125

Varnenec

преди 12 години

horata v Evropa na 33 vse oshte specializirat, stajuvat i t.n. da natrupat opit.. Qvno tezi dvamata sa neshto poveche.. hmm chudq se zashto li ne sa gi drapnali USA , to takiva mozaci na 33 ne sa za ispuskane hahahah

124

Анонимен

преди 12 години

Този Делян Добрев, според биографията му, даже няма магистърска степен. Завършил нещо си там в САЩ със степен бакалавър! .... РАн-ъп.....недвижими имоти, ей такива ми ти нещица!

123

ДЯДО

преди 12 години

Има една поговорка;- Не се радвай на малко ПРАСЕ защото не знаеш -ЩО ЗА ***-ще излезе.

122

Емо

преди 12 години

По повод на предложението който познава министър - познавам Аню Ангелов - откакто беше началник на Военна академия. Впечатлението ми е - *** човек, работи обаче за хора отвънка и *** мангизи от тях. Последните години доразруши армията и академията. Що се отнася до кариерата му - развивал се основно като слагач, *** и ***.

121

hate

преди 12 години

тоя не беше ли същия *** който защитаваше ЕОН когато имаше протест, с една дума това са поредните антибългари в партия гроб които обслужват чужди интереси и плюс това са за добиването на шистов газ

120

Анонимен

преди 12 години

положението в страната е критично-на власт е глупостта и тъпотията.

119

Анонимен

преди 12 години

На по 33!!! Това звучи несериозно! Ако ще и по 20 дипломи да имат....нямат опит, нямат мъдрост......Само с дипломи не се управлява.

118

вили

преди 12 години

Да се надяваме,че новата министърка на здравеопазването ще има желанието и възможността да се противопостави на картела на фармацевтичните компании и да намали сероизно цените на лекарствата,защото сега както виждаме хора като Огнян Донев използват лобито си и правят милиони от високите цени на лекарствата на Софарма,време е това да бъде прекратено и ние да започнем да плащаме по-нормални цени на лекарствата,както е в съседните на нас страни.

117

Пази боже

преди 12 години

главата му - пет такива глави, каквото има "нашето доктор", макар то да е професор "на букурещкото медицинско факултето" и с конския си ум е зачудило и мало, и голямо.

116

предложение

преди 12 години

до всички които познават по някой министър от герб.нека честно да споделят какви хора са били къде са завършили как са се издигнали.така ще придобием ясна представа за това какви хора ни управляват.

115

ФЕН

преди 12 години

Аз съм гей от ГеЙрб и се гордея!!!

114

Emo

преди 12 години

Значи за бай Боко селтака е срамно да си завършил в България. И верно е така, де като се има предвид как са му дали така наречената научна степен "доктор" - очевидно го е срам да каже че е такъв. имам син на 3 годинки е, но е много умен, днес като го взема от яслите мисля да го закарам до Народното събрание да кандидатства за министър.

113

Анонимен

преди 12 години

Ако министрите са стари, ще са от ДС, а моите са завършили във Франция, Англия, Германия. Те са с по две-три висши образования...Даже има с полувисше убръзованийе!

112

Гогата

преди 12 години

За един физкултурник и един бодигард- всеки със завършен 12-ти клас им се струва специалист и успял човек.За всеки млад българин спасението е чужбина,остават тези,които са ги уредили някъде,двамата министри са типичен пример за това

111

един съвет

преди 12 години

Здравейте млади,можещи и образовани хора в България.Знам,че сте много знам,че се чувствате българи знам,че искате да останете в България да работите и отглеждате децата си и помагате на родителите си.Знам!Но това е НЕВЪЗМОЖНО.Аз съм един от вас,но вече съм обезверен,отчаян и демотивирин да върша каквото и да е било в тази държава.Пробвахме със съпругата ми повярвайте,но тук всичко става по втория начин.Сега след два месеца заминаваме в чужбина.Направете го и вие.За мен тук всичко свърши!

110

Топчето пукна!

преди 12 години

Тешката хартилерия - лайнометите напрет!

109

Анонимен

преди 12 години

Момчето изглежда свястно, но тази мацка е кариеристка и само стойки и чупки ще има.

108

ФЕН

преди 12 години

ТУК В ТОЗИ САЙТ МИ Е МНОГО ЛЕСНО ,НЕ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ А НАПРАВО ЦВЪКАМ МИНУСИТЕ ,ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ТУК СИ ПИШАТ ЧЕРВЕНИ МИШОЦИ ,ПЛАТЕНИ ОТ ПРЕСТЪПНАТА КЛИКА

107

доктор

преди 12 години

миро найденов не знае балгарски а лъже че ползвал френски английйски и руски.аз съм учил с него и твърдя че той е патологичен лъжец и кариерист израстнал от комсомола навремето и със протекциите на баща си който беше директор на института за борба с чумата по свинете.дори изпитите си взе с връзки и ходеше на изпити отделно от другите колеги.

106

Анонимен

преди 12 години

"Притеснени сме "тежката артилерия на ГЕРБ" да не се окаже черешово топче, което няма и да гръмне", посочва Иванов от Синята коалиция /демек син комунист/.Няма лошо! Черешовото топче е символ на българското въжделение за освобождение от турското робство. Сега ГЕРБ е последната надежда на хората за освобождение от вече 22 годишното робство на посткомунистическа мафия плод на престъпния преход по сценарий на ДС и БКП от социализъм към червен бандитски капитализъм. Най-пресния пример е този за мините на Горубсо и Мадан, приватизирани от дясната ръка на Костов Захариев, бивш директор на АЕЦ Козлудуй или на Кремиковци, не си спомням точно, но със сигурност от номенклатурата на сините комунисти на двойния агент на ДС и КГБ Иван,чо Костов. Тези разсипници бяха внедрени от службите в СДС за да управляват от вътре движението и бяха използвани за бандитската приватизация, обслужила интересите на висшите номенклатурни кадри на БКП и бившите офицери от Държавна сигурност! Сега тези хора като Захариев и много други като него, продължават да източват държавни предприятия чрез най различни схеми, една от които е забавяне и неплащане на заплати, осигуровки, никакви инвестиции за по-добри условия на работа, хората работят като скотове и накрая даже и пари не получават! В САЩ има специален закон, според който неплащане на заплата се третира като робство и виновния влиза директно в затвора!!! Там е абсурд в края на седмицата, работника да не си получи заплатата! Същото е с укриване на данъци, неплащане на осигуровки и т.н. До като при нас това е практика от началото на лъжливата демокрацията, а де факто това е зъл червен капитализъм! И на всичко отгоре комунистите, които създадоха тази уродлива система се присмиват и казват: Ето ви демокрация, нали искахте демокрация, сега виждате колко е хубаво убийства, бедност, мизерия, а реално те се истинските виновници за сегашното ни положение! И когато се появи Борисов с ГЕРБ и ги ритна по крадливите ***, изгони ги от властта и се опитва да ни изкара от посткомунистическото блато и да станем наистина правова държава, същите изедници на народа се надпреварват да хвърлят помиите си върху него и да му приписват свойте престъпления. За това никога повече власт за БСП и нейните сини, жълти и турско-сини ***! За съжаление към *** се причисли и лъжепатриота Сидеров, който в един глас грачи с комунистите, жалко за хората, които му вярваха и го имаха за истински българин, но той се оказа поредната внедрена от службите мижитурка, която за пари е готова на всичко!