307

Krasi

преди 12 години

Ако се замени "бездомни кучета" със "еколози" статията дали ще придобие природозащитен и хуманен характер ? Кога най-накрая ще се направи една данъчна ревизия на тези еколкогични здружения и да се види къде отиват парите, и защо вместо да намаляват, псетата стават все повече и повече

306

ужас

преди 12 години

Човешката злоба е безгранична..... Убий,избий,пушки,пистолети,отрова...Чудя се нормални ли са? А дали по този начин не могат да пострадат хора,тогава кой ще е виновен?

305

Терминатор

преди 12 години

Брадва със скосено острие и удължена дръжка-удря се в главата.След това-в двоен чувал в багажника и някое сметище по избор

304

Анонимен

преди 12 години

Нали министър Найденов имаше идея за създаване на зоополиция,защо не се открият дарителски сметки,да се привлекат дарители от чужбина,да се изградят кучкарници и който не може да се грижи за любимеца си,да го предава там за осиновяване,не да го пуска на улицата и да стават глутници.Какво стана с добрите намерения.Боли ме и за пострадалите хора и за кучетата.

303

Nina

преди 12 години

Ще съм ти благодарна ако споделиш как и с какво, си се справил с ***, писна ми да се грижат за тях повече от колкото за хората .Да ги кастрирали , пълна простотия , няма опасност от изнасилвания , а от нахапвания ,много ги е жал за кучетата , а за хората......иска ми се да наръфат някой от тези дето мислят законите и природозащитниците, станахме като в джунглата буквално

302

Анонимен

преди 12 години

Кучетата трябва да ги отстрелват в главите. На хората, които ги хранят (или отглеждат и пускат) пъровначаланта глоба да бъде между 2 и 10 хиляди лева. При второ провинение присъда между 6 и 12 месеца при първоначален строг режим.

301

Терминатор

преди 12 години

Вчера убих две-вие колко?

300

567

преди 12 години

Абослютно правилно д-р Хаус, не да ги кастрират и пускат, а да им вадят зъбите, за да не разкостват хората които си вървят по улиците и не подозират какво ги очаква. И стига с тия природозащитници, че май не заят какво защитават!!!!!!!

299

Варчев

преди 12 години

Смятам, че трябва да се забрани храненето на бездомни кучета и котки със закон. Наличието на повече хранителни ресурси, логично води до увеличаване числеността на популацията. Освен това, не ми е ясно кой трябва да събира изпражненията на бездомните кучета, при положение че нямат стопани, които да се държат отговорни за това.

298

самозащита

преди 12 години

За пореден път призовавам: НЕ ползвайте отрова по улиците има деца и бездомници.Ползвайте пушки, пистолети, брадви ,арматурни железа, но не застрашавайте живота и здравето на хора.

297

@

преди 12 години

Това с отровата е рисковано , защото има голяма вероятност да се отровят малчуганите от блока.

296

вълк

преди 12 години

Няма ли поне един предприемач който да се заеме с Износ на кучета към Азия? Там някои по дребни екземпляри се ценят високо.ПРАВЕТЕ БИЗНЕС.Помогнете на кучетата да се реализират.Камбоджа,Виетнам,КНДР а там мнооого обичат кучетата.

295

вълк

преди 12 години

Защо избиват вълци срещу награда,а кучетата ги пазят, като свещенни крави.Кучето произлиза от вълкът,значи хищник със същия нрав.И той напада болни и беззащитни.Всички пищят колко овце изяли вълците,а защо НИКОЙ не написа общия брой ЗАГИНАЛИ и инвалидизирани в устата на кучетата.ЕЙ човекомразци отговорността е изцяло ВАША.Вие си отмъщавата на всички хора за скотският си нрав.Не се грижите за кучетата ,а разболявате и убивате хората чрез тях.И те и вие сте *** всичко наоколо.

294

Анонимен

преди 12 години

Да кастрираме тези от НПО-тата да не възпитават ***

293

Parcuc

преди 12 години

Всички улични *** и *** у газовата камера.

292

Куче_гон

преди 12 години

Файда като ги кастрирате! Те ни хапят, не ни насилват сексуално...

291

555

преди 12 години

Всички си щракат по компютрите и никой нищо не прави. Не разбрахте ли, че трябва сами да си свършим работата? Аз лично изтрових *** около моя блок. Ако всеки сам си направи труда да пръсне малко отрова около дома си, проблема ще се реши един път завинаги. Без да чакаме на кметове, екоеквалибристи, близачи на кучешки *** и др. такива.

290

лимонад

преди 12 години

по добре приют за бездомници и да се избият кучетата отколкото приют за кучета и бездомниците да останат на улицата да крадат и просят

289

Анонимен

преди 12 години

Жената е права! Най-глупавото нещо е да се избият кучетата! Може би след това трябва да избием и непослушните деца???!!!Не трябва да се забравя,че кучето само по себе си никога не може да се посочи като виновно! Подобни твърдения са смешни и не решават проблемите!!!

288

мунчо

преди 12 години

Да се направи съвременен приют за 500-600 кучета,независимо колко ще струва и Аксиния Боснева от федерация "Грижа за бездомните кучета". и нейните хора да работят там безвъзмездно и те да ги ловят и събират и да се грижат за тях.И да направят един сайт ,който да бъде на разположение на всеки който иска да си вземе куче за довмашен любимец.И ако никой не иска да вземе едно *** за 90 дни то да бъде евтанизирано.Който вземе куче от приюта и го пусне на свобода глоба минимум 1000лв.