, скок на безработицата от 5 % на 12 %, спиране на пенсиите на близо 50 хиляди пенсионера заради по-високата възраст, 60% безработица при българите под 25 г. и над 50 г., закриване на БДЖ, фалити на Кремиковци, ОЦК и Горубсо и т.н. Ето това са приоритетите 2020 на един кретенясал президент от ГЕРБ и един тиквеносемков премиер от ГЕРБ.

109

Анонимен

преди 12 години

Изгодна е за руснаците, за българите е загробване за 20 години.

108

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ "Белене" е много "изгодна" /виж "Независимая газета"/, но НИЕ НЕ Я ИСКАМЕ ! Точка.

107

Анонимен

преди 12 години

Абе Константине, Ако руснаците искат 1 млрд евро, нали България с 1-2 врътки ще забави Южен поток. Достатъчно е с 2 месеца след планираният декември месец. 2013 г в ЕС влизат в сила новите правила на играта и руснаците ще го духат яко с която и да е нова тръба!А мисли малко!

106

Константин

преди 12 години

Оригиналът на статята е:ng.ru/economics/2012-04-05/4_aes.htmlПоследната и мисл е: Как България ще заплати руските разходи? Неустойката може да достигне 1 млрд Евро?

105

Реплика

преди 12 години

КГБ апаратчиците продължават да упражняват натиск за строеж на АЕЦ "Белене"...Защо пи !?

104

Анонимен

преди 12 години

Руския народ най-много страда от тая шепа бюрократи и олигарси след това сме ние само, че при нас тия са само едни крадливи овчари. Лошото е, че това води до деградация и алкохолизъм. Но иначе с обикновените руснаци сме си много по-близки от колкото с високомерните западняци. Малко е сантиментално, а и доста сме патили но е така. А тази омраза срещу американците аз разбирам от къде идва, но май е в повечко. Кога трезво, задълбочено и безпристрастно се анализира геополитиката няма добри и лоши.