25

ostavime

преди 12 години

Какви хора живеят в Перник???

24

за печенегите

преди 12 години

"Част от заселените в Софийско, Нишко и Щипско очевидно е останала (т.е. не всички са се изселили през 1049г.) и с българизирането им се образувала българската етнографска група "шопи" (печенежкото племе цопон у К. Багренородни)"

23

mimo13

преди 12 години

ХАН ТОКТУ:СПРИ ЛЕПИЛОТО

22

Анонимен

преди 12 години

Перник града на *** и ***!!!

21

.......

преди 12 години

Ние сме с най-много полицаи на глава от населението с най-голяма престъпност!!!НАУЧЕТЕ СЕ ДА ИЗИСКВАТЕ ОТ ДЪРЖАВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЗАЩОТО ЗА ТОВА СТЕ СИ ПЛАТИЛИ!!!И тук не намесвам БСП,ГЕРБ,СДС и останалите ***!Държавата трябва да се притиска от обществото(ако го има)непрекъснато!!!А до историка който обясняваше за печенеги и тюрки....Я си отвори очите и тогава говори!Писнало ми е от ТЕОРИИ за това какво се е случило някога!Не си живял тогава и не си видял!!!Така,че не коментирай...

20

Калин

преди 12 години

ТО В ПЕРНИК.. МЛАДИТЕ СЕ НАКАЗВАТ по жестоко от обичайното за страната .. У ПЕРНИК.. САМО ГОЦЕ МОЕ ВЪРЛУВА ..:)

19

Peunik

преди 12 години

Перник трябва да се отдели в резерват :(

18

Анонимен

преди 12 години

DA STANAT POPOVE VMESTO POLIZAI (6-ti)

17

галактика

преди 12 години

Това, че е намерен в пернишка шахта, не означава НЕПРЕМЕННО, че тялото е на перничанин. Възможно е убийство, извършено някога някъде си, прикрито в Перник /щото и това е възможно - нали/ ?!?!?!!!

16

до хан Токту

преди 12 години

Не си много добре с историята,но моля те на заблуждавай и другите хора с овчите си знания!Приятен ден!

15

До 6

преди 12 години

Ти явно си милиционер,щом така яростно ги защитаваш.Я кажи къде има обяви за работа в Милицията,аз ще ида да работя за 500 лв.!

14

До 14

преди 12 години

Те и за Мирослава още нямат версия!***!

13

До 6

преди 12 години

Тогава да закрият това Министерство УМНИКО!Ние плащаме на вятъра,така излиза по думите ти.За какво са ни?Да ги дюндюркаме на ръце ли?

12

До 8

преди 12 години

До болка си прав,извинявам се,просто си помечтах и съм го писал!Лек ден!

11

хан Токту

преди 12 години

В района на Перник през ранното Средновековие се заселват печенежки племена /западни тюрки/. Там наистина коренното население не е било нито тракийско, нито славянско , нито тракобългарско. Тюркските гени и нрави са зе запазили у кореняците перничани и околията, макар и да са асимилирани в езическо и етническо отношение през вековете.

10

дан

преди 12 години

кой гласува против бе, перник не са ли "селяните" на българия

9

Анонимен

преди 12 години

Перник - градът на живите мъртви...

8

дан

преди 12 години

селяндурията се изтрепа да се избива

7

Анонимен

преди 12 години

5,по зъбният статус виждаме,че става по филмите за САЩ-там законът задължава всеки да има зъбен статус в картона си или снимка,,,а тук не можем да си позволим да отидем на зъболекар.Не бъркай филмите с БГ действителност.

6

Анонимен

преди 12 години

Какво общо има Цвъцко с трупа,или и тоя труп ще го пришиете на ченгетата...Празни приказки на празен човек,защото според теб до всеки човек трябва да застане ченге...е да де ама държавата мизерна,бедна,обществените фондове празни-данъците малки,оказа се че ченгетата са много малко-заплати малки-рискове много.Във всеки град има обяви за ченгета.Започват работа,виждат огромната мизерия и напускат-кой ще стои за 500 лева и да бъде пушечно месо на *** и пульо и да не може да си види семейството.