51

Анонимен

преди 12 години

Щом вичко е наред несе претиснявайте тогава

50

Анонимен

преди 12 години

ЗАТВОР ЗА КРАДЕЦА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ И "ЛЮБОВНИЦАТА" МУ КРАДЛИВА.

49

БГ

преди 12 години

Естествено крадците не искат да бъдат разследвани! Престъпниците по цял свят са едни и същи. Не стига че крал, ами и любовницата му крала с него!

48

камен

преди 12 години

до 46: ти си откровено луд... как така според теб държави членуват в партия? Против България за Шенген бяхя Холандия и Финландия, Дания винаги е била твърдо против... ротационен принцип има, на всеки 4 години... ***

47

дзвер

преди 12 години

Седнала на трибуната др.Цола и се прекръстила.До нея един верен партиец направо се втрещил.-"Как може ти стара комунистке да се кръстиш и то на такЪв висш форум?Да не си враг с партиен билет?"-"Спокойно бе момче, рекла тя.Слушай да ти кажа:пипам се по челото и се питам тука ли съм, пипам се долу -суха ли съм, а вдясно и вляво-тук ли са партийната книжка и очилата".ТА ЗАТОВА ПИТАМ ЦОЛЕ, ПРОВЕРЯВАШ ЛИ СЕ...

46

дзвер

преди 12 години

Е дано да е бил спорен...Щото тука има само обрани бостани, а тиквите са У градО...

45

дзвер

преди 12 години

:))) Цоле знаеш ли що се кръстеше мари?

44

Говедарин

преди 12 години

до 47Бех на гурбет :D :D :D

43

NRC

преди 12 години

cheteiki komentari ot sorta na " GERB E POSLEDNATA NADEJDA NA BYLGARITE" mi stava mn tyjno za horata

42

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Другари,Вие сами може да видите тук, на живо как коварната империалистическа пропаганда подлудява синовете и дъщерите на пролетарската революция. Прочетете несвързаните брътвежи на другаря дзвер (25) . Нима по времето на развитото социалистическо общество се срещаха подобни неориентирани, дори бих казала - тотално изключени от обективната реалност другари? Разбира се, че не. Под вещото ръководство на БКП в България растяха хармонични и всестранно развити личности, които се превръщаха в творци и строители на развития социализъм, в опорен стълб на ВОСР и в крайъгълни камъни на прогреса и цивилизацията. Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!(Бурни, продължителни аплодисменти, преминаващи в овации! Спонтанни скандирания "Гоце-Сталин-Стани-шеф", и "БСП - победа!"Другарят Станишев се просълзява. Другарят дзвер се опуща).

41

NRC

преди 12 години

Kakvoto i da govorite .. kolkoto i da si cheshete ezicite ministrite na troinata koaliciq bqha za nobelova nagrada v sravnenie sys segashnite... koito misli ili tvardi obratnoto znachi ili prosto ne e v chas.. ili e otkrovenno tap.. ili obicha da se gavrqt s nego ili prosto e zaslepen ot edna tapa mutra ..Kogato izmislqt nachin da nalivat mozaka GERB shte zagubi elektorata si sorry za latinicata

40

дзвер

преди 12 години

поправка-губиш

39

дзвер

преди 12 години

Говедарин, къде се губш бе, човек?

38

Анонимен

преди 12 години

Четиво за Кухоглави комуноиди!Браво на ГЕРБ и най-вече на Борисов, че избраха Станишко за председател на ПЕС!!!!!!Поради факта, че червените манипулатори вече напълниха памперсите от щастие, че другаря Станишко го сложиха председател на ПЕС, трябва да ви открехна малко за истината, поради която тоя твърдолинеен *** го избраха. Избирането му е едновременно жест и извинение за това, че България, която благодарение на отговорното проевропейско управление на Борисов е изпълнила всички ангажименти за присъединяване към Шенген, но въпреки това, поради вътрешни партийни интереси Холандия и Дания наложиха вето за присъединяването ни към Шенген. И тоя червен другар го сложиха председател на ПЕС не за заради някакви заслуги, а за да работи точно за това, да убеди тези страни, които са също в ПЕС да влезем в Шенген, но съм сигурен, че Станишко ще гледа всячески да пречи и така ще го разберат и на Запад какъв ретрогаден комунист е! Защото преди това изобщо нито го канеха някъде, нито го знаеха, но неговото избиране е точно това един жест към страната ни за да успее да се пребори за влизането ни в Шенген! Станишко няма никакви заслуги за това, че са го избрали, просто в момента е такава политическата конюктура, впрочем там всяка година се сменяват на ротационен принцип и те са преценили, че сега председателя на ПЕС трябва да е от България, защото в момента тя има нуждата от тази индиректна помощ за влизане в Шетген! За това когато казвам, че Кутевците са едни долни манипулатори, които извъртат нещата на 180 градуса, само и само да наложат манипулативното си мнение и заблудят хората, не лъжа! Ако управлението на Борисов не се ползваше с такова огромно доверие на Запад никога нямаше да изберат тоя комунист да стане председател на ПЕС, където членуват все утвърдени демократични държави. Като уж толкова е кадърен /според комунистите ото БСП/ защо по-рано не го избраха, когато беше мин. председател, но тогава по негово време, когато БСП управляваше, България се ползваше с ужасно лош имидж на престъпна страна, където мафиотски банди през ден извършваха показни разтрели в центровете на София и големите градове; извършваха се нагли магистрални грабежи и финансови далавери за милиони европейски пари от субсидии от ЕС. В България идваха само разследващи органи от Европейския съюз за да разследват поредната далавера за милиони, така че заслугата за това Станишко да бъде избран е изцяло на проевропейската политика на ГЕРБ, начело с Борисов, които само за две години успяха да променят тотално имиджа на страната ни и станахме наистина уважавана европейска страна! Това е истината, всичко друго е поредната Комунистическо-Гьобелсова манипулация! Другарите са майстори само в това да лъжат хората и да ги манипулират, за това и 20 години бяха на власт и успяваха да излъжат хората с измислената от тях нагласена демокрация, а в същото време елита на БСП и техните хора натрупаха несметни богатства за 10 поколения напред.

37

Говедарин

преди 12 години

ГЕРБ претопли тюрлю гювеча... ***А БСП и ДПС претакаха зелето...:D :D :D

36

Анонимен

преди 12 години

Посвещавам го на педералисимус Станишко!Облаче ли бялокъде си ти летяло?Станишко надупенде си го видяло?При Доган Ага -лежи на миндерорезняка му ***,после в пода бие чело!По червени прашкивърти кючеци по цяла нощ!На *** партия е новия велик вожд!

35

дзвер

преди 12 години

О-о-о Цоле, как си, прекръсти ли се като едно време на пленумите?

34

Анонимен

преди 12 години

Каква е разликата между мистер Сенко и мистер Симеон/постната пица/?Не,не е в имената макар,че по буквен състав малко се различават!Мистер Сенко от нищото правеше пари,а Симеончо с парите прави едно голямо НИЩО!

33

tankist

преди 12 години

до 31, болен си ,болен, нелечимо, само тия от 4 ти километър могат да ти помогнат и то не да те лекуват а да предпазят хората от такива като теб. Ненавиждам герб, ненавиждам тъпия цвък, вечно гледашия лошо бабун, цялата *** пшокрай тях, Дянкоф ми прилича на инфантилен ***, само като го чуя и веднага ми се досира нечовешки. А като си предстява че е *** женен за *** направо получавам диария. герб са сбирщина *** които ни разкатаха фамилията благодарение на такива като 31- ***.

32

Цoла Драгойчева

преди 12 години

Другари,След като успешно възроди България, другарят Станишев сега е на път да възроди и Европа! Какъв потенциал, другарки и другари, каква социалистическа визия и отдаденост на Коминтерна! Изборът пред нас на предстоящия 48-ми конгрес на БСП става изключително сложен. Дали да предпочетем утвърдения партиен другар, дългогодишен сътрудник на ДС и бивш президент - другарят Първанов, или другият велик син на Социалистическата революция, доказал своите качества не само на българската, но и на европейската политическа сцена - другарят Станишев.Труден избор, другарки и другари! Българската Комунистическа Партия винаги е била и ще продължава да бъде ковачница на кадри за структурите на Коминтерна, които ще доведат до пълната победа на ВОСР по всички континенти, а дори и отвъд тях! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР! (Бурни, продължителни аплодисменти, преминаващи в овации! Спонтанни скандирания "Станишев", "Първанов", "БСП - победа!". Възрастна гражданка с лумбаго се строполява на пода, докато се мъчи да зърне лика на другаря Станишев между люлеещите се като бурно море глави на екзалтираната тълпа.)