47

до 40

преди 12 години

Да! Сега е обратното-управляващите-бедни,а народа тъне в разкош! Кукуригууууу :)))

46

др

преди 12 години

И аз искам кравички за рожденния ден, ама на - само китки получих, га че съм умрела :(

45

Анонимен

преди 12 години

Много оплаквачки тука бе, само някакви ощипани депресивни моми..."Страната ни е 10-ата най-нещастна в света." е точното определение и за тази статия.

44

преди 12 години

Това е добра идея да му се дадат още 100 млн. долара и да вземе нашите свещени *** крави , 14 му съпруга ще е бушмена Азис .

43

Пешо

преди 12 години

Също така бензина на 2.69 бил скъп, ама не ви е скъпо да отидете в Plaza и да оставите 130 лева за бутилка уиски.... Айде молим ви се...

42

e

преди 12 години

Е колко е тук социалната пенсия 140 лв , по 4.50 на ден ... и това е , ако примерно няма деца и човека е инвалид примерно. А колко са просто безработни ... В големите градове, хората си нямат представа какво става по селата.... пълна мизерия.

41

Пешо

преди 12 години

Като ти е скъп бензин 2.69 --> возиш се с градски транспорт или по няколко човека в кола... В София защо има задръствания??? Ами защото има 1000 коли с по един човек вътре, а когато мине някой с колело го псуват и му бибипкат. Колата е лукс, а не необходимост... Аз лично съм доста заможен, но кола нямам по няколко различни причини, но това по никакъв начин не ми сваля стандарта на живот. Е разбира се който има нужда да си чеша егото си е негов проблем...

40

Даскала

преди 12 години

Дали ако се накича с гирлянди и мартеници и отида на посещение в Свазиленд, ще ме посрещнат като държавен глава?

39

:)

преди 12 години

Също като в БГ

38

ТPE3BEH

преди 12 години

Същото като при комунизма, норада беден и "равен", а партийните лидери тънат в разкош...

37

хех:) до Любо

преди 12 години

Това е все едно да се подиграваш на сакатите...сметни колко са 2 долара на де-излиза, че пенсиите живеят с по 2,60 лв/ден и 78 лв/месечно....занемей, моля те...щото явно не знаеш баба ти какви пари взима. И бензин-ми вози се с градският транспорт, ***...да имаш и поддържаш кола е лукс и лукс трябва да бъде. Дано да стигнеш техният стандарт за да се осъзнаеш.Съжалявам за тия хора там...вярно е, че и тук са ни се качили на главите, обаче там говорим за глад-масов при това.

36

???????????????

преди 12 години

нашите пенсионери как така ще живеят с 2 долара на ден?!ами тока,отоплението,данъците,здравните,лекарствата и т.н.?къде отиваш може би?че те ако са в БАБАЛУМБИЯ,ЩЕ ЖИВЕЯТ КЪДЕ-КЪДЕ ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО В МУТРОСТАН.вижте ги гторе как са се събрали и наредили:братчед-милиционер,племенник-комисар,бекапе-герб,дс-натовец.....искате ли още.и всички грабят,грабят и хич не им е на ку.а за народа.че това народ ли е? еб.вай му майката - да се раждат и умират по-бързо за да има движение.

35

Анонимен

преди 12 години

Те и нашите пенсионери живеят с по 2 долара на ден!!!!!!!!!!!!зазликата е, че там не плащат парно !!!!!!

34

jamba

преди 12 години

da go vargat za 4lena i da go vla4at

33

Любо

преди 12 години

хахаха по облеклото сме ги стигнали вече нищо чудно 2-та употреба да почне да внася и от там !!! В българия живеят 50% с 2 долара на ден - пенсионерите какво му е зле на Шиселвени Ако изчислите разходите за топло, газ, бензин, ток - и се получава че те живеят по богато от 70 % ОТ българите А като гледам с нищо не се отличават от нас по управление Сина му е шеф на сигорноста При нас е Цветанката ми той на Бойко му е като син

32

Мислещ

преди 12 години

Комплексираните българи отново се обадиха.Аз не виждам общо между България и тази държава.Да навсякъде (дори в боготворения от вас западен свят) определени хора имат много повече от други.Но вместо да мрънкате - работете, развивайте се, учете децата си, защото колкото и да ви е мъчно, но ако не се развиваме, който и да се качва отгоре ще е същия проблем.

31

Бо

преди 12 години

Крал Мсвати ми изглежда в добро здраве, щастлив и доволен! Сигурно много е крал! Да вземем да им изпратим и нашите *** - и те много крал! Лесно ще се интегрират!

30

LARA

преди 12 години

DOKATO IMA TIKVENICI KOITO OTRI4AT MRASNATA ROLQ ZA OBEDNQVANETO 4EE DELO NA 4ERVENATA MAFIQ SI ZASLUJAVAME TAPATA SADBA

29

chicago

преди 12 години

Асоциацията България - Свазиленд се набива в очи.Разликата е в приемането на подаръците.По примитивния диктатор направо си казва какво иска.Нашите диктатори работят по"оперативни програми" , "европейски фондове","фискален резерв ".Получаването на"подаръците" тук е по префинено - по европейски.Скоро дори ще ги стигнем и по облеклото.

28

xari potar

преди 12 години

dmx NE SI PRAV V BALGARIQ MILQRDERITE I NAZNA4ENITE MILIONERI NA BKP SA 500 DU6I OSTANALITE DUXAME QKO SUPATA PO QKO OT SVAZILEND TAM PONE NE MRAZNAT ZIMATA I PRIRODATA IM PUSKA PO NE6TO Q BANAN4E Q PLOD4E NIE SME MNOGO PO ZLE OT TQX