161

до Пламен

преди 12 години

Има и жени във фен клуба на кардашманията - местиме и ние - подържаме огъня на групата- "дръште" се момчета ние сме с вас!

160

Анонимен

преди 12 години

Колеги, бърз въпрос - местене върху вчерашна статия допустимо ли е според повелите на кардашиянството?

159

aman zna4i

преди 12 години

Are stiga ve4e s novinite za taq *** ve.

158

Анонимен

преди 12 години

Дълго чаканата новина за местачите е налице, хайде пипкайте се :)

157

д-р Хаус

преди 12 години

"Научих толкова много, нещата, които са важни в моя живот, напълно се промениха" - Хайде сега, най-важното, нещото, на което се крепи животът ти е големият ти ***."Отказах се от грима и високите токчета" - С този *** с тях и без тях е все тая. Ама инак наистина е голяма трагедия. Как да не заридае човек...

156

hypocritical

преди 12 години

обичам те Кими , ти ме караш да го местя с невероятен кеф . Ти и онова недомасленно *** Бийбър сте моите идоли ... премест...

155

Анонимен

преди 12 години

Е тва местене чаках

154

НАСРАН АЗАРЯН

преди 12 години

АРМЕНЦИТИ СМЕ КАТ СИГАНИИИИ

153

666! СУПЕР...

преди 12 години

...БЕ ПРААТ СИ *АШАК С ВАС С ТАЯ ****...!...ДРЕМЕ МУ НА НЕКОИ ДАЛИ И Е ХОРИЗОТАЛ ИЛИ ВЕРТИКАЛ КИМКАТА...!

152

kim@kardashian

преди 12 години

Уважаемо днес.бг,Имам въпрос, който не ми дава покой... Чудя се дали Кими е пръ*нала днес? Сигурен съм, че сте информирани. Моля, споделете ни!

151

върл фен

преди 12 години

опа, и днес не ни се размина значи, предлагам Днес.бг да се преименува на Кардашиян.бг и без друго перманентно ни осведомявате за всички събития и факти от битието на тази особа, а и освен това явно е, че никоя друга новина не предизвиква такъв потресаващ интерес, но сигурно това е главната ви цел, сега може да скачате от гордост и да си биете мазните журналистически *** у тавана, четейки всички благословии и хвалебствия във ваша чест, хах

150

до 165

преди 12 години

Притеснила се! Хората не могат да спят, треперят им ръцете избива ги студена пот, изобщо всякакви признаци на депресия, тя се притеснила! Просто се била притеснила! Всеки ден ТРЯБВА да има поне по 2 новини за Ким! Иначе просто ще умра!

149

Анонимен

преди 12 години

Ааа, най-после статия за Кардашиян, че вчера се бях притеснила защо няма нито дума за нея. :))))))

148

кимон

преди 12 години

Сега спокойно ще заспя, и днес не мина без пост за Кардашиян

147

Отчаян

преди 12 години

Моля ви се, напишете нещо защото ще бъда принуден да прочета статията, а това си е чисто варварство.

146

Пламен

преди 12 години

До 161: Очевидно си, затова - ДОБРЕ ДОШЪЛ ПРИ ВСИЧКИ НАС, феновете на Ким :) За да влезеш в заверата, трябва да си го преместиш - ако си източен кардашиянин - от левия в десния крачол, ако си обратен - наобратно. Важното все пак е да го местиш, това тайнство е общо и за двата клона. Сред смъртните грехове е да не харесваш огромни *** и да коментираш СЪДЪРЖАНИЕТО на статиите за Ким (опазил ни кардашиян!). Е, искаш ли да си ЧЛЕН, или искаш да си...? Сещаш се.

145

идиот

преди 12 години

Очевидно аз съм последният *** в републиката, защото не знам коя е тази арменка. Всеки ден този сайт публикува някаква новина за тази особа. Започнах да си мисля, че е Нобелов лауреат в областта на медицината. Най-вероятно е открила лек срещу рак. Глупости, ако беше така, нямаше да я споменат. Другото, за което ми идва наум, че най-вероятно е с два детеродни органа и по тази причина ежедневно присъства като важно събитие. Простете ми идиотизма,той не е заразен! Открехнете ме,моля!

144

Анонимен

преди 12 години

лека нощ кими

143

Анонимен

преди 12 години

Разкъсвам се между Ким, Веско и Бийбър

142

аз

преди 12 години

Ужас,почина ми Кънчото.