48

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Да им пикам на фалшивия морал.

47

Сащска логика

преди 12 години

Не е лошо да се прочете "Дюн" - там си пише защо едни стават по-силни от другите, а сащците правят точно обратното.По логиката на сащците тряжбва дас е забрани и употребата на да кажем: - говоря, защото има деца, които не могат да говорят - виждам, чувам, чета, пиша, тичам, скачам и т.н - по същата причина, има деца, които не го могатПрактически за всяка дума може да се измисли причина да не се ползва по сащската логика.

46

MayaKrasnaya

преди 12 години

В израел и пицата е забранена.......

45

Б

преди 12 години

Забранена е и думата "Рожден ден" (в английския е една дума), защото Свидетелите на Йахова не чествали рожденни дни и така може да обидят децата им!Ако така се създава велика нация - то да им пик.я на демокрацията!

44

Анонимен

преди 12 години

Хамериканска му раУта ;)

43

>Ш>

преди 12 години

Тия няма да спрат с експериментите върху човешкото търпение и глупост. Хамериканската нация е деформирана и стигат ето до тук.Това е фабрика за ***. Всичко това ще се опитат да пренесат и в Европа.

42

umen до 24umnik

преди 12 години

Поправка - през 1948.

41

umen до 24umnik

преди 12 години

Почети повече книжки моето момче. "1984" е роман антиутопия на Оруел. Книгата е публикувана през 1984. Там има един термин - Новговор и като прочетох статията първата ми асоциация бе Новговор. Книгата беше забранена в България. Издадоха я едва през 1989 и тогава я прочетох.

40

Сещам се, че

преди 12 години

с ръка на сърцето и просълзени американските маси пееха: "Land of the FREE"...

39

chicago

преди 12 години

Исках да го обясня така че да се разбере от всички.Сега ще го обясня още по просто.Проблемите които ги имаме ние ги има и в целия демократичен свят,бедност , безработица ,корупция ,лошо уредено здравеопазване и тн .Ние като най бедни продължаваме да се присмиваме и да обсъждаме по богатите като,игнорираме вината от себе си за това състояние в което се намираме.

38

Анонимен

преди 12 години

Доста хора искат някой,от тези думи да не съществуват.Като "бедност" "извънземни !".Но похвално,че са забранили думата "телевизия" :) .

37

Анонимен

преди 12 години

AHAHAHAHHAHA, typi amerikanci. Prekaleno mnogoto prawa, wodqt do zloupotrebi i ot tam do o6te po-golqmo ograni4enie na prawata ot predi. Fakt -> USA. No towa wsi4ko stawa blagodarenie na al4ni adwokat4eta, koito sa gotowi da osporwat wsi4ko za pari.

36

Анонимен

преди 12 години

Кои ли да са забранените в БГ? "Силикон" - защото се свързва на секундата с цици, "***" - да не се накърни крехката душевност на ***, които могат да четат, "Хляб" - за да не им прокъркори на гладните, "партия" - за да не предизвика позиви за повръщане в мнозинството, "бензин" ("дизел") - поради очаквани безредици от страна на нещастните шофьори и т.н. Странно, как на никого не му е хрумнало да въведе подобен списък в бг образованието?

35

Анонимен

преди 12 години

какво стана с куклата дето викаше "здрасти куч-о" предназначена само за американския пазар

34

до чикаго и назад

преди 12 години

какво означава хранителна верига на ЕС..това биологична система ли е че се обърках или консуматорска мисъл..а знаеш ли колко българи хвърлят недоядена храна..пазаруваме и готвиме в казани като в казармата и после половината в кофата, щото "три дена я ям тая манджа писна ми"

33

Nobody

преди 12 години

И вече няма да викат на жените жени, щото е сексистко, а ще им викат вагиноамериканци.

32

Анонимен

преди 12 години

интересно, дали е забранена думата 'К**'?

31

Анонимен

преди 12 години

***, тези хранителни системи, орли и ес са абсолютно несъвместими в едно изречение. бегай да си почиваш.

30

Анонимен

преди 12 години

хохохо, да им пръцна на образователната система. това е умишлено злодеяние на ***, които се опитват да дебилизират напълно населението на планетата.

29

chicago

преди 12 години

Ние сме най ниско пълзящите в хранителната верига на ЕС а,обсъждаме орлите.Дали някой изобщо ни забелязва .