147

българоанличанин

преди 12 години

Пловдивчанин от Царево/Мичурин/-е те такова животно няма,*** ***.

146

lekovato

преди 12 години

Урумов, губиш си времето. По най-бързия начин купувай билет за самолет и да те няма. Ще си пропилееш живота в опити да направиш нещо в БГ и ще умреш преди да си го реализирал, без пари за тебе и семейството ти. Действай бързо ако има начин някой да инвестира и да опита дали работи. Ако всичко е наред ще се върнеш доволен и щастлив и ако искаш ще си харчиш парите тук за "благото" на БГ, купувайки си ментета на хранителни продукти. Може после да почерпиш бира за съвета. Бъди жив и здрав.

145

122

преди 12 години

Вземете руското списание "Техника молодежи"от 70-те години и ще го намерите "изобретението" там и не само в този вариант.Пьк до сега няма широко разпространение-ЗАЩО ЛИ? ?

144

ha ha

преди 12 години

до гения 174, говоря за конкретен случай, имаше доста дълго дело за това, и само заради козметични промени не можаха да ги осъдят, иначе си беше чисто плагиятство, Ти вземи да прочетеш малко по темата преди да нападаш не подготвен. Toyota определено са добри коли, но и те имат доста трески за дялане, какво ще кажеш за дизеловият мотор на Лексус, толкова много дефекти дава затова в гаража сменят моторите нощно време да не им падне имиджа. Хайде да не го обръщаме на форум за коли.

143

До гения 172

преди 12 години

Ако бяха плагиат от Тойота, Антонов щеше да ги е осъдил и да му плащат. Та дори да му плащат,пак не са плагиати. И не обиждай така една от най-великите компании за производство на коли!Да не кажа най-великата.

142

Анонимен

преди 12 години

Много гениални неща са прости. Малко са тези,които се сещат.

141

ha ha

преди 12 години

Антонов си е патентовал кутията във Франция. И не показвайте схемата защото онези тарикати от тоyota. само това чакат, ще променят едно колелце и ще кажат, че е тяхна разработка, вече са го правили, Плагиати мръсни

140

Анонимен

преди 12 години

и колко метра жица му требе до брего

139

Анонимен

преди 12 години

По-практично и евтино е да се произведат колела с динамо. Да се раздадат на всички *** семейства да въртят, и да складират в акумулатори :) Хем ще се морят и няма да им се е*е, хем ще работят за социалните си помощи :)

138

juli

преди 12 години

MADE IN BG-Ха -ха -пловдивчанина от Царево???????

137

juli

преди 12 години

А бе хора как ви звучи- пловдивчанина от Царево? Ха-ха ....

136

да ви ..............

преди 12 години

Такива хора в БГ не се ценят.ЗАТОВА, Антонов е патентовал скоростната си кутия която използват доста автомобилни компании,ЗАД ГРАНИЦА.В БГ СЕ ЦЕНИ САМО ПШЛОТО И ПРОСТОТИЯТА!!!

135

Анонимен

преди 12 години

Идеята съвсем не е нова. Преди години бяха направили помпа на същия принцип, която да изважда на повърхността вода от дъното на морето за да може да се намали нивото сероводорода.

134

Анонимен

преди 12 години

"По изчисления на изобретателя при височина на вълната в Черно море средно между 25 и 35 см мощността на съоръжението е 1,1 мегавата."Поради ред съображения моделът, който е патентован, е с размер 3 метра в диаметър и е разчетено да произвежда 100 квтч електроенергия. "АБСУРД!:) При тези размери на уреда и на вълната по-скоро ще се произвеждат сто вата, а не сто киловата.:) Го един шарлатанин беше изобретил хапче, с което палеше водата. И в морето действат законите на физиката все пак!

133

до 159

преди 12 години

ШОКОЛАДОВ МУС........БОН АПЕТИ!!!!!:))))

132

До 154

преди 12 години

Ти май с кило/мега не ти се отдават сметките.Явно умствения ти багаж е от порядъка на ***/нано.Не се прави на обиден сега и без това не разбра какво казах. :)

131

dgd

преди 12 години

"Буй в морето..." - а *** в дуп**о, какво генерира? :D

130

хъмн

преди 12 години

Интересно, но оставам скептичен. Принципът е ясен - например при самозареждащите се часовници, при които обаче енергията се преобразува в механича, но всъщност принципът е подобен, независимо дали се върти генератор или се навива пружина. Въпросът е, че при толкова стар принцип със сигурност някой и преди се е сетил, но е срещнал проблеми при реализацита. Най-вече предполагам проблема е дали0 мощността на устройството е достатъчна и дали е рентабилно. Силно се съмнявам в това 100kw/h

129

Темерут

преди 12 години

Още допълнително замърсяване на моретата и океаните... Безспорно изобретението е добро, но нещата трябва да се оглеждат от всички страни, не се знае и дали това нещо няма да се окаже вредно за флората и фауната на океанските и морските басейни.

128

do Жичкадията

преди 12 години

Ti moi 4ovek si poslednia Boss na elektrotehnikata!"При тази мощност за 100квч ще му отнеме 0.0909090909...часа или 5.4545454....мин."Tyka vse edno si napisal 4e edna kola, koqto se dviji sas 100km/h 6te izmine 100 kilometra za 5 minuti.A tova koe e otpred i otzade nqmam komentar.Ti energiata ako iskash v kapa4ki za koka-kola q meri. :D