6

Анонимен

преди 12 години

Православната Църква не може да се управлява от политически сили и елити. Не се заблуждавайте! Каквато и "странична" дейност да извършват духовниците, бос на Православната Църква е Господ.

5

до 2

преди 12 години

Много си *** Саше. Станишев никога не е казвал, че криза няма и няма да има. Запитан за в момента, Станишев каза, че към момента криза в България няма. Имаше ли - нямаше. Е какво тогава, да лъже ли? Да каже, че е имало само за да ти угоди, при положение, че тогава все още не ни беше засегнала. Така, че тука този коз със "Ама Станишев каза..." не минава. Той не, че някога е минавал. ;) Така че не е лъга хората.

4

Анонимен

преди 12 години

САЩ са подготвяли преврат в Белград, доведоха до глад и мизерия цяла държава като Ирак, щото се объркали, че ония подготвят атомно оръжие, същото направиха в Афганистан, за да сложат контрол върху дрогата, която почнаха те да продават. Нищо добро от тях.

3

Moлитва на Св. Ефрем

преди 12 години

Господи и Владико на моя живот,не ми давай дух на безделие, униние, властолюбие и празнословие.Но дух на целомъдрие, смиреномъдрие, търпение и любов дарувай на мене,Твоя раб. ПоклонЕй, Господи Царю!дарувай ми да виждам моите прегрешенияи да не осъждам моя брат,защото си благословен во веки веков.Амин. Поклон

2

Анонимен

преди 12 години

Митрополит Симеон знаел за разпада на Югославия много преди тя да се разпадне, а Станишев не знаел за кризата, когато дори тя бе факт в САЩ и Западна Европа... Защото именно той казваше, че криза няма и подлъга милионите българи да теглят безумни кредити от гръцките банки и ги докара до просешка тояга. Да не говорим за строителния балон... Същия изхарчи парите на България, за да прецака Бойко. Ама май прецака повече народа. Баси как излъга хората!

1

Цъки

преди 12 години

Преди неколко дни писах тука некъде, около темите за Сирия, че американците са запалили сички войни по земята през последните 100 г., а некой ми се дръвчеше точно с Югославия и лошите сърби и добрите бошняци и хървати! Тогава му обяснявах схемата, ама ме заринаха с минусчета феновете на Чичко Сам... хаха!Некой ден ако излезат всички мръсотии на янките, три дена нема да можете да мигнете!