18

до 22

преди 12 години

Трябва да си пълен *** за да дадеш пълномощно да управлява всичките ти пари счетоводител! А и да може ,а то НЕ може ,банката иска подписите на ДВАМА души! Няма как да тегли само с нейния си подпис ако ще и пет пълномощни да има!

17

Анонимен

преди 12 години

20, ти за пълномощно чувал ли си? Айде извади си мозъка отзад и опитай пак.

16

гаро

преди 12 години

Браво на Дянков,тепърва ще излизат много счетоводни далавери, след като стана задължително връзването към НАП на всички фирми..В Германия след като регистрираш фирма поне 2 год. си под постоянен контрол,за да са сигурни ,че не си менте бизнесмен който ще се опитва да пере пари или да завлича работещите за него,тук с един лаптоп и регистрация в интернет вече си готов за подвизи.

15

Анонимен

преди 12 години

Нещо мирише историята ,която поднасяте. Каквито и пари да се теглят и прехвърлят се искат подписите на двама души. Обикновенно гл. счетоводител и шеф ,зам.шеф на фирмата. Сама да оперира с парите е абсурдно. Още повече че явно не е малка фирмата и не е едноличен търговец. Явно се е крало от мутрите и е най- лесно да си измият ръцете със счетоводителката ,чиито имена вече знае всеки ,но не и името на фирмата...

14

Анонимен

преди 12 години

Vsi4ki PI6MAN bosove na ohranitelni firmi sa zatvora.Ne pla6tat normalni zaplati. I iznudvat horata. Bravo na tazi

13

до 13

преди 12 години

журналистите пишат всичко което им се каже.ако им дадат само инициали - няма какво друго да напишат.полицията избягва да дава пълните имена на *** за да се избегнат саморазправи.тези,които евентуално биха прибегнали към саморазправи с тази счеотоводителка така или иначе знаят коя е.иначе съм на мнение че е добре за гражданите да знаят имената й,ако излезе и реши да си търси работа.а като си знаем съдебната система - след 2-3 месеца ще е на свобода с условна присъда и пак ще пържи народа.

12

Анонимен

преди 12 години

Само да не се окаже че е точила по заръка на шефовете

11

Черен Петър

преди 12 години

Цели 5 години да не усетиш липсата на 200 000 лв? Явно мнооого дебели пари са минавали от там. И през черно-бялото счетоводство.

10

Анонимен

преди 12 години

*** ли е? За коментиращите в сайта всички, които крадат са *** :)))

9

към 1

преди 12 години

ми те реално и политиците ни не вземат полагаемото си спрямо колегите им от европа и затова по твоята логика би трябвало да си покрадват по 200 000 евро на година за да може да им изравним доходите с европейските. то с тия мизерни министерски заплати ще крадат не ами и пушек ще се вдига. то реално в политиката в бг ако не крадеш работиш за чест и слава, а малко са кандидатите за такава работа и от там ни идват проблемите

8

Пламен

преди 12 години

Искам да попитам господата от Днес.бгГ-да ако статията беше за някой смрадлив крадлив мръсен *** щяхте да му изпишете само инициалите нали.Но понеже става въпрос за образована българка дайте да извадим едва ли не и кръщелното на показ.За това което е извършила има закони и тя ще си го получи.Но на вас какво ви пречи да запазите поне малко достойнството и.Или политиката на сайта е да се толерират *** и да се унижават българите.Започвам все повече да ви виждам като *** ***.

7

с.

преди 12 години

Абе като ги знам българските "бизнесмени" какви *** са добре го е праснала!5 години да го щави и да не се светне означава,че е мега зашморцан собственика!Въпреки,че всички знаем,че за българските цървулкьовци най-маловажните неща са заплатите на хората и осигуровките и може затова да не се е усетил!Я да беше бръкнала в фонда избиване на комплекси,(любовници и джипове),и да видиш!

6

Анонимен

преди 12 години

Крала от охранителна фирма ? Тая си играе с огъня :))

5

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

EVALA....OPRAVNA JENA...I ZASPAL SCHEF.....

4

Анонимен

преди 12 години

браво колежке , добре си ги обрала те това заслужават , обаче две качества са ти попречили да свършиш нещата както трябва - алчност и некомпетентност .

3

към Анонимен

преди 12 години

Реално жената е следвало да взима договореното полагащо се за труда й. Всички знаем, че не живеем на Запад и не само главните счетоводители са тези, които вземат по-малко от колегите си на Запад. Това не може да е оправдание да станеш крадец ;)

2

Анонимен

преди 12 години

Какво дело, какъв съд тези охранители се излагат? Направо е трябвало да гушне босилека!

1

Анонимен

преди 12 години

Реално жената е взела полагащото се за труда й в нормални условия. Това са около 2 000 евро на месец. Даже тези пари са малко за главен счетоводител на Запад.