12

Анонимен

преди 12 години

Не е добре да се обобщава,има и изключения!

11

Пак от 18

преди 12 години

Тази,в трошката на "Цар Асен" беше с още една пикла.Нарочно оля с мръсотия пешеходката,която беше хубава и елегантно облечена.Дрислите в трошката се заляха в звънък смях от кеф,че са направили зло на по-хубаво от тях момиче.3. На пл."Батенберг"пресичаше млада жена с интелигентен вид,коремчето й личеше - беше около 5-6-ти месец бременна,с превързан глезен,куцукаше.Млада *** в сиво БМВ-е й свирна силно,свали стъклото и викна"Ей,краво!"Чуете ли за бита шофьорка,знайте,че аз съм я пердашил!

10

От 18. За да не се

преди 12 години

чуди някой на това,което написах,обяснявам:1.Миналото лято,на "Фр.Нансен" и "Патр.Евтимий",интелигентна на вид,около 23-24-год.,с хубава кола,не изчака три старици на пешеход.пътека и,завивайки,мина буквално"през обувките им";подсмиваше се гадно,говорейки по GSM.След секунда светна червено,колите зафучаха,някои спряха,бабите се разтрепериха в средата на платното.Дожаля ми.2.На "Цар Асен",след дъжд,момиче щеше да пресича.Друго моме,в трошка,рязко даде газ и я обля цялата с *** вода от локва.

9

Жените са по-плахи,

преди 12 години

затова карат по-внимателно. Възможно е да има нещо вярно в това, което се казва в статията, макар че не е ясно дали написаното е валидно само за онази държава - все пак всяка страна си има своите специфики. Важното е, зад волана да сядат само онези,които са достатъчно психически уравновесени,за да им се повери шофиране.Нямам нищо общо с авторите на 13, 16 и не съм женомразец, но неколкократно виждах толкова безочливи млади шофьорки, че мога да кажа само: Вади я от колата и ритай докато мърда!

8

faust

преди 12 години

при нас е обратното.........за възрастта не говорим само колата е мноооооого голяма, яко бумка чалга, и вътре от голямото добро утро

7

Анонимен

преди 12 години

Женската нервност е свързана на първо място със липсата на с*кс. Но в лицемерно общество като нашето това е само една от мнoгoто липси.

6

WTF

преди 12 години

Без значение възрастта, по възможност жени да не се качват на шофьорското място !!!

5

До Баровеца

преди 12 години

Ама то по тая логика трябва да отнесеш и Mini-то на приятелката си, че нали и то е малко.

4

:D

преди 12 години

невеуоятно

3

Spartacus

преди 12 години

До 8 - може нашите *** да са командировани в Австралия и да си мислят че и тук е такаЩо за статия ние в Австралийски съюз ли сме!Да бяха писали за Украйна и Чечня!Да не би в България да живея стотици хиляди австралийски че журналята се изявяват така!Аз лично не съм срещал дори 1 австралиец в България

2

Иван Пешев

преди 12 години

Са писане на СМС по време на каране трябва да взимат книжка.Наситина ли има такива екземпляри дето пишат СМС-и докато шофират направо не е за вярване.Утре някой ще излезе с номера "Пишех си дисертацията и затова минах на червено".

1

Боби

преди 12 години

Както Австралия е на противоположната част на Земята, така и резултатите от едно такова изследване у нас биха били също точно противоположни.