54

ГЕРБ

преди 12 години

МЕТАЛУРЗИТЕ В КЪРДЖАЛИ: БОЙКО Е ГОСПОД!Ако Бойко Борисов се намеси, пари ще има. Ако не - оставаме без заплати. За някои той може да е бандит, но за мен е Господ!. Това заяви в ефира на БНТ един от миньорите в ОЦК Кърджали.Металурзите подготвят нова блокада на пътя за Хасково и очакват премиера да пристигне при тях по-късно днес.Според депутата от ГЕРБ Цвета Караянчева намесата на държавата е необходимо при този проблем. Присъствието на премиера Борисов и министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов е гаранция, че правителството се грижи за тези хора и мисли за тях, обяви Караянчева пред БНТ.В момента на служителите в ОЦК Кърджали се издават удостоверения, които по-късно днес ще бъдат депозирани в съда и сметките на дружеството ще бъдат запорирани.

53

Анонимен

преди 12 години

Шизофренията е пълна! Комбинатът натрупал задължения в последните три години?! И кой управлява БГ в тези години?Сега тоя дето забатачи България съвсем ще застане пред работниците и ще се обяви за техен спасител!А дали ще извади тези 150 милиона за да покрие дълговете и откъде ще ги извади, от резерва ли? Защото той там бърка вече три години непрекъснато!Къде е дремала държавата тези 3 години? Какви са връзките на Захариев с ГЕРБ?

52

Анонимен

преди 12 години

"Никой никого не пази! Виждате, че действаме безкомпромисно."Кога се "раздейства" бе ***? Когато ти блокираха пътища и започнаха да стачкуват! Да не би от вчера да ги дължи тия 100млн.? И започнал да ръси глупости лешпера...

51

до 53

преди 12 години

"Костов постъпи правилно, като оттърва държавата от тези предприятия. Кои имаха пари? - Червените"Ами не е въобще така! Работата на костофф беше да разследва от къде имат пари комунистите, а не да им подарява предприятия! А и не си мръдна пръста за да привлече чужди инвестиции за същите тези предприятия, щото е много по-лесно да ги подари на другарите си срещу .... той си знае какво!

50

секретарицата

преди 12 години

Тоя Валентин Захариев да си продаде ОЦК-то и да се маха от България. Не е плащал на работниците си, не си е плащал тока, водата, осигуровките и накрая ще излезе сух от водата. Ама на дали! Вози се в скъпи коли, живее в скъпи къщи, и накрая не си плаща на работниците. Къде са тия 116 000 000 евра, които е изнесъл от България и ги е оставил на съхранение в чужди банки ? Да му се запорира цялото имущество, да се разпродаде и да си плати задълженията към работниците и държавата.......

49

45, КЪСНО Е

преди 12 години

не знам за проекта, но е твърде късно. това е трябвало да стане преди финикийците да измислят парите като еквивалент на стоките и труда! какво са парите - нищо и никакви знаци, може да ги печаташ и крадеш, а я открадни земя, или труда на един човек, или всичкото жито на тракия - не става! само парите можеш да крадеш - финикийците са виновни

48

НФБ

преди 12 години

огледайте се около вас скъпи приятели...80% от висшите ни чиновници са ченгета..банкери..директори...милионери...депутати..министри!има ли поне един милионер който да не е свързан със службите?

47

НФБ

преди 12 години

пасивна стачка до дупка!да си стоят в къщи за да не ги бие полицията която при всеки протест използва платени провокатори!защо министъра ги кара да не протестират?защо в.захариев не е в затвора?кредитните милионери се увеличават на гърба на уфсите!

46

Анонимен

преди 12 години

Нито една от споменатите мерки няма да докара пари за заплати в комбината. Напротив - ще се повишат задълженията му още повече, защото НАП след ревизията ще начисли и лихви, които сега поне не се виждат като дълг. Прокуратурата също ще изисква хонорари за вещи лица и тем подобни. Инспекция по труда ще наложи още глоби. Е, тогава от къде ще се вземат пари за заплати, макар и за последно? Активите са ипотекирани и практически са на банките кредитори. Изобщо Тотю ходи само да ги успива.

45

Анонимен

преди 12 години

фирми фалират всеки ден, това е то пазарна икономика, ако има престъпили закона виновните се съдят и ако се докаже влизат в затвора и им се конфискува имущество, какво правят от всяка простотия световен проблем и драма, модерния социализъм в българкси вариант свърши преди 22 години

44

Анонимен

преди 12 години

i kvi sa tez snimki na 4ervendalesti pomaci deto ste gi lepnali

43

До 49

преди 12 години

Костов постъпи правилно, като оттърва държавата от тези предприятия. Кои имаха пари? - Червените!Нека сега хората в Кърджали се убедят какво значи червен капитализъм. А Боко като иска да връща комунизма да почне да национализира, ама тоя филм вече сме го гледали и е с тъжен край!Като ще е капитализъм, значи ще има и фалити. Не е работа на държавата с бюджетни пари да спасява неспасяемото. А Захариев да ходи в затвора...ама нали е спонсор на ГЕРБ! Няма да стане!

42

Някой си до 50

преди 12 години

Мисли ако можеш шинел такъв!Защо БСП не оглави протеста на работниците.

41

Анонимен

преди 12 години

Тотю извършва стандартно вдигане на пушилка, от която само ще се замъгли ситуацията. Ще се пошуми малко и ще се забрави. Така стават нещата в нашето отечество.

40

До 48

преди 12 години

Кого е подгонил бойко бе? Подгонил е кокошките на село.

39

До 46

преди 12 години

А запитал ли си се, как Цветелинка е придобила ОЦК? Разбойническата приватизация на Костов до това дередже докара предприятията в България. Ама сега Костов ръси "умни" съвети от трибуната на парламента и хич не му пука за работниците в държавата.

38

Някой си

преди 12 години

*** от форума още малко ще заплачат за Захариев.Плащача на БСП и Бриго се оказа обикновен крадлив ***. Бойко бил виновен, че го подгонил!Толкова *** пиар в този форум могат да водятсамо *** на СерГея!.

37

Красимир

преди 12 години

Направо ми се сви сърцето, като видях снимката. Защо все отрудените хора на България трябва да страдат?! аз нямам отговор?! Хех за жалост и аз съм един от хилядите млади хора, които нашата мила държава прогони, да си търсят и получат достойна оценка за знанията си и труда си!Тъжно нали?

36

Анонимен

преди 12 години

Срещнах в Нета информация,че В. Захариев е купил ОЦК от....Цветелина Бориславова?! Затуй май е толкова загрижен Тиквуняка? Пак ще гаси пожар?!Хора, някакви червени мафиоти си менкат предприятията, източват ги, правят хората на маймуни, а накаря идва той Божественият ... от Банкя, не от Назарет!

35

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се обединем и да ометем политиците, света се глобализира а ние живеем още в 19 век представете си един свят без войни и без разделение на бедни и богати и без омраза, злоба и така нататък за повече инфо търсете ПРОЕКТ АВАЛОН.