26

щастливец

преди 12 години

Щастието не е в парите, имотите, колите. Да, те носят удоволствие, но щастието е съвсем друго измерение.

25

анонимен

преди 12 години

напротив - не се оплаквам. казвам, че ми е трудно да си представя да съм по-щастлива отколкото като бях студентка, въпреки, че с повечето си партньори не достигах до оргазъм. И се чудя какво би ме накарало да съм по-щастлива и реших, че сигурно ще да е майчинството или в*агиналния оргазъм

24

ДО 33

преди 12 години

" с най много рецептори".......ти да не си гинеколог???

23

до 28

преди 12 години

Може и така да е,но тогава защо си тръгнала да се оплакваш???

22

до 24

преди 12 години

И ти си завършил МЕИ ... усещам те :)))

21

№22 кърти:D

преди 12 години

Просто му кажи как ти е хубаво и тогава ще може да свършваш

20

До Здравко

преди 12 години

Ха дано,наборе! ;)

19

и както винаги...

преди 12 години

Британските учени!!!

18

анонимен

преди 12 години

за ваше сведение повечето жени не свършват а се преструват и могат да получат само к*литорен оргазъм, затова не ме изкарвайте фригидна. има и по важни неща като любовта и приятелите и лудите безгрижни купони.

17

до 22

преди 12 години

хахаха....малейй....за да свършваш, просто трябва да попаднеш на точния партньор...

16

Здравко

преди 12 години

Значи съм от най-щастливите:)Остана само и едно дете да ми се роди и всичко ще е шест:)Пък кризата - кучета я яли, и това ще мине!

15

анонимен

преди 12 години

не мога да си представя да съм по-щастлива от студентските си години. Може би ако имам деца и почна да свършвам докато правя секс. Казват, че някои жени след като родят и почват да свършват.

14

77777

преди 12 години

Колкото повече човек осъзнава какво става около него, толкова шастлието намалява. В този смисъл най-щастливи с най-малките деца ои с всяка измината година щастието намалява. Добре, че се намесват разни странични фактори, та и след детските години пак има щастие. Източник на щастие може да бъде любовта, спорта, някакво хоби или нещо друго, което прави конкретния човек щастлив. 33 е преходна възраст, от която човек започва да се чувства доста бързо все по-стар.

13

Чужденец

преди 12 години

Българите са най- щастливи, когато се оплакват, когато злобеят и когато дават подкупи. Българина не е като човека.

12

freedom

преди 12 години

Всичко зависи от съзнанието, то е източникът на щастие, така че нормално колкото по-възрастен става човек трябва да става по-щастлив. Но в съвременното общество нещата не се случват по този начин (дори и на Запад), така че повечето хора явно грешат някъде.

11

Анонимен

преди 12 години

Абе ква е тая гей оргия на снимката. Не можахте ли друга снимка да сложите.

10

Истината

преди 12 години

33-годишните министри-калинки на ГЕРБ са най-щастливи на 33, но като цяло едва ли изследването е точно. Това може да е вярно за някаква конкретна държава, но за България не е. В България най-щастливи са детските години, годините на ученичество и студенство до към 25. После на 33 в България установяваш, че започваш бързо да остаряваш, а това едва ли може да се нарече щастие. Бърка се успял в живота с щастие. Разбира се винаги има изключения - една голяма любов може да те направи щастлив винаги.

9

999

преди 12 години

надали възрастта е от такова значение!на 33 да получаваш 300 лева,пък да видим колко ще си радостен!

8

0

преди 12 години

аз и на 25 се чувствам страхотно!

7

Анонимен

преди 12 години

Като имаш пари (а там дори и бедняците имат по поне 3 бона тукашна пара месечно) няма как да не си щастлив.Я ги изрежете с 1000 лева на месец и да плащат сметки и да имат дългове да ги видя колко ще са щастливи.Никоя няма да ги погледне ще съберат пари за кола когат станат на по 60 години и педерастливите поданници на нейно величество ще се пропият от мъка.Щех да кажа и продрусат ама с тея пар ще имат кинти само за долнопробен наливен боздуган.*** да не забравяме -все пак са англичани.