6

Анонимен

преди 12 години

до 2Да, точно това означава...Имаме ресурс за има няма половин година. Но ние не сме Гърция, за нас спасителни планове няма да има.... Бойко разчиташе на европарите, но те не дадоха нито цент, нито за магистралите, нито за субсидии. Бойко ги харчеше надявайки се после да попълни дупките с парите от ЕС. Но пари не дойдоха! Следващите месеци ще сме свидетели на измислени скандали и докато се сменят министри и се правят рокади във властта-цените ще галопират нагоре и нагоре...

5

Анонимен

преди 12 години

Щеше да бъде малка част от Сребърния фонд, сега вече предлагат 70%, а най-вероятно всички пари от него ще се инвестират в ДЦК !

4

Анонимен

преди 12 години

"... този % е взет от европейските страни имащи Сребърен фонд..."Е,какво?Този *** като жабата,която видяла,че подковават вола и тя надигнала крак за подковаване!Къде са европейските страни с тяхната икономика и стандарт на живот,които могат да си го позволят и къде сме ние с нашата икономика начин на живот и стандарт та да си позволим да загубим и малкото ,което имаме?Дали при това малоумно решение след година две пенсионерите ще бъдат на 100% обречени!

3

възмутен

преди 12 години

Ето и малко информация за поддръжниците на ГЕРБ - след спирането на над 4 милиона евросубсидии в сектор Рибарство, ето още информация:335 милиона лева от ЕС пак на картаавтор(и): Труд, прочитания: 18, коментари: 0335 млн. лв. по програмата за развитие на селските райони още са на карта. България щеше да ги загуби в края на м.г., но правителството обяви, че ги е спасило, като ги пренасочи към Гаранционен фонд, който да подпомага обезпеченията по кредитите на фермери.От решение на правителството вчера се разбра, че Брюксел още не е одобрил спасителната акция по прехвърлянето и отказва да възстанови сумата на България. Кабинетът осигури тези 335 млн. лв. със заем от Българската банка за развитие.

2

Анонимен

преди 12 години

Да разбираме ли, че държавата вече е фалирала и посяга към последните резерви?

1

възмутен

преди 12 години

Тези хора стават вече прекалено опасни за държавата и за всички нас! Съвсем се разпищолиха, харчат и последните пари! Нито дума за подобряване събираемостта на приходите; нито дума за облекчаване и стимулиране на някакъв бизнес; нито дума за тежкото положение на хората - само драпат да вземат парите от Сребърния фонд да покрият дълга, защото изхарчиха всички милиарди и допряха до тях! Абе, хора, не виждате ли, че държавата ако не е вече фалирала, то скоро ще фалира! Тези некомпетентни и самовлюбени самоуправци стигнаха твърде далеч в престъпното източване на държавата!