27

до ММА боеца

преди 12 години

Да не станеш скоро и ти на командно дишане и ежедневна хемодиализа ...боец бил събирате се селянчетата да се ритате на мегдана.И какви дискотеки вие пукнат лев нямате...клозетите ви на 100м от къщата.

26

аааа

преди 12 години

сигурно за 50ти път тази новина с едно и също съдържание, разбира се думите са разместени..!

25

до ММА боец:)

преди 12 години

ххахаха, Боец, оценяваме неуместното ти чуство за хумор, въпроса е че в наше време не знаеш на кой ще налетиш и може да се окажеш с известно количество олово в тумбачето:)!

24

Иван

преди 12 години

На пръв поглед, като погледнеш-типично пиянски скандал, случват се ежедневно.. и не само в България, но като се замислиш защо се коментира толкова и разбираш, че случката е само повод хората да пишат много по темата: просто ясно лъсва разделението на българския народ и темите за насадения страх и насилието..........

23

Анонимен

преди 12 години

Ее веднага кой плаща! Ама това е нищо. Щом можем да им плащаме на *** тока от 100 години на сам и жилища да им даваме.Можем и на едни наш сънародник да помогнем. Една хемодиализа няма да ни сабори.

22

До чикатило

преди 12 години

Много умен коментар!

21

зцзц

преди 12 години

бойците от мма са излишни за обществото мястото им е в джунглата да се забранят със закон плашат мало и голямо след десет години ще има само мма бойци и *** българите ще се крият вечер ще пускат само газени лампи

20

ММА

преди 12 години

Кой я плаща тая хемодиализа???

19

Chikatilo

преди 12 години

Дано се оправи Багата ...на никой не пожелавам да го наръгат !

18

попа

преди 12 години

Дано се оправи момчето, ама след цял месец вързан така на тия системи, му се изтощава организма...Ся какъвто и да (не) е, не може да толерираме некви други хора да вадят ножове по барчетата насам-натам. Между другото Багата не съм чул нещо лошо да е сторил някому, освен дето некви клюки са го замесвали в показни побоища, *** то на *** ли да вярваш. Малко хора знаят, че стотина люде отидоха да дадат кръв за него - и тая кръв ще се ползва и за други случаи. А вие пишете по статии в нета.Евала.

17

Chikatilo

преди 12 години

Всеки знае, че половината от тия бойци служат като острие на разни групировки...това което могат най-добре е да бият...тоя спорт е зле платен у нас...следователно стават маймуните на някоя мутра . ФАКТ ! наказателните бригади не са от математици нали?

16

поп с кадилак

преди 12 години

Даааааа,тъжно е !!! Когато нещастието е повод за анализи,но за съжаление,хората са прави...........

15

Ха ха хааааа

преди 12 години

Никой не е наи !!! Пожелавам на момчето да се оправи!!!

14

ФАКТ

преди 12 години

Всички, които познават Багата, знаят, че е добро и кротко момче. Той се бие за пари, а не защото е бияч.А всички, които не го познават, дори и да не беше Багата, пак щяха да плюят. Те не пишат за да кажат нещо, а защото са плювалници.

13

Анонимен

преди 12 години

Багата е работил за ВИС, докато Дъмпела и Бойко Борисов са в СИК.

12

micki

преди 12 години

Dano da se oprai, no sled tova da pomisli mnogo mnogo seriosno dali oshte triabva da sluji na diavola.

11

Chikatilo

преди 12 години

Нещо за Златките няма ли да кажете? Недейте ни държа в такова неведение моля ви !

10

Анонимен

преди 12 години

СПОРТИСТИТЕ В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ СЕ НАРАНЯВАТ ОТ КОНТУЗИИ И ТРЕНИРОВАКИ ! НАШИТЕ ОТ ПИЯНСКИ ПОБОИ ИЗ БАРОВЕТЕ ! КАКВО СЕГА, ДА СЕДНА ДА РЕВА ЗА ТОЯ ЛИ ?

9

Chikatilo

преди 12 години

До ММАчикибоеца земи се стегни бе брат ! :)

8

Анонимен

преди 12 години

Aman ot typi mutri w Bylgaria. Wse mi e taq za tozi. Dobre 4e go narygaha, 4e da se 4ue imeto mu i Bylgariq da nau4i za nego. Poredniq napil se typak i naprawil se na golqmata rabota. Kakto nqkoj pisa po-dolu: *** se iztrebwat - estestwen podbor.