7

първанов

преди 12 години

Другаре червени фашисти от ДС!Преди обирахме само мандри и ни наричаха партизане,но си бяхме и си останахме айдуци!Сега обрахме цел народ и пак ще има "народни пенсии" щот целото стадо си ни обича ..........Експеримента "Борисов"се провали ,но всички наши червени капиталисте тормозят успешно бачкаторите и тахтабите пак че ни аресат като добрия чичко милиционер вече!На лошио ,че му дадем народна пенсия........и на мафиотите-милиционери под прикритие също!

6

Анонимен

преди 12 години

Агент Гоце му кажи и не го обиждай повече!

5

Социалист

преди 12 години

Първанов и само Първанов е истинския ръководител на БСП

4

sostin

преди 12 години

червените *** ще се изядаааааааат, ще си извадят очитеееееееееееее ха ха ха ха ха ха цирко предстоииииииииииииии

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Прав е Параванката да иска пряк избор,защото на конгреса,хората на Станишката са...повече.Те знаят че едва ли ако изберат Гоце,ще бъде...омаян от тях за да ги пише в листитеза дупетати-с изключение на Мая Манолова.

2

Анонимен

преди 12 години

Добра идея. Който и да спечели, ще ме накефи да слушам загубилата страна как обвинява спечелилата в манипулации и нарушения, подмяна на вот, бюлетини в чорапи и прочее. Така де.Освен това, Станишката два пъти губи междупартийни избори и не подава оставка, може пък ако спечели вътрешнопартийните да изненада всички и да си я подаде ... да бе :)

1

Анонимен

преди 12 години

*** парчета са това комунистите!Аман от интриги!100 години интриги и кражби! СТИГА!