68

Анонимен

преди 12 години

САМО ВАСИЛ ЛЕВСКИ БИ РАБОТИЛ ТАКА КАКТО РАБОТИ БОЙКО ЗА БЪЛГАРИТЕ.

67

2-ри мандат

преди 12 години

МЕТАЛУРЗИТЕ В КЪРДЖАЛИ: БОЙКО Е ГОСПОД!Ако Бойко Борисов се намеси, пари ще има. Ако не - оставаме без заплати. За някои той може да е бандит, но за мен е Господ!. Това заяви в ефира на БНТ един от миньорите в ОЦК Кърджали.Металурзите подготвят нова блокада на пътя за Хасково и очакват премиера да пристигне при тях по-късно днес.Според депутата от ГЕРБ Цвета Караянчева намесата на държавата е необходимо при този проблем. Присъствието на премиера Борисов и министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов е гаранция, че правителството се грижи за тези хора и мисли за тях, обяви Караянчева пред БНТ.В момента на служителите в ОЦК Кърджали се издават удостоверения, които по-късно днес ще бъдат депозирани в съда и сметките на дружеството ще бъдат запорирани.

66

Значение ГОРУБСО

преди 12 години

Германците Осъвършенстваха,Руснаците Управляваха,Българите Се Оsraха

65

сто кила ракия давам

преди 12 години

Супер Бойко спасява ОЦК по кината .

64

дрън-бръм

преди 12 години

Тиквон Рапонов се изевява като месия в Долината на широките ***. Явно ще дърпа гласовете на Догана когото искаше на една ръка разстояние. Догодина се очертава управляваща коалиция ДПС-ГЕРБ

63

"Хейтър"?

преди 12 години

#73, няма значение при чие управление се случват лошите неща - то, само такива се случват, де. :) Виновни са "Тройната коалиция. И сега, и занапред! :) Заради пространствено - времевия континуум, вероятно ... :)

62

Анонимен

преди 12 години

Жалък народ е туй бг-стунецът! 10 години дране, сега се сетиха да протестират! Лижете гъзетата на министри и смешници - те ще ви оправят!!! Заслужавате си го - без заплати, без лекарства, без надежда! Що допуснахте да разграбят всичко, а сега плачете в скута на грабителите.

61

Анонимен

преди 12 години

всичко това със заплатите се случва при управлението на ТИКВАТА.Не са плащани заплати от около 1 год.Когато правителството е слабо фирмите си правят каквото си искат.Ако се изпълняваха законите никои нямаше да посмее да не дава заплати но уви.

60

топала

преди 12 години

е за това само герб само бойконамерихте ли си майстора,червени и сини маймуни и крадливи приватизаторихак да вие, само народа и само бойко

59

Machiavelli

преди 12 години

Хахахха тоя на преден фон с черния шлифер да не е сина на Бойко, щото баш като него гледа?

58

Какво "уреди&qu

преди 12 години

Борисов, най-светлият ни и недостижим Супермен, уреди ОЦК Кърджали да последва съдбата на Кремиковци...За разлика от Кремиковци обаче, комбината в Кърджали е необходим на икономиката, а съкратените работници ще предизвикат колапс в града и изселване в посока Пловдив и София, което ще гарантира и дебългаризацията на района...Но Тиквите в герб затова са Тикви, щото не могат да мислят !

57

"Хейтър"?

преди 12 години

Лошото е, че освен чужд мениджър за фалиралото предприятие, трябва да си внесем и чужд народ, за да избие всичката ***, дето ни смуче от 70 години насам.

56

Анонимен

преди 12 години

Бившата съпруга на един от първите честни частни банкери Венцислав Йосифов овреме заряза журналистиката и се ориентира в рекламния бизнес. В него Моника Йосифова дръпна още по времето на царя, но продължи да цъфти и при тройната коалиция. Всъщност думата рекламен бизнес звучи много помпозно за българските условия. Тук под това название трябва да се разбира пазаруване на медии, журналисти или цели редакции. Купувачът са партиите, които обикновено са на власт, а посредник се явяват хора като Моника Янова, които наливат пари в определени медии, за да водят определена политика. Не случайно на партито е била и друга журналистическа метреса на властта Венелина Гочева, която беше една от най-лакомите и безкрупулни главни редакторки и която трябва да получи Черноризец Храбър за цялостен принос към съсипването на българската журналистика. Хора, работили и в рекламния бизнес и във вестниците свидетелстват, че Моника Янова лично е разнасяла пликове с пари в редакциите, но най-чистата далавера се оказа така наречената програма Информационно обслужване. По нея съвсем законно правителството на Станишев купуваше медиите, които си затваряха очите за кражбите на властта, за да получат стотици хиляди левове за някоя разяснителна кампания, свързана с Европейския съюз, да речем. Това именно правеше Моника Янова обслужваше информационно както властта, така и медиите, та затова днес последните позабравиха колко крадлива и лоша е тройната коалиция начело със Станишев

55

Рубен

преди 12 години

ей, голема работа е този борисов.. голема фигура е , голем елемент

54

Бо

преди 12 години

Бате Бойко е герой, всички червени пляка той !

53

ДС

преди 12 години

но Бойко (бащицата/Атила/) има още да усъвършенства PR методите на Путин.Явно Бойко и Путин са добри приятели и АЕЦ Белене ще се строи!

52

la

преди 12 години

И за агнешкото, че идва Гергьов ден :)

51

хм...

преди 12 години

аз бих го попитал за оскъпяването на "магистрала" Люлин, за оскъпяването на Дунав мост 2, бих го попитал защо след като беше главен (гладен) секретар на МВР, все още няма осъден от тройната коалиция (с които се оправдава до ден днешен), бих го попитал - Баце, абе ти защо напусна навремето МВР когато то се деполитизираше и кога си върна червената книжка, бих го попитал и за охранителната му фирма ;) (единствено тя оцеля, въпреки СИК и ВИС, може би щото те повечето измряха от тези две фирми).

50

до 57

преди 12 години

попитай и за яйцата бащицата,че иде Великден!

49

Анонимен

преди 12 години

споко ве, СуперБойко ще нахрани хората, ще ги помилва и готово