73

Анонимен

преди 12 години

Игнатов да ходи да брои на мумиите зъбите и да не се меси в образованието ! То не е най-силната му страна ! Ако на мумиите не помогне , поне няма да им навреди !

72

УЧИТЕЛ

преди 12 години

И аз да съм на мястото на Дянков няма да дам! Никой не е задължен да осъществява глупостите на Сергей Игнатов. Аман от Сергеевци!

71

Анонимен

преди 12 години

ТОЧНО ТАКА !!! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА НИТО СТОТИНКА ЗА ЧАСТНИ УЧИЛИЩА.БЕДНИТЕ ХОРА НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПЛАЩАТ ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА БОГАТАШКИТЕ РАЗГЛЕЗЕНИ ***. НИТО СТОТИНКА ОТ НАРОДНИТЕ ПАРИ ЗА БОГАТИ ТУМБАЦИ.НЕКА ДА СИ ПЛАЩАТ КАТО ПОПОВЕ. НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ - В ЧАСТНИ УЧИЛИЩА УЧАТ ИДИОТЧЕТАТА НА РАЗНИ ДЕБЕЛОГЪЗИ БАНКЕРЧЕТА, АДВОКАТЧЕТА , МУТРИ , ПОЛИТИЦИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ИЗМЕТИ И *** , КОИТО И БЕЗ ТОВА ГРАБЯТ ОТ БЕДНИЯ НАРОД.

70

Анонимен

преди 12 години

Бай Иване,то като са го записали, че това го оставят за 2016, то е ясно че пак ще се занимават.

69

друг Иван

преди 12 години

Да се прави ДИРЕКТНО финансиране на частното образование странно??? . 1. Няма на планетата развита държава която да го прави. И това не е случайно.Да разпределяш ПАРИ на данъкоплатеца директно в определен частен бизнес си е чист комунизъм и поставянето на въпроса показва че управляващите нямат Идея за Образование!!! Така че братя българи да се надяваме че Бойко Боросиров и Герб ще започнат да мислят и за по-далечното бъдеще и не се излагат повече с тази глупост.

68

бай Иван

преди 12 години

ТУК не става въпрос за децата на едни и други представители на обществото а за това, че часното образование си е бизнес и държавата няма никакво основание и право директно да финансира. Това показва че министър Игнатов не е наясно с тематиката - така че въпроса е принципен и за съжаление Игнатов няма разбиране по тези проблеми

67

Анонимен

преди 12 години

Игнатов да седне с представители на частния бизнес и да уточнят стратегията за икономическо развитие през следващите 20 , 30 , а защо не и 50 г. Да се субсидират и подпомагат онези Висши учебни заведение , които ще подготвят кадри за обществения и икономически живот на страната ! Щото някой може да иска да учи история на чукчите в Аляска , ама тогава да си плаща , а не да чака от държавата !

66

Анонимен

преди 12 години

Имам 29 трудов стаж и редовно съм си плащал данъци , осигуровки и вс.останало ! Само , че ми писна от данъците ми да се подпомагат *** , частни болници , частни училища , *** частни университети идр. подобни глупости ! Айде да ме подпомогнат и мен малко !

65

До 32

преди 12 години

Ако родителите на децата посещаващи частните училаща могат да докажат абсолютно и безусловно всичките си доходи , нека да получават държавна субсидия ! Но ми се струва , че повече от тях ще премълчат за "първия милион" !

64

иванова

преди 12 години

Министърът да осигури повече пари за държавните училища,така че да не бъдат принуждавани децата ни да бъдат по 30 ученика в клас!В колко градове и села в България има частни училища?Медиите гърмят,че хората без заплати ще спират децата си от училище,а министърът явно не е в час!

63

Анонимен

преди 12 години

Не е луд тоя,който яде баницата,луд е тоя,който му я дава!

62

Анонимен

преди 12 години

Като си правят частни училища,да си ги ИЗДЪРЖАТ сами!Моите деца ходят в ДЪРЖАВНО училище!Там плащам!

61

За пръв път!!!

преди 12 години

За пръв път, откакто е на власт, еврейският зет Шимон Дянков-Фройнд заема позиция, която е в интерес на България и българите. НИКАКВИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА. Това окончателно ще съсипе и без това закъсалото БЕЗПЛАТНО ДЪРЖАВНО образование.

60

Анонимен

преди 12 години

Прав е!!!!

59

анонимен

преди 12 години

Казвате, че богатите също плащали данъци.Но, обикновено богаташите се осигуряват на минимална заплата.Дори познавам такива, които даже и детски надбавки получаваха, заради "ниските " си доходи.Не е редно частните училища да се финансират от държавата!

58

анонимен

преди 12 години

Прав е Дянков!Ако държавните училища бяха ремонтирани и санирани на 100% и тези училища не бяха със свити делегирани бюджети, т.е. МОН да разполага с достатъчно средства, тогава няма лошо да се финансират и частните училища.Но, по време на криза и с тънещи в разруха държавни училища , това не е справедливо към българските деца, които нямат достъп до частните!

57

Анонимен

преди 12 години

" Азащо не е държавна помощ в другите европейски страни "- Игнатов .А какъв е стандарта в другите страни бе другарю египтолог ? Кога ще изравните или поне ще доближите условията на труд и обучение до тези в европейските страни ?Ама като видите пари и освирепявате всички , нали ?

56

roni

преди 12 години

Дянков е напълно прав! Игнатов си тегли чергата към себе си! Нали е от Измисления университет!

55

Анонимен

преди 12 години

Абе къде са данъчните облекчения, то и сега си ги вземат, къде са наливането на милиони и то от една бедна държава, която почти не отпуска пари даже за финансиране на научни изследвания, та учените избягаха от нея.

54

до 60

преди 12 години

И кои са тези държави в Европа? Защото Щатите не го правят.