57

Ученикът

преди 12 години

*** ще викаш на някой друг и далеч не съм разглезен. Оценявам това, което майка ми и баща ми правят за мен и не им пилея парите за алкохол и разхищения. Дошъл съм тук с една едничка цел - да получа добро образование и след това да живея нормален и спокоен живот. А твоята цел каква е? Посредственост ?

56

Сгафил министър

преди 12 години

Сгафил министър един мандат без права, иска народа.

55

до ученика в англия

преди 12 години

Какви лигл'овци бе, *** малък. А ти какъв си - пращат ти парички и си развяваш задничето разглезено в Англия, а останалите били лигл'овци.

54

тцЪ

преди 12 години

Добра идея, но проблемът се корени във ВЪЗПИТАНИЕТО на настоящите студенти, а не в правилата. Съмнява ме да се стреснат от принудително прекъсване за една година, особено както могат да презапишат в кой да е "университет" и да продължат образованието си. Тука трябва да се подхожда с голямата гьостерица - освен прекъсване може да се събира глоба в троен размер на ГОДИШНАТА вноска за общежитие, защото тия загряват само ако им бръкнеш в джоба.

53

СТУДЕНТ

преди 12 години

Кога ще направят проверка относно скандалния ремонт за 7 (СЕДЕМ) милиона лева на 24-ти блок. Как може РЕМОНТ на общежитие да го изкарат по документи 7 млн. лв. За тези пари от нищото се вдига 4 звезден хотел, бе. Защо прикривате бившия ректор Борислав Борисов, съветник на Първанов? КОЙ ЖУРНАЛИСТ ОТ ВАС МИШОЦИ ЩЕ НАПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ! Навсякъде всичко е една далавера и фабрика за пари във Висшето ни образование. Никой 5 пари не дава, само си прави далаверите!

52

Ученик в Англия

преди 12 години

На запад хората не са ти длъжни да ти чистят стаята и да я поддържат!!! Поддържат се само общите помещения и то дори зависи от парите, които плащаш. Има и такива студентски общежития, където трябва сам да си чистиш кухнята и тоалетната. Ако не го правиш, следват предупреждения и наказания - най-често под формата на финансови глоби. Така че не се правете на важни, никой не ви е длъжен !!! За тия пари, които плащате, въобще не трябва да се оплаквате. Аман от лигльовци!

51

Анонимен

преди 12 години

И как точно ще лишат студент от "един семестър" права?!?! От една година да, но от един семестър :-) :-) :-) После как ще продължава обучението му, направо от следващият семестър ли?!?!?!

50

Анонимен

преди 12 години

Досега толкова години спахте ли бе господа управляващи , че не видяхте накъде отиваме??? Сега се сетихте да затягате положението ама май е доста късничко?!?!?!?

49

ТУТАНКАМОН

преди 12 години

Този *** да гледа мумиите ,за нищо свястно не става

48

Dada

преди 12 години

Ние виждаме как стоят нещата, виждаме какво става в средните училища, виждаме какво идва отдолу като материал но...не искат да ни чуят! Същите гамени които сега са най - недисциплинираните, после стават студенти. Какво очаквате да се случи,освен пиянства,разврат...побоища?

47

viden

преди 12 години

studentite sa palnoletni grajdani i pred zakona vsichki sa ravni - koito pogazva pravata i svobodite na drugite hora i narushava obstestvenia red, si plasta globite i si nosi otgovornostta ili im se otnemat pravata.parite - levovete na bg danakoplattzi sa hvarleni i bez drugo na vyatara za bezplatno obrazovanie. darjavata nyama polza ot investitzii za spetztialisti bez da gi izpolzva posle po prednaznachenie .

46

Анонимен

преди 12 години

Много малко от кадърните остават да учат в България ! Най-вече тези който не могат да си позволят обучение в чужбина по финансови проблеми ! Останолото е една неграмотна пасмина , която за нищо не става ! За това сме в едно от челните места в света бо брой на безработни висшисти ! Пък и да не говорим , че вече във всяко село откриха "Университет"

45

Анонимен

преди 12 години

биг идиът

44

САМО В Бг

преди 12 години

Калинки ,калинки ,калинки .....!Бг е най-големият производител на ---КАЛИНКИ в ЕС!Поне по нещо сме ---НАЙ!

43

ЗА 41

преди 12 години

ДА, ДА ЗНАЕМ ***, НА ЗАПАД НЕ ПИЯТ И ТАМ КАМПУСИТЕ СА КАТО КОНЦЛАГЕРИ, ЗАЩОТО В ТРАГИЧНИЯ МАНТАЛИТЕТ НА БЪЛГАРИНАТ КОНЦЛАГЕРЪТ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СИМВОЛ НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА. ТОЛКОВА МУ Е АКЪЛА НА БЪЛГАРИНА.

42

Бургазлия

преди 12 години

К'во прайм със сгафил министър?!

41

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖИ ОТИВАТ ДА УЧАТ В ЧУЖБИНА, АКО МОГАТ?ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ПОНАСЯТ БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ, ФАТМАЩИНА И СЕЛЯНИЯ И ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ СРЕД ХОРА, В ДЪРЖАВИ КЪДЕТО ИМА РЕД И ЗАКОНИ, А НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ***, КАКВАТО БЪЛГАРИТЕ СЪЗДАВАТ ОКОЛО СЕБЕ СИ.

40

Анонимен

преди 12 години

ЧЛ.1 - Обижда групировката ГЕРБ.Наказание: 1.Уволнение 2.Рекет 3.Побой 4.Затвор 5.Убийство

39

Анонимен

преди 12 години

To puk edni studenti sa dneshnite,samo k...i,n.......i i druga *** ,selqniq do shiq.

38

Анонимен

преди 12 години

Вратите се заключват и в жилищни блокове и кооперации.Няма лошо , но ако не спазват правилника за вътрешен ред и правят оргии и купони веднага на полицията и в ареста.Да метат улиците като наказание.То пък ще ги изкарат ,че им нарушават правата , пак лошо. Те веднъж като са свикнали на разхайтен живот ходи ги оправяй сега. Направо да си ходят от където са и министерството да въведе дистанционно обучение през интернет.И без това всичко преписва теми и дипломни работи.А само паралиите учат навън.