34

!!

преди 12 години

Дянков ше я подаде оставката, но кой ще дойде..пак някой от старите.. трябва коренна промяна ...нямаме време и право на повече грешки...Бг умира морално и духовно, затова икономиката е зле - това е следствие...сабудете се сега, след няколко месеце ще е късно....СРЕЩА пред ПАРЛАмента !!

33

Анонимен

преди 12 години

В ми те ДС стана за смях на целия свят да си изгониш младите протестиращи хора , това за 1990 година - 97 г. сега реват че нямало хора по митинги и стачки ха ха ха " кой ми *** в гащите " , оближи си гащите и ще разбереш.

32

възмутен

преди 12 години

Ами ще излезете следващия път с децата си, които протестираха на 17.03. Ако не ви е срам нека тези млади хора ви отстояват вашите права, вместо вие, техните родители, да се борите за по-добър живот на самите вас и децата, а не както четох по форумите, да ги обиждате, че били наркомани, алкохолици... Аз бях на този протест и ме хвана срам от "щастливите" разхождащи се сеирджии, които подминаваха покрай нас все едно всичко им е наред! Ще ги питам аз пенсионерите утре, като нямат пари за пенсиитеим

31

Анонимен

преди 12 години

Дянков , подай си ОСТАВКАТА!Това е пълен резил!Аритметиката не знаеш , а си се цанил за баш икономист!ГЕРБ-ерска работа!

30

Анонимен

преди 12 години

Пак старата лакардия няма пари , няма пари , няма пари , че кой ще се пенсионира в България освен *** и полицаите (те всъщност са едно и също) ? Кой ?

29

Gasterbaiter

преди 12 години

ВСИЧКИ ТУК ПИШЕШТИ СТЕ ПРАВИ-АМА КВО ОТ ТОВА...вие си лаете а кервана с бъдещето на децата ви си заминава, ако за вас мазохисти не ви пука, направете нещо за децата си - не ги обричайте на мизерия. А сега замислете се какво конкретно нещо да направите-ДЕЙСТВИЕ трябва, потърсете съмишленици 1,2,3 ... и неусетно ще сте 1000 тогава ще сте силни, но трябва да почнете от АЗ - конкретно действие, айде да видим какво струваме или ще умрем като овце без история !?

28

дзвер

преди 12 години

Копитам:Тренчев: "...защото за времето, за което той / Дянков / управлява, прави неща, за които... мисля, че и в Буркина Фасо нямаше да оцелее финансов министър...". Да, ама при ББ оцелява... Министрите вкупом прикриват Дянковите гафове / по думите на ББ /. Аз свързвам Дянков с беззаконието: Косвена национализация на дохода на Сребърния фонд; Промяна на закона за ФР - и прага му, и новото изискване прагът да е изискуем ЕДИНСТВЕНО към края на календарната година; Невнасяне на парите от приватизация в резерва; Промяна на предназначението на парите за здраве; Изземване на парите на частните пенсионни фондове... ...... По отношение на Сребърния фонд - при инвестирането му в ДЦК - та, България ще има НАЙ - МАЛКИЯ ФР в Европа според икономистите! Това ако не е притеснително на фона на икономическия ни "растеж"... Дянков в ролята на министър на финансите ще продава ДЦК - та, а в ролята на управител на Сребърния фонд ще ги купува. ПАРАДОКС!!! За какво ще се бори Дянков - да купува книжа с висока доходност или да пласира книжа при минимална доходност?!...Насадил се е на пачи яйца...А нас на какво ще ни насади...

27

възмутен

преди 12 години

До 33 - Искрено ме разсмя, въпреки че положението е повече от трагично!

26

Анонимен

преди 12 години

Да се взимат пари от пенсионни фондове е незаконно.Таванът на пенсиите е незаконен.Замразяването на заплатите (картелни споразумения) е незаконно.Заплатообразуването в БГ не е пазарно.Реална пазарна икономика няма.Реален пазар няма.Има монополизъм (ток, вода, парно, газ).Спекулата е огромна.Всичко това може да се реши много лесно със силно управление.Но такова управление няма.Демокрацията в БГ се оказа анархо-комунизъм, с криминални мутренски елементи.Т.е. това, което комунистите не успяха за 45 г. да сторят ликвидиране тотално на България сега за 23 г. анархо-комунистите мутри сториха.Другите държави, като Полша се освободиха от комунизма за да се очистят тотално от него.А ние се освободихме от комунизма, за да го построиме до край.

25

Анонимен

преди 12 години

поредното безумие ....обезкървяването продължава , българите се топят , а *** се множат , да те са електората на герб , няма разумен човек ,който би гласувал за мутромилиционерската клика герб отново. сега смръдльовци от герб слагайте минуси , то и без това друго не ставате ...

24

Gasterbaiter

преди 12 години

Taka shte e dokato vsi4ki nie sme pred komputrite i samo si komentirame, a ne PRED PARLAMENTA s TOIAGI i da sprem tazi krajba ot nas, decata i vnucite ni zagrobvame. SABUDETE SE jalka raia takava..BUNT i prestupnicite da se razpnat na ploshtada, no poneje e 21 vek dojivoten zatvor i otnemane na vseki nezakonen lev, no samo s komentari nqma da stane ...BUNT naroden !

23

Анонимен

преди 12 години

Пенсиониране , само срещу смъртен акт!До това ни докараха ГРОБ!

22

възмутен

преди 12 години

Тези хора стават вече прекалено опасни за държавата и за всички нас! Съвсем се разпищолиха, харчат и последните пари! Нито дума за подобряване събираемостта на приходите; нито дума за облекчаване и стимулиране на някакъв бизнес; нито дума за тежкото положение на хората - само драпат да вземат парите от Сребърния фонд да покрият дълга, защото изхарчиха всички милиарди и допряха до тях! Абе, хора, не виждате ли, че държавата ако не е вече фалирала, то скоро ще фалира! Тези некомпетентни и самовлюбени самоуправци стигнаха твърде далеч в престъпното източване на държават

21

Анонимен

преди 12 години

Случващото се през последните седмици говори само за едно - Правителството е в паника, няма средства за предстоящото плащане на дълга... Няма средства да посрещне финансовите нужди, ресурс има за няколко месеца.Харчиха разчитайки на европари и когато те не дойдоха ,а и стана ясно,че няма и да дойдат настана хаос. Има една поговорка- "ихо ихо и после -тихо". Биби вече не реже ленти...Върнаха ни 14-15 години назад. Но защо ние още мълчим????

20

Shimon Dqnkuf

преди 12 години

System failure error 404.

19

Анонимен

преди 12 години

Ако Кристалина Георгиева е умна жена,която обясняваше на Дянков да не пипа Сребърния фонд,то тогава Дянков е голям ***/+/ !В противен случай излиза,че нашия евродепутат хич него бива/-/

18

Анонимен

преди 12 години

Ххаха тия майтап ли си правят до 2028 няма да има държава с такова управление без АЕЦ ще плащаме ток на някой на европейски цени гарантирано от ГРОБ глад мизерия болести смърт.

17

Aнонимен

преди 12 години

ААААха- значи това са нашите пенсии, на работещите сега! НА всички нас, които ще плащаме осигуровки , ето защо ще се пенсионираме някога, като умрем!!! Нещастна пасмина! Догодина пак го изберете, тогава може и да реши вместо пенсиониране- евтаназия...

16

Анонимен

преди 12 години

На снимката - *** до кретена майно льо ...

15

дзвер

преди 12 години

И ще се взема още четири години, докато във фонда не останат само 30% от парите, а пенсии ще плащат от тях не през 2018, а едва през 2028-2029г.Толкова некадърно управление нЕма по сите земни кълбета бе.