27

Анонимен

преди 12 години

кире,кире АКО ЛЕВСКИ БЕШЕ С БОТУШИ ,И БОТЕВ С КАСКА НЯМАШЕ ДА ИМА *** В ТАЗ ДЪРЖАВА ДА И МАЙКАТА ЗА НУЛА ВРЕМЕ ,НЪЛ ТЪЙ

26

кърджалийски времена

преди 12 години

Сега Шкафа, после следват Трактора, Хамстера, Сумиста, Дъмпела и т.н., и т.н. та чак до Гоце!

25

Анонимен

преди 12 години

Струва ми се, че това се случва не за първи път . Защо напоследък , ако някой известен с прякора си човекоподобен прояви желание да проговори , държавата го изоставя без защита и предопределя леталния му край.

24

mhm

преди 12 години

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло".....казал го е народа!

23

ace of spades

преди 12 години

поне да беше съдията убития... не тъпия престъпник... престъпници винаги ще има, всичко зависи от съдебната система и държавата...

22

до 29

преди 12 години

Е как Цветанов да си гледа работата като министър на вътрешните работи като той няма нито образованието, нито акъл за това. Ако трабва да си я гледа, значи трябва да ходи в няко СПТУ и да надува свирката в двора. Тава му е работата на този ***!

21

Охранител

преди 12 години

Каквото и да говорим, мутренската Темида продължава да води убедително пред законната си посестрима. Докато едната раздава активно "правосъдие" по улиците, другата ги пуска преди това, за да е по-удобно на първата-на улицата...За съжаление това убийство не е раздаване на справедливост, защото просто го е поръчал, някой по-голям от веригата ,за да му затвори устата и остане той в сянка...и винаги има вероятност да пострада някой случайно намиращ се наблизо....Цв.Цв. и съдебната система да започнат да си гледат както трябва работата

20

Дражко

преди 12 години

Въвеждане на военен режим!И няма да може да четете за подвизите на такива "животни".Колкото до бизнесмена Киров-тоя така се изказва,сякаш жали похитителя си.Това може да стане само при тази система, изкривяваща мисленето.

19

Охранител

преди 12 години

Каквото и да говорим, мутренската Темида продължава да води убедително пред законната си посестрима...докато едната раздава активно "правосъдие" по улиците, другата ги пуска преди това за да е по-удобно на първата - на улицата...

18

асфх

преди 12 години

Хубаво са го отсТреляли иначе можеше т.н. съд и да го оправдае, но ясно се вижда корумпираността на съдиите, които са го пуснали на свобода!

17

ops

преди 12 години

Има "оправия" ама трябва да играе "сопата"!

16

Дядо Петър

преди 12 години

13 пише: "Киров, ако ти не беше крал и забогатял от крадене нямаше да те отвлекат!"Типичен пример за олиго-френия, от която вече 23 години се ползва червената хидра и на която се крепи "управляващата" ни в момента мафия.

15

Анонимен

преди 12 години

Защо не напишат името на този, който го е пуснал на свобода и да се изясни от правозащитните органи на какво основание е пуснат под гаранция. Такова чудо го няма никъде в нормалния човешки свят. Как ни търпят в ЕС с тая мафия и бандитизъм.

14

блага вест - 25 март

преди 12 години

Кирил Кирилов с прякор Шкафа, един от групата за отвличания, известна като "Наглите", е убит тази нощ в столичния квартал Младост.

13

към БАН

преди 12 години

Кирил Кирилов Шкафа...Някой може ли да ми каже колко подобни "псевдоними" се въртят в медийното, а и изобщо в пространството - най-вече в това, на престъпния свят ????Да се направи нов български именник.....да си избираме имената от там - това са значими имена !!!

12

оня с коня

преди 12 години

Утре пускайте следващия да видим кой е на ред-а казват че за там нямало?!Да ама ето ,че има :):):)

11

17

преди 12 години

Пускайте "Наглите" на свобода!!! Отвън ги чакат много хора да ги "помилват"!!!

10

тъпчо

преди 12 години

Ако не беше тъжно, щеше да бъде смешно. Изобщо не вдявам, как аджаба, подсъдим по тежко престъпление ще е ба свобода. Нека някой да обясни кой съдия , как и по какви мотиви го е пуснал навън.Баси държавата отвратителна!

9

Охранител

преди 12 години

Ааа...ама това новина ли е...?

8

Анонимен

преди 12 години

Киров, ако ти не беше крал и забогатял от крадене нямаше да те отвлекат!