100

до Пес

преди 12 години

Не е от името,а понеже дъртата *** *** е ***,ротвайлера го е прихванал от нея.

99

sevtus

преди 12 години

Давай Волене, продължавай да се гавриш с назционалисти, шовинисти, расисти, фашисти, хомофоби, кучемразци и всякакви други животомразци. Продължавай да им даваш надежди, че животът може да бъде спрян и върнат на нивото на техните измършавели от културен глад умове:)

98

dmx

преди 12 години

Да не забравяме, че за проблема с кучетата пак са виновни хората, а примитивната жестокост ви прави ***. Иначе имам силен страх от ***, вкарват ми дискомфорт.

97

Пес

преди 12 години

Имам ротвайлер казва се Волен!Ей голям *** излезе това кучемай от името е.

96

Сидеров великан!

преди 12 години

Давай Волене, мачкай турци,***,***,***,кучета и кучкари, цяла България е с теб и те подкрепя!

95

атака директива!!!

преди 12 години

На първо време да се премахнат всичката *** от еко/ако и тем подобни равновесия!А след това и скитащите бездомни песове да се унищожат до крак!

94

Анонимен

преди 12 години

Браво на Волен и АТАКА,напълно ги подкрепям.

93

Анонимен

преди 12 години

Siderov,do tam li ya dokara !

92

до човека

преди 12 години

Няма какво да се хвалиш, просто си се отървал от казана.

91

Човек

преди 12 години

Не искам да се хваля или нещо подобно. Живея вече почти 2 години в Чехия.От целият ми престой тук до сега не съм видял едно куче да се разхожда свободно! Само около 3 котки , едната от който беше блъсната от кола. Не знам какво правят , може и да е заради всичките виетнамци който са тук , но факт е че няма бездомни животни.

90

Анонимен

преди 12 години

ne 4yvammmmmmmm vikaii silno ostavka za koi

89

жена

преди 12 години

Няма място за кучета в градовете. Който ги обича, да си ги гледа у дома. Улиците трябва да се освободят за хората

88

evropa

преди 12 години

ima hora koito mnogo layat kato kuceta kakvo iskate ot kucetata normalnoe kato tazi dirjava nam hrana za horata ami kucetata sa gladni kakvo da pravat problem nesa kucetata problem sa horata ami i horata sa se ozverili edin kim drug tova eot krizata v bg

87

Анонимен

преди 12 години

Доколкото ми е известно в цивилизования свят не само кучетата, но и други животни/напр. мечки/, ако нападнат човек биват незабавно умъртвявани. Не виждам как може да се случи иначе и ако няма такъв закон, трябва незабавно да се приеме! Кастрацията не е решение. Последният инцидент го доказва.

86

gft

преди 12 години

99 ами така излиза стефко, даже има прецедент, миналата година мисля че беше, собственик на голямо куче, го разхожда, по някаква причина, кучето откача и напада дете, собственика осъзнава, че не може да отърве детето и застрелва кучето, е познай какво се случва, мисля че го съдиха, за това че е застрелял кучето.Иначе, драмата, защо да я приключват?същата история като с дупките, усвояваш едни пари, оставяш си ръцете на другата година, пак усвояваш едни пари и така кръга се върти.

85

анонимен

преди 12 години

може да е всякакъв Сидеров..и ексцентрик и нервак..но тук човека е прав..не може озверели кучета да се движат свободно между хората и да бъдат толерирани като никому невинни..прекалено много станаха през годините на "демокрация" бездомните кучета..трябва да се сложи край на всичко това

84

Сидеров

преди 12 години

министър на цирка!

83

Анонимен

преди 12 години

голяяяяяяяяяяяяяям ИДИООООООООООООООООТ!!!

82

Stefko 88

преди 12 години

Значи да разбирам от коментарите по -добре утре да тръгна на работа с личното си оръжие ? Щом не искате да се избиват *** , обаче ... удряме греда, аз нямам право да го исползвам.... и за един коршум в главата на някой *** трябва да изпиша кофа мастило а може и по -зле... Значи аз нямам право да се защитя, а "горкия" *** може да ме напада , а общината не може да взима мерки това да не се случва....не е ли по лесно по законен път да ги изтрепят и да се приключи с тая драма с ***

81

Анонимен

преди 12 години

Точно ГЕРБ и СДСДСБ спъват всички закони и наредби в общината за кучетата. Даже ГЕРБ приеха и закон, че ако някой осакати куче, влиза в затвора за минимум 2 години и се наказва с глоба. Премиерът Борисов също постоянно се афишира по ТВ като голям кучкар и докато беше кмет не направи нищо за кучешкия проблем на София. А в София всеки ден се загубват или избягват стотици домашни кучета и те няма как да бъдат избивани, защото законите на ГЕРБ ги пазят.