76

898

преди 12 години

71 Много правилно го каза. Ама те нашите социалисти са социалиста само за пред избирателите иначе са най-нахални скакалци - чумата за древен Египет !!! :-) За справка братко и родата - Гагаузов и Орешарски ;-)

75

КНК

преди 12 години

Стига сте писали за разни конспирации и чужди вредители.По-големи вредители от нас самите няма.Кой ни накара да избираме Жан Виденов, или Станишев,или Симеон,или Борисов??? КОЙ??? Много е лесно да търсиш вината извън себе си.КАТО КОМУНИСТИТЕ!!!Те никога не са сбъркали и не са виновни - винаги някой им пречи!!!Сигурно космите в носа? Това ,че са некъдърни и крадливи,не се отнасяло за тях!! ТЕ МИСЛЕЛИ ЗА НАРОДА,АМА КАК ДА ГО ОКРАДАТ И ПРОГОНЯТ ОТ РОДИНАТА,КАКТО И ДА ПРЕДАТЕЛСТВАТ.Трябва да помним.

74

Анонимен

преди 12 години

Време е БСП да поиска вот на недоверие на Задунайски ансамбъл "Гоце, Серьожа Дмитриевич, Румен Пиклев Шадравански, Р.Овч., Петър Димитров - Гегата и Мишо Миков", да си посипе главата с вулканична пепел и да се скрие някъде дълбоко в земните пещерни недра !

73

Анонимен

преди 12 години

БСП е в изолация като бясно животно което скоро ще отиде във вечните ловни полета

72

КНК до № 54

преди 12 години

Много хубаво си го написал ,ама не е много вярно.Ако можеха да построят някоя и друга хубава фабрика,първо на тях щеше да си построят.Другото е,че и руснаците вече разбраха,че всичко е пари и започнаха да се разпускат според кесията си.Ежат се по инерция,но не се напъват както преди със самолети и кораби по света защото всичко струва пари,а на тях не им достигат,а и много изтичат към олигарсите.Затова са толкова меки за Белене - нямат пари сами да го построят,а ние пък ХИЧ!!! На гол корем,чифте.

71

Истината БГ Овце

преди 12 години

Ето и политиката на Бойко Борисов - значи плюе предишните, и така си печели симпатизанти (нали народа е неграмотен) радва се на думи, а всъщност задкулисно са приятели страшни и с ДПС и с БСП, замазва очите на хората с 19 километрови булеварди като Люлин (това не е магист. за мен) и хората хукват да го подкрепят, бил най успешния от прехода. А бе народе аз пък съм сигурен че предишните бяха 100% по добре защото заплатите бяха повече а сега глад мизерия яко. *** си народе ***. Много *** смешен

70

славянин

преди 12 години

И как ще го подкрепи, нали трябва да подкрепя майка си Турция! Още едно доказателство, че САЩ и Турция със своите пети колони работят заедно против България, какво още трябва да се случи, за да го проумее целия български народ - Турция да отцепи Родопите и САЩ да го признаят за законно ли!?

69

Анонимен

преди 12 години

Кой ви е излъгал, че Турция строи АЕЦ за да изнася тока за България?

68

Анонимен

преди 12 години

Ако БСП не се коалирваха с ДПС щяха да са първа политическа сила, всички гласувахме за ГЕРБ защото беше казано, че ДПС ще бъде извън властта и смятахме, че Доган ще отиде в затвора, където му е мястото. Че ГЕРБ ни излъгаха, така стана, ама БСП сама се прецаква с това ДПС! Това им е грешката. Истинските комунисти и тея агенти на Турция са нещо което е несъвместимо.

67

Анонимен

преди 12 години

Доган се превръща в политически брокер на турски ток и газ за България.

66

BULGAR BULGAR

преди 12 години

Всичко, което е имало да се краде по този проект "БЕЛЕНЕ" е окрадено оттдавна! Замислете се закакво им е да го строят, че народа да има евтина енергия... хихииххих да бе да...

65

ИК

преди 12 години

Как ще подкрепят нали когато Турция построи атомни централи ще копуваме ток от тях.Въобще ДПС не е с никоя партия, те си имат своя политика която въобще не е българска.До сега не са отстъпили ако е засетнат техен интерес.За тях етническият мир е компромиси на Българите.

64

преди 12 години

Ахахаха, ДСБ, ГЕРБ и ДПС най-после официално заедно, е това са безродниците, които са готови на всичко, за да угодят на американските си господари в полза на Турция. Гласуваш за Боко - получаваш Костов и Доган бонус.

63

фес

преди 12 години

ДПС - троянският кон на Турция в България .

62

dedo

преди 12 години

kakvo pravi ciganskata mazna mutra BG forum

61

ТТТ

преди 12 години

Явно Борисов държи турците много яко за топките!!! - стар милиционерски номер!

60

Анонимен

преди 12 години

С известна изненада констатирам,че дпс вземат много правилно и разумно решение.

59

Анонимен

преди 12 години

Маските падат!Кеф ще е да се види как БСПарите и атака са заедно на вота(както всъщност винаги са били)!

58

Доган

преди 12 години

Да бяхте гледали вчера филма по бТВ Екшън. Щяхте да разберете защо не ходя на работа и кой съм и защо съм аз и какви са ми целите. Ама не гледате!

57

Анонимен

преди 12 години

Българските политици НЯМАТ морал.Всичко е далавера!