14

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ами Жоре, любимите ти ГЕРБ премахнаха със закон доживотната присъда заа убийство/а и я замениха с 20 години затвор. Това е най-тежкото съдебно наказание в България. И Ханибал Лектър със 50 убийства да е - толкоз! Другия път пак за тях да гласуваш.

13

Анонимен

преди 12 години

Вижте сега.Това си е нещо лично имали са любовна връзка скарали са се може оня да е изкарал брадвата или вилата онази пищака и всички знаем по нататък.Жената просто се е криела не е убивала не е крала.9 години са много.Какво правят истинските престъпници?20 висящи дела 10 изнасилвания 5 убийства няколко отвличания и още много престъпления.Резултат- 1 г затвор и глоба дето оня ги изкарва за половин час.Това е ужасното ,тази нещастница вече живота и няма да е същия...

12

do 9 - Аз

преди 12 години

Като толкова те интересуват тези неща, да беше записал да учиш право, и щеше да разбереш как се определят присъдите, какво следва, и какво е направно и защо трябва да плати 50 000.

11

Жоро-бг

преди 12 години

А куката до нея как умно гледа хахаха :)

10

Жоро-бг

преди 12 години

А бе какви са тези присъди бе !?!?!?!?!?!?! Какво става в тази държава !?!?!?!??! Ще взема и аз да стана един убец !!!!

9

koki

преди 12 години

а как се е оженила и никой не я е надушил тогава ???

8

Аз

преди 12 години

9 г. (присъдата ще бъде намалена на 5 сигурно)за убийство и се е укривала.А жената, която я е укривала, няма ли да я съдят? Пистолетът законно притежаван ли е? Какви са тези закони????? На кому е изгодно да не се променят??? Ето една от причините, поради които не искам да съм в Б-я. Ще те прегазят, ще те убият и после ще пуснат убиеца на свобода. Как така 50000 кръвнина, Максим плати повече за Петър. Как определят кой колко да изплати? Не е ли по-голямо престъпление предумишленото убийство??

7

Анонимен

преди 12 години

Тогава бяха години на глад и скъпотия с 1 долар = 3000 стари лева, както е и сега с 1 л бензин = 2800 стари лева.

6

до 5

преди 12 години

На 47 г......дете е била - комсомолче....

5

Анонимен

преди 12 години

Като пишете, че 15 години е издирвана, си представям сценарий като "Беглецът". Ама май 15 години ченгетата само са премятали някакви папки, а пък тя живеела спокойно и безгрижно със съпруга си. Сраааааааам!!!

4

Някой тук разбра ли

преди 12 години

на колко години е жената?Откакто промениха формата на текстовете в този сайт,редовно"изчезват"цели редове или пък отделни букви се оказват на някой от по-долните редове.Питам за възрастта,защото искам да преценя колко време е получавала съветска"закалка".На клавиатурата ми липсва една от буквите от руската азбука и не мога да напиша един техен пословичен израз - имаше го в учебниците от онова време.На български звучи така:"Шагньош - убю!"/Мръднеш ли,ще те осмъртя/ На руски се пише по друг начин

3

jan

преди 12 години

Тази би всякакви рекорди на партизани от войната.

2

мъж

преди 12 години

Такава жена си търся.

1

САМО В бГ

преди 12 години

...след ----15г.,има ли живи свидетели!?