185

GREEK TERMINATOR

преди 12 години

спокоино бе вулгари..Гърци и Германци се уважават ПРЕ ПРЕ-МНОГО..НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ НЕЩО НАИСТИНА СЕРИОЗНО, ЧЕ ДА СЕ СТИГА ДО АНАТЕМИ И ЗАКЛИНАНИА И ПОЖЕЛАНИЯ...И ДРУГИ РАБОТИ..ТУКА СЕГА ВРЪТКАТА Е ПАК ЗА ДОЛНИТЕ ПАРИ---КАКТО НЯКОИ КАЗА--УРАВНЕНИЕТО Е --ОТ ТЕЬИ-КАМ О НЕЗИ---И РАЗЛИКАТА....--ЕЛЛЛАДА Е МЪДРА ЦИВИЛИЗАТИА...ИМАМЕ ДОКУМЕНТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВСЯКА НАША ДУМА--НА КИРИУ СТАВРОС ДИМАС..

184

до 224

преди 12 години

Ние защото сме много "умни", затова живеем в мизерия и ни излъчват по западните телевизии като атракция как се живее с ниски заплати в мизерия и как си светят хора със свещи тук...

183

до Окупатор

преди 12 години

Няма как да искат- тези претенции са на базата на договори за капитуалация и репарации, и т.н., както договора, с който Турция трябва да ни плати мрд долари обезщетения.

182

Анонимен

преди 12 години

Швабите дължат на гърците 90 млрд., а гърците на швабите - около 150-200 млрд. В най-добрия случай швабите ще си ги приспаднат и гениалните гърци лев няма да видят. Германия беше единствената страна която имаше желание да помага на византийците, а мъдрите маляки се опитват да заколят златната кокошка. ***, по-***, най-***, грък.

181

Turk

преди 12 години

sega nemcite da misliqt :) ot godini dyrpvame zaradi gyrcite ... ukepri gi o6te nemec ...

180

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми гърци,По добре си налягайте парцалите, че вече всички разбраха колко ви струва шапката!До няколко години вие ще идвате на гурбет при нас.Не се захващайте с немците, че ще ви разгонят фамилията, а Америка вече няма да ви защити, защото не сте и необходими! Ако бяхте, до сега да го е направила.Русия също няма да го направи. Това е страшната истина за вас. Измамниците винаги затъват - рано или късно!

179

Окупатор

преди 12 години

Дано не искат и от българия:Най-голямата армейска операция от този род е потушаването на т. нар. Драмско въстание (29-30 септември 1941 г.). Поради изселването на голяма част от българското население през 20-те години на миналия век и замяната му с гърци от Мала Азия, Източна Тракия и България, етническото съотношение в Беломорието е променено в полза на гърците. Те са около 350 000, а българите - около 150 000 души. Въстанието в Драма е организирано от нелегалните ядки, привърженици на кралското правителство. Гръцките историци твърдят, че акцията е предприета преждевременно поради погрешно разчетен сигнал на Радио Лондон. Бунтът е потушен за два дни. Загиват около двеста български войници и офицери и 3500 гърци. По гръцки данни тези загуби са 13 000, очевидно в тази цифра се включва и загиналото мирно население.

178

high

преди 12 години

Германия ще има да плаща още много за войната- смеките не са платени. Заради това, че немците вдигаха ръка за Хайл Хитлер, дръпнаха развиитето на Европа с десетки години назад и даде шанс на САЩ да стане водеща сила и да стане "командир на света". Ако не беше тази война, коео не е кой знае колко назаяд във времето, нямаше да ни дойда *** комунисти на влас и да съсипя държавата ни... Прави са гърците, а ние защо не си искаме парите от Турция?Нали Дянков все се оплаква, че няма пари..

177

глад и мизери Бг

преди 12 години

безработните гърци получават празнични великденски бонуси

176

Анонимен

преди 12 години

Балканите са един цирк на големи политически демонстрации на малки държави от ниско ниво.Каквото решат големите това става.Гърците сега се дръвчат но нищо няма да излезе.Ето малка извадка от книгата "Срещи с Буров".Той казва за България и Русия,но същото е за Гърция и Германия..............................."- Господин Буров, аз мислех, че в политиката има само дипломатически разговори и любезни думи. Вие ме смайвате с това, което сте говорили с Титулеску.- Политиката, мило момче, има всичко - и сопа и цепеница и убийство от засада и любезни думи и мръсни, цинични разговори като тези. Аз мразя властите. Мразя ги като чума. Това е гадна, долна язва. Става дума за хора като Титулеску, като връх на властниците. Народът винаги си е добър и е стадо овце. Няма защо да го крием. Той пасе, той дава вълна, кожи, мляко, агънца и Титулеску говори от негово име. Аз, като политик, изучавах психиката на властника-победител. Той е страшен.И Пашич - сръбският вожд и Титулеску и Братиану и Паиастратос и Ванизелос - всички бяха от един дол дренки. Когато съдиха генерал Гунарис в Гърция, защото загубил войната с Турция, с Кемал паша аз казах на Титулеску в Букурещ (бях там на гости):- Господин Титулеску, пазете се да не съдят и Вас някой ден.- Защо?- Защото и вие не мерите яйцето на дупето си, а го лапате цяло. Нали знаете приказката за пуяка, който го хранели с цели орехи. Дават му малки орехчета, за да не се задави или задъни . . .Не ме разбра.През 1925 година, когато гръцкият генерал Пангалос нападна България, Румъния също струпа войски на северната ни границаВсички помислиха, че ще стане като през 1913 година. Но аз единствен следях зорко какво прави Русия, какво прави Сталин през това време.Той най-неочаквано, ама най-неочаквано, прати една кавалерийска армия на южната си граница, към Бесарабията...Този ход го забеляза и цар Борис III. И той следеше събитията в Румъния и в Русия чрез верни свои хора. Това е неизбежно. И е нужно.От Букурещ се сепнаха. Изплашиха се, защото Русия винаги е била страшна с огромните си размери и с огромните си армии.Всеки държи сметка за това. Така през 1925 година, господин Памукчиев, Сталин си е направил сметката.Аз няма да позволя на влашорите от Букурещ да нападнат България. Тя си е моя. Тя си е наш контингент, наше завоевание, наша страна. Наш народ... Румъния е противна с лакомията си. Следователно, ще я държим за юздата."Великият политик, господин Памукчиев, мисли сто години напред. Посредственият - ден за ден. И това е разликата между политиците.Русия през 1925 година не се интересуваше кой е начело на властта - Цанков ли, Bълков ли, Ляпчев ли.Тя гледаше голямото, гледаше България.И като видях тук в София, Червената армия през септември аз си рекох: Този дърт грузинец пак успя. Каквото е намислил - то стана." И ми дойде на ума за 1925 година.

175

bugarin

преди 12 години

Da vi vidim bulgari sled 10-15 godini kato romite stnat pove4e ot vas kva pesen she peete.Strahlivi pluhove takiz....

174

Анонимен

преди 12 години

И евреина не лъже колкото гръка!

173

Анонимен

преди 12 години

Тез са много зле щом търсят заеми от втората световна война :D

172

do gurbetchia

преди 12 години

Vnimavai kvo pojelavash.Nali znaesh prikazkata komuto grob kopae sam pada v nego.Da ne se naloji nqkoi den i ti da po tarsi6 xlebez v stranata koqto opluvash,v koqto xilqdi bulgari izhranvat semeistvata si nai ve4e Tartei kat teb.....

171

до 211

преди 12 години

Съвременна Гърция ако не я издържа Европа ще е последна дупка на кавала.

170

До 207

преди 12 години

Съвременна Гърция е изпреварила Съвременна България с няколко десетки години , а не с няколко часа .

169

Венелин

преди 12 години

Гърците яко са се нагърчили, щом взеха да ровят толкова! Ами те германците им дадоха много повече помощи, да не говорим колко им опростиха...С тези маляки няма оправия, освен да ги изхвърлят от Еврозоната и да ги оставят да ***!

168

до 206

преди 12 години

Ми пуцай ве куме кеф ти Станишеф , кеф ти Дянков . Ще се окаже вярно ,че западните капиталистически държави са по големи социалисти от бившите комунистически лагер руско- еврейска му работа ха ха ха.

167

Анонимен

преди 12 години

е наглеят малко а *** немеца ще ги оправи скоро хахаха

166

до 202

преди 12 години

Няма договор и там е проблема. България дава най-много жертви от всички балкански страни и гърците ги изпреварват само с няколко часа и успяват да плячкосат Солун. После Англия и Франция дават на Гърция и островите в морето.