101

6543

преди 12 години

Едно е да даваш газ друго е да управляваш. Като те гледам какъв котьо си не ставаш за нищо. Та ти юнак в предприятие не си влизал , да не говорим за Рудници и централи - безкрайно чужда и непонятна за теб материя. ти ще доубиеш всичко което е останало все още българско

100

Анонимен

преди 12 години

Мечти,мечти и празни приказки.То всичко се сгрухало те си блеят и мислят ,че им вярва някой.У народа душа и сулук на остана те си кукуригат и блеят!

99

666

преди 12 години

Това дете не знае да кара кола, но иначе зае къде са ***. Представям си как ще гледа умно батювците от Газпром и Лукойл. Какво разбира от енергетика от икономика?ШОК И УЖАС !!! Въпроса е как да се спасим от обезумелия пожарникар? С кадродата си политика този съсипа България.

98

Анонимен

преди 12 години

Гледах го в Референдум. Държи се възпитано, говори добре, малко и смислено.Какво прави, ще видим.

97

долен ляв

преди 12 години

Ако настъпва само левият ***,държавата няма да помръдне и сантиметър.

96

5555

преди 12 години

Пиклю ще даде *** на икономиката

95

Невероятно!

преди 12 години

Този и да го обидиш не става... Майката Природа така го е обидила вече, че просто няма накъде повече....И представяте ли си го този да "дава газ"?!?!?

94

Boko Tikvarov

преди 12 години

Oh na batko ustnichkite,ohh lele...

93

до к.102

преди 12 години

Ама не виждате ли,че това момче на христова възраст смесва икономика и финанси? за него икономиката не е основният отрасъл на страната, а подразделение (звено) на бившето Народно стопанство, сегашната Economics!

92

Анонимен

преди 12 години

Тоя ми прилича на пълен балък.И със това съмнително CV...Горкото момче , няма никаква представа къде се намира, ама ГАЗ щял да дава.Пълен цирк, характерно за всички ГЕРБераси.

91

Жоро

преди 12 години

Г-н министър, да се уточним какво разбирате под газ: този, който излиза отвреме навреме отзад на човека при някои обстоятелства; биогаз, природен газ или искате да кажете "ще натисна *** на газта на икономиката"? Защото това са съвсем различни понятия: първият газ си излиза самопроизволно; биогаз се канехме да получаваме при отлежаване на мръсните води на София от битовите отпадъци в тях; природен газ си купуваме от Русия на много солени цени. Ако става въпрос за форсиране на икономиката, то у нас все едно да караш дръглив москвич 403 да да лети като Боинг 747! Не пойдет! Извинете, на английски , понеже в Хасково се говори на турски и английски : Nothing wille of it!

90

Анонимен

преди 12 години

Боцето започна ухажване на ромския електорат, понее идат избори. Ето - сложи тяхно момче за министър.

89

Анонимен

преди 12 години

Извинявам се,че не съм знаел за *** в Транспортното!Направо съм за убиване.

88

777

преди 12 години

ИКОНОМИКАТА Е МЪРТВА !!!ОТ УМРЯЛ ПИСМО ПОЛУЧАВАЛ ЛИ СИ, Г-Н ДОБРЕВ !!!

87

Анонимен

преди 12 години

Как да го разбираме? Че ще подпали икономиката? Тоя със жълтото около устата с огромен ентусиазъм ще открива топлата вода, а старите акули има да го пускат по пързалката. Просто не е истина докъде се докарахме!

86

Анонимен

преди 12 години

Много ми е чудно как ще даде газна икономиката, като целия му професионален стаж е в бюджетния сектор

85

999999999999

преди 12 години

Еврейския съюз е дала заповед на всичките *** наречени политици да ни пробутват думата конкорентноспособност докато кликата франмасони,,род6илдовци,сионинсти ограбват народа

84

Анонимен

преди 12 години

Този като заместник министър къде е блял ? Защо не е давал газ на икономиката до сега ???

83

Анонимен

преди 12 години

какъв е този нов клоун ,щял да даде газ ха ха ха , с какво ? с герберски обещания ха ха ха

82

до 80

преди 12 години

-Само *** нямахме в правителството,сега имаме!Да ни е честито ! Имаме , в транспортното министерство !