241

gtf

преди 12 години

тва са по 17 хил. на калпак ...а иначе в общината, която управляваше министър дончев 1/2 население е на соц. помощи, едвам връзващо двата края ...Евала, аферим, машала, ашколсун...министър дончевпоредните безмислено похарчени пари ще са тва ....

240

Атакист

преди 12 години

Що не им сложите и джакузи и сауна в новите си домове !Мама ви *** и долна,тия пари ги взимате от нас ,крадете ги от нас ,затова не ви искаме!Марш от България,долнопробна ***!

239

Анонимен

преди 12 години

MNOGO SI PRAV NE TRQBVA SAMO DA SI PISHEM A DA SE SABEREM V GRUPA, I DA GI DADEM POD SAD ZA DISKRIMINACIQ SREHTY NAS RABOTISHTITE I PLASHTASHTI DANACI TAKA SE ZATRIVA EDIN NAROD I SHTE MI KAJE LI NQKOI NA *** KAKAV IM E MAI4INIQ EZIK ZASHTOTO SAS SIGORNOST NE E TURSKI.

238

Анонимен

преди 12 години

Така се руши нация и държава, създава се разделение и етническо напрежение под натиск от вън. И не само това, преди малко в новините казаха, че от ЕС са ни поставили ултиматум да разрешим на *** и турците на митинги и събрания да си ги провеждат на майчиния език. И после нямало заговор срещу България и българите, хайде бе? Ние не пасем трева, само си траем ...

237

Анонимен

преди 12 години

Българите трябва толкова да обеднеят и мизерстват, така че *** да няма какво и от кой да откраднат. Докато има работещи българи, *** ще лежат на техен гръб. А междувременно европейските фондове да им построят къщички у тях си и да си ги вземат ... така за цвят

236

Българин

преди 12 години

Още в началото, когато бе пусната статията, предложих хората, които нямате собствен дом да сторите следното:1. Създайте група във Фейсбук.2. Когато се съберете поне 1000 човека, поискайте "българската държава" да ви построи и на вас по едно безплатно жилище.3. Ако това не бъде сторено, дайте "държавата" под съд за расова дискриминация, както в нашия съд, така и в Страсбург.Направихте ли го или само си лаете по форумите?

235

Анонимен

преди 12 години

Новите им къщи след 2 дена ще приличат на тия на снимката!

234

Да го......ем

преди 12 години

Сцепвам се като луд на работа, прибират ми по 400 лева данъци на месец и се чудя какъв кредит да взема за да си купя жилище което да изплащам близките 15 години, на някой щото го мързи да бачка му идва ей така.По добре да ги дадат на млади образовани, работливи български семейства които издържат тая държава.

233

1.НИЕ,ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

преди 12 години

правим вноски в еврофондовете,а европейските шефове решават с какви препоръки да ни върнат част от тези пари.Сега ни нареждат да направим жилища на тези,които не плащат данъци и не искат да работят!2.Защо да им се строи в градове,в които НЯМА РАБОТА ЗА ТЯХ?Да ги заселят по селата - там има нужда от работна ръка, земята пустее!3.След като не ***,а българите са изчезващ вид,защо не се дадат европари за жилища на млади семейства на етнич.българи?Родят ли второ дете,жилището да им се подари

232

до мак

преди 12 години

Който не ги спазва на поляната на палатка.Ако се оставят без надзор да ще ги направят непотребни.Тези 2 % са за Бургас ,общината ги измисли.Прав си за тяхното държание но държавата е единствената ,която може да ги научи как да са сред нас.

231

мак

преди 12 години

До общинар: не мисля, че това е лъжа. Целта е /вероятно/ да се премахнат гетата. Само че *** ще превърнат жилищата, които са им дадени без труд, ей така, в кочини. Въпрос: тези 2% кой ги измисли? Вие ще приемете ли с радост такива съседи? А "твърди правила" ще спазват само българите, защото *** не спазват никакви правила и от нищо не се страхуват.

230

LXL

преди 12 години

ne se sardete be - kato stanete malzinstvo i na vas shte dadat zilishtaL

229

Анонимен

преди 12 години

bravo be

228

питам

преди 12 години

И аз ли трябва да почна да крада ,убивам ,изнасилвам ,за да ми дадат от еврейския съюз жилище на готово ? Или тъй като съм българин , мене някой ме е нарочил да плащам всичкото това !

227

Общинар

преди 12 години

dnes.bg сте долни лъжци и манипулатори. Кой е казал ,че са само за *** тези жилища.Къде го видяхте .Няма такова нещо .Не са само за тях .*** вътре щяха да са средния процент *** от останалите блокове в града(2%).Щеше да има твърди правила и контрол камери и т.н .Щеше да се помогне на много семейства които нямат възможност.Но НЕ не искали ,защото щели да бъдат само *** (*** български коментари),Говоря за Бургас

226

бренеке

преди 12 години

Моля ви,не им слагайте паркет и алуминиева дограма.*** като се напие или няма пари ще изгори паркета,а дограмата ще продаде.После ще каже,че са му я откраднали. Общината отново ще му постави дограма,за да не му измръзнат десетте ***,а и Европейската сграда да е в ред за мониторинга от Европа.

225

zzzzzzzzzzz

преди 12 години

SLED 50 GODINI V UCHEBNIKA PO ISTORIQ SHTE PISHE CHE CAR KIRO E BIL PREDADEN OT BALGARIN I SHTE E NOVIQ VASIL LEVSKI

224

Анонимен

преди 12 години

С тия пари могат да построят в посочените градове по една газова камера и по един крематориум!Ще излезе по практично и ще спестят пари за по важни дела!

223

Eлена

преди 12 години

*** и къща,ще падна от смях.Щом имат пари за губене в Европа(справка блок 20 в Ямбол).Ама защо си вярват,че това ще спре *** набези към белите им страни?Учители там вдигнаха ръце от ***(имаше препечатка във в.Труд от немски вестник)Често ходя до Германия,виждам как е и знам,че *** не може да интегрираш.

222

Tрабахо

преди 12 години

до 247Каквото сте си го направили обществото, в такова ще живеете. Повечето като теб, демокрацията я разбирате като положение, в което можете да правите каквото си искате, без да се съобразявате с никого и с нищо. Все гледате нещо да излъжете на дребно, някоя далаверка да завъртите, подкупче да бутнете някъде.