104

дзвер

преди 12 години

Само заради вдигането с един процент на дела от ВЕИ и се налага да ни поскъпне тока с 10%.А има да се пускат още 6-8% ВЕИ.Аз ти казвам, че след 07.2013 ще плащаш ток по 20 ст/кВтч само заради ВЕИ.Като добавиш и разтящите цени на горивата-отиде коня У рЯката...

103

дзвер

преди 12 години

И ако се окаже, че съм познал, че след десет години ще ни трябват базови 2-3000 МВт, откъде ще ги вземеш бе тикво?От Турция или от Румъния?

102

дзвер

преди 12 години

Абе Василев, абе шматарок...Ти с *** ли ще си правиш "ток" бе?Скъп щял да е тока от Белене, а евтиния на американския ТЕЦ ли е бе?

101

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам Цветане че то го казвам но както на времето Славчо Трънски каза за Тодор Живков просто немаш пипе , дано не са много хората като тебе

100

Анонимен

преди 12 години

До 109 ей *** благодари се че в днес.бг са толерантни иначе си за затвор , прасета а , само да ми пднеш комунистическа гнида.

99

Анонимен

преди 12 години

Правителството/част от него/вчера се изнесло да заседава в Кюстендил и умника вожд видяхте ли го колко е нагъл - "ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!"Този направо ни вкарва в гражданска война.

98

123

преди 12 години

Понеже си кух, че направо дрънкаш ето ти малко отрезвяваща информация !!!"България ще излезе на световните пазари с емисия облигации, като се надява да постигне лихва от 5.5%. " - за 7 години лихвата само е 38-39 години при база 1 500 000 000 EU - 570 00 000 само лихви."Само 30% от Сребърния фонд ще се използват за плащания на дълга, " - това бяха последните скрити пари, с които живеят баща ти и ***. След 5 години няма да ги има, за за теб пенсия няма да има !!!!

97

Анонимен

преди 12 години

От престъпните действия на това правителство /не само по Белене/,България ще носи последствия с десетилетия.

96

Анонимен

преди 12 години

До 94 и вие на когото сте му натрескали толкова плюсове , вие нормални ли сте , май мозъка ви съвсем се е капсулирал , природната газ първо не мирише , нарочно я ароматизират за да се познава когато има теч и опасност от експлозия , това да не вие нафта бе *** .

95

сашо

преди 12 години

до 103,пич ти утрепа коча с лопатата с това твърдение,колко щели да получат Костов и Мартин Димитров,ОТ САМОТО НАЧАЛО ТЕЗИ ДВАМАТА БЯХА ПРОТИВ БЕЛЕНЕ, ГЪНКИТЕ ТИ СА МАЛКО,НО ПО СТРАШНОТО Е ЧЕ И НАМАЛЯВАТ ДРАСТИЧНО.

94

ВНИМАНИЕ!!!!!!!

преди 12 години

Пожар и с-е, ЗАГРОБВАТ България! Ще им ПОЗВОЛИМ ли?

93

Анонимен

преди 12 години

до 105 тъпуне толкова си *** колкото просто не може да бъде , бягай към Москва по бързо и не ни дишай повече въздуха

92

Анонимен

преди 12 години

работниците напускат, защото има насочена ядрена ракета към площадката за да бъде разрушено сътвореното.

91

Анонимен

преди 12 години

Продължение на Гошо: ... строителството, развалянето излиза че сумата е равна на една нова централа. За четири години руснаците разбраха че има недостиг на строители, което ще затрудни строителството, а внос на работна сила от вън е трудно. Вместо да се ядосват с нас те просто дипломатично се оттеглят и чакат нашия отказ. Вече е сформирана група по предявяване на иск в съда, а там лихвите са наказателни. Имам един въпрос: Колко ще получите Г-н Костов и Димитров за лобирането си в полза на Русия?

90

Гошо

преди 12 години

Да, руснаците няма да се откажат. Трябва ние да го направим. От 01.04.2012г. на площадката няма да има руски специалисти и им е все тая дали ще строим. Още повече, лобирането на Костов и М.Димитров против атомната в същност е лобиране за руските интереси. Мотивите ми са: Взеха реактора който струва 100 милиона и парогенераторите като старо желязо и ги монтираха в Русия. Платихме за нов проект, реактор, парогенератор. Ще платим направените разходи, неустойки заедно с лихвите, като прибавите...

89

ф-1

преди 12 години

Ако проучването за шистов газ се провеждаше от руснаците,а централата в Белене трябваше да се строи от американците представяте ли си как щяха да реват нашите ***-дупелизци за шистовият газ, и как щяха да заклеймяват безперспективната атомна централа.

88

дядо

преди 12 години

не се сваршиха *** с нежни имена томасв момента едва произведаме 30%от селскостопанската продукция която произвеждахменикой не е против възстановяването собственноста върху земятано унищожаване земеделие на световно ниво е престъплениеи в чехия възстановеха собственностано се оказа че кооперативите останахаминалото лято бях тамнямаше парче земя незесятоили както ми каза един чехако сте хора неможете да позоволите да ви изпратят 3 души да рушат имотите на дядо ви и баща ви

87

до 97

преди 12 години

То защото в останалите развити държави са им правили ТКЗС, затова със селско стопанство се занимават от 1 до 3% от населението. Урбанизацията е повсеместна и затова си има логично обяснение. Кой ти пречи сега да си направиш ферма, вместо да дишаш мръсния въздух?!

86

до Томас

преди 12 години

Много си прав приятелю обаче забравяш едно старо деание на комунистите така наречено НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ или по-точно ТКЗС.Моята фамилия е потърпевша от това.Ако не знаеш какво се е случило тогава мога само на кратко да ти го кажа.Дядо ми бе фермер т.е. кравар и имал над 200крави и когато идва тази идея НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ,познай какво се е случило.Взели са му всичките крави в ТКЗС-то,а него са го направили уж директор на това ТКЗС със заплатка като на целия народ ;).От там какво следва?Хората на село освен двора си нямат нищо друго и са принудени да ходят да работят в заводи,в градове и т.н.Просто комунистите съсипаха поминъка на хората.Ако не беше се случила тази национализация можеби щах сега да имам ферма по ЗАПАДАЕН стандарт и може би около 1000крави,а може и повече.И вобще нямаше да ме еня за градо защото щах да си го позволявам с доходите ми да ходя Шопия/град Сф./ на шопинг с жената и децата.Но уви сега дишам мръсния въздух и се чудя кой път да хвана.

85

Томас

преди 12 години

Dresden Защото е по-лесно да се стои по цяла нощ по дискотеки и кръчми, вместо да се работи. За това земята не се обработва в България и поради факта, че много хора са напуснали селата и за заживяли в панелни клетки, без да осъзнават, колко смотан живот живеят - поради това няма кой да обработва земята.