193

До 230 и 231

преди 12 години

От цялата глупост която си написала се разбира единствено, че ти си един мързелив и посредствен човек с нисък интелект и култура, неспособен да се грижи и възпита себе си, да не говорим за деца! Проблема си е изцяло при теб и в никой друг, и може би найстина ще е по-добре такива като теб да не създават поколение - това си е един вид естествено социално инженерство, при което отайката на обществото се изчиства с времето.

192

Анонимен

преди 12 години

Политическият геноцид на тази територия е ужасяващ.Докато не ни изтребят всички обикновени няма да мирясат!

191

продължение

преди 12 години

6. Вече е по-голямо, за първи път излиза само. Знае правилата и пресича на зелено, обаче никога не се знае кога някоя кифла с черен джиБ ще реши, че бърза за шопинг. 7. Имам си тийнеджър, опитвам се да го възпитам добре, но съм безсилна пред масовото облъчване от страна на Азис, Преслава и т.н. чалга помия. Вече не познавам детето си, превърнало се е в зомби, което за бала си иска силикон...Какво да ви кажа? Не знам за вас, но аз не искам това да е моята история!

190

Анонимен

преди 12 години

Защо НЯМА да родя дете тук. 1. Като кажа на шефа, че съм бременна ще остана без работа. 2. Въпреки осигуровките ще ми поискат маса пари за екип и т.н. иначе не гарантират, че ще излезем живи от родилното. 3. И аз и мъжът ми и родителите ми работим по 10 часа на ден, пари за детегледачка няма. 4. Най-близката детска градина е на 5 км. (преди имаше една, ама я направиха на офис). 5. Детето става на 6, на теория образованието е безплатно, обаче... 100 лева за учебници за занималня за бодигард, за..

189

Nqkoi

преди 12 години

Е аз ти казвам, че ако беше добре в Белгия нямаше да има отрицателна раждаемост. Просто и тя е в матрицата :)

188

До Nqkoi

преди 12 години

Казвам как стоят нещата в Белгиум:)Какво те интересува раждаемостта в други държавигледай твоето канчене на комшията!Взимай детски 35 лв и се радвай на живота.

187

Някой

преди 12 години

Белгия като е добре защо има отрицателна раждаемост 1,65 ?

186

ОНЗИ

преди 12 години

БЕЛГИЯ КАТО Е ДОБРЕ ЗАЩО ИМА ОТРИЦАТЕЛНА РАЖДАЕМОСТ 1,65 ???

185

Nqkoi

преди 12 години

БЕЛГИЯ КАТО Е ДОБРЕ ЗАЩО ИМА ОТРИЦАТЕЛНА РАЖДАЕМОСТ 1,65 ??????

184

Роккос

преди 12 години

Тази държава не заслужава деца!В Белгия при новородено детети дават 1500 еура.Ако имаш 3-4 деца не плащаш данъци.В България35 лв на месец!Пълен цирк

183

Анонимен

преди 12 години

Ами то е ясно защо са най-многодетни в Сливен. А иначе с 300 лева заплата (масовата заплата в малките неселени места) как се гледа дете? Че тия ми говорят и за две. Шегаджии! То хората се чудят от къде пари за да нахранят 1 и да го облекат прилично за училище, тия ми говорят за повече. Сорри, ама аз и едно няма да родя. Че защо? Да го обрека на глад и мизерия?

182

до 217

преди 12 години

Даже и да има зрънце истина в написаното от теб , модела на бощество ни е налаган от медиите в продължение на години. Като си развали фигурата и бързо ще остане сама ,а мъжа и ще си хване любовница. С кариерата е същото ,защото ще остане зависима от него и ще стои и даже ще яде бой ,ако е някой *** ,но няма да има избор. Времената не са като тези дето са раждали на нивата ,но не е имало телевизия и интернет ,за да видят че има и хора дето живеят по- добре!

181

Майка

преди 12 години

Пак стъкмистики. Пак да разлаем кучетата.От моите наблюдения, останаха много малко от познатите ми с едно дете. Даже има и по-рядко , но все пак има и с по три деца. Говоря за българи.

180

Анонимен

преди 12 години

Навремето бабите ни са живели много бедно, никой не им давал социални помощи, каквото са си произвели сами на полето с това живеели, имало е истински глад, но никой не е ревал и не се е оплаквал, отглежда ли са по 3-4 и повече деца - просто всичко толкова се е променило, че няма база за сравнение.

179

Анонимен

преди 12 години

Българките днес се изживяват като примадони - не можела да роди, защото щяла да си развали фигурата, не можела да гледа деца защото щяла да прави кариера, не можела да се ангажира да сменя памперси, защото така нямало да и остане време да си прави 8 часови обиколки на Мола с приятелки, а нямало да успее да следи и турския сериал и още хиляди тем подобни простотии.

178

dvr

преди 12 години

Пребира се Хасан и пита малкиа Хасанчо какви отценки имаш днес,и малкия почва математика-2,рисуване-3.Добре казва Хасан а други.Ами по български-2,и се почва бой м.......ти *** как по български 2 кой ще управлява тази държава.

177

Анонимен

преди 12 години

Тази статия за отдушник ли я пуснахте???Да се размие фала около "Белене"???

176

Анонимен

преди 12 години

Тази статия за отдушник ли я пуснахте???Да се размие фала около "Белене"???

175

До 209

преди 12 години

Няма по-голямо богатство от децата! Само много ограничен човек може да твърди, че глупаво да продължиш рода си - ти си болен.

174

ima

преди 12 години

Преди 20 години когато аз бях първокласник си спомням имахме едно *** в класа.Днес, 2012, в същата тази паралелка *** са 6 от клас с 18 ученика.