68

БГ

преди 12 години

Българските управници са правили доста грешки в името на "национално обединение". Въпросът ми към всички Българи, Македонци, Сърби и т.н. КОЕ Е ПО-ВАЖНО, КАКВО ПИШЕ В ЛИЧНАТА ВИ КАРТА ИЛИ КОЛКО ДОБРЕ ЖИВЕЕТЕ ВИЕ И ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ ВИ ?Докато се караме по между си, власт имащите ще ни манипулират финансово, душевно, материално и по всякакъв друг начин.

67

Един Българин

преди 12 години

Бойко, прочети 72 и Левски(78)! На кой му пя "лека брена" та ги пусна без условия за кандидат член? Кой има малцинство в сърбия, кой? Чия е половината днешна сърбия? Чия земя и чие население откраднаха сърбите с помощта на Англия и Франция?!Българите са и ще бъдат БЪЛГАРИ!!! сърбия не съществува. това е изкуствена държава на отцепили се местни бабити-*** от българската цивилизация, които винаги сме били, но понеже са се дупили на запада и окрадоха народа и земята.

66

до 77

преди 12 години

Брате Албанец ще дойде време когато войските на българи, албанци, хървати,бошняци и унгарци ще се срещнат в Белград и ще прекратят съществуването на таз8и *** наречена Сърбия. Сърбите ще си платят за всички злини сторени на нашите народи. Вече ги няма Великите сили да им спасяват страхливите ***

65

Анонимен

преди 12 години

Сърбите са били и си останаха *** гадове! Те и гърците нанесоха най-големите вреди на Майка България! Една българска поговорка гласи: "Гърците са по-лоши от турците, а сърбите са по-лоши от гърците!"

64

До Младенов

преди 12 години

Въпросът, който трябва да стои на дневен ред, е не защо българите от Западните Покрайнини получават българско гражданство, а защо тия земи с българско население са заграбени от Сърбия ? В Ньойския договор се визира Кралство Югославия, а не Сърбия !

63

Анонимен

преди 12 години

До 80 ти пък чак подскачаш нали си чешеме езиците тука , но за да ти дам тема за размисъл , ако искаш , през тези 5 века поне не сме узаствали във войни , без да броиме еничарите де , също така сме пропуснали май и чумните и холерните епидемий , които са отнасяли половин Европа , но не ме разбирай погрешно за съжаление пропуснахме и Ренесанса и Просвещението и има много да догонваме.

62

Петър

преди 12 години

Колкото повече ни мразят, толкова по силни ставаме !!

61

Левски

преди 12 години

Какво се правят на *** сръбските журналисти ? И Ниш, и Пирот, и Зайчар, да не говорим за Цариброд и Босилеград са вековни български градове, подарени от великите сили барабар с населението им на Сърбия. Нещо повече, дори Браничево и столицата им Белград са били български крепости до 14 век. За разлика от Сърбия, в България няма дори нито едно сръбско село. Тъй че кандидатствалите за българско гражданстнво не са сърби, а са българи или "сърбизирани" българи.

60

KOSOVO JE SIPTARSKO

преди 12 години

BRAKIA BUGARI HAIDEMO DAVAITE POJEBEMO SRBSKO MAMICU , DA UBIJEME SVE SREBE I MAKEDNICE DA UZMEME I PODELIMO NA DVA DELA NIHNATA ZEMJA I

59

До 58

преди 12 години

Едно неми е ясно, как тогава сте изхранвали цяла Империя а сега мизерствате?

58

Ксеркс

преди 12 години

Шумадийските свинари вън от Македония и Западните покрайнини, серви има само в Шумадия.

57

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера тия сърби дето кандидатстват за българско гражданство някой на сила ли ги е карал ли?

56

Кире от Горно Уйно

преди 12 години

За съжаление ген.лейт. д-р Боко допусна Сърбия да започне преговори с ЕС без никакви претенции от страна на България. А българите в Западните покрайнини и Поморавието трябва да бъдат защитени от сръбския геноцит и асимилация. Хърватите имат една хубава поговорка : Сърбе на върбе !!!

55

Анонимен

преди 12 години

До 68 не оспорвам тези факти , а мисленето че всико се върти около нас , би било хубаво но не е така .Османското нашествие по нашите земи не е единичен акт а поредица от хаотични набези с изключение на прввземането на Търново , дори и годината на паданането ни под Османска власт вече се поставя под въпрос дали е 1396,98 дали 1404 или чак 1420 , няма до край разкирта истина , поради факта че тогава България не е била единна държава , някой смятат че незав. сме си загубили още с идването на татари

54

до X6

преди 12 години

Ние какво мислим за себе си и какво искаме си е наша работа, а не анадолска... хайде, марш в анадола...

53

high

преди 12 години

Тези нови бг граждани плащат ли си здравните редовно? По закон независимо къде се намираш, здравните се плащат задължително, освен ако не са в срани от ЕС, с които имаме спогодба уж....

52

X6

преди 12 години

Бай *** иска качествена стока на ниска ценаако може и без пари.Вие сте номер 1продължавайте в същия дух.

51

anonimen

преди 12 години

kakvi sarbi be tia Car Simeon gi e izbil do krak ,a i naskoro cetoh ce edin tehen profesor nai posle priznava ce Belgrad i Branicevo sa Balgarski ama s takiva politici koito malcat kato p-i v novi gasti taka ste bade

50

до X6

преди 12 години

Чак толкова не сме завнасяли- има рестрикции от ЕС да не се внасят *** от Азия....

49

Анонимен

преди 12 години

До 61 мой човек най- големия им успех е бил првземането на Константинопол , благодарение на този факт станаха империя на три континента и Европа трепереше пред тях чак до втората битка за Виена , ние просто сме част от тази огромна империя , за съжаление поради разпокусаността си и недоверието между балканските страни допунахме тя да се създаде и да се развие , включително и наш гръб.