41

Анонимен

преди 12 години

Парите и медиините изяви на тажи *** са на 16-тата по мощ финансова империя - БНП Париба.Ако се чудите кой и плаща, и чий проект е.Тази *** отдавна е заплюла България и Българите.

40

Бургас

преди 12 години

Не я пускайте във властта, че взела и закрила и 1-ви и 2-ри блокове на Козлодуй, както направи като преговарящ преди време !!!

39

овен

преди 12 години

Слушай, бе Anonymko. не се пише ОФЦА а УФСЪ.Много й ходи на таа депресираната

38

Анонимен

преди 12 години

Тя па *** кво се реди и тя да плюе, сякаш тя и зговорната и дружина крадци не окрадоха сто пъти повече и не подариха на един не-Българин имащ се за цар планини...

37

Иван Иванов

преди 12 години

Хайде и тази маруля се обади. Абе Вие сте като свински черва наредени. Я по-добре кажи защо и по чия заръка ти затвори два от блоковете на АЕЦ Козлодуй ? Я кажи защо у Европата още преди да е започнало гласуването за закриването и разбиването на държавата и твоята ръка вече беше вдигната и готова да подкрепя убийството на България. Ти другарко Кунева си държавна изменичка и трябва да бъдеш съдена и вкарана до живот в затвора в Белене да чукаш камъни по цял ден.

36

Чакащият

преди 12 години

Време е , хайде......

35

азе

преди 12 години

Съгласен съм да гледам Фидосова пред ---Кунева ,...до къде стигнахме ?

34

да де...!

преди 12 години

Скача ,....от партия на партия ,.....а коя ли ще е, следващата партия....?

33

Пръмова БНТ и БТВ

преди 12 години

Правили ви впечатление че Меглена Пръмова непрекъснато я показват по БНТ и по БТВ и я канят на интервюта?! Тя в момента не заема никакъв важен пост в държавата нито пък е депутка или евродепутатка! Силните връзки на съпругат и Пръмов в тези две телевизии и дават възможност тя непрекъснато да си прави реклама там. Но това е в противоречие с законът за меддите които се излъчват в национален ефир! Трябва протестираме пред БНТ и БТВ и да искам съдебно дело и отнемане на лиценз на тези две телевизии!

32

jan

преди 12 години

До ДНЕС.БГАко още веднъж публикувате нещо за гореспоменатата многолика, многопартийна, кривоуста женичка, придружено с нейна снимка, ще загубите един ваш редовен абонат. За втори път получих микроинфаркт от негативното и излъчване. Трети път няма да има.МОЛЯ ЗА МИЛОСТ!!!По-добре давайте Кимчето -- дебеличко и грозничко, ама поне не си отваря устата.

31

Анонимен

преди 12 години

до 38Някъде четох ,че е завършила нещо за ТКЗС ,икономика или ...,кой знае и помни да пишеТЕЗИ ДЕТО СА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ТКЗС ,УНИФОРМИ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ И ИСТОРИЯ НА БКП СА КАПАЦИТЕТИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ!

30

Долу Пръмова!

преди 12 години

Към всички които подкрепят Меглена Пръмова и нейната нова партия "Пръмова ООД":Колко дълбоко трябва да си паднал за да се хващаш на въдицата на тази червена манипулаторка. Целият смисъл на нейната полититческа дейност е 1. самата тя да облгодетелства на гърбът на народа и 2. да отвлича гласове от десно центрииският лагер с нейната нова партия! Тя много говори обаче нищо конкретно не казва. Тя е женският агент гоце! Тя иска да въстанови тройнната колация с БСП и ДПС.

29

анонимен

преди 12 години

Общо взето не се изумявам от това което пишете.Свикнали сте да не четете.Става дума за АЕЦ Белене.Подобни решения/вкл. за шистовия газ / не може да се взимат от едно правителство и след това да слушаме до безкрайност какво наследсто ни е оставило. Такива решения се взимат чрез РЕФЕРЕНДУМ.

28

optimist

преди 12 години

Кунева и Първанов много си приличат. И двамата мълчаха с години, докато бяха в управлението и сега, когато наближават избори са хиперактивни... Политическите трупове на политическото бунище!

27

Анонимен

преди 12 години

Това влечуго по-добре да се скрие в ЧЕРВЕНАТА СИ ДУПКА и да не медразни с изпълзяването си с повод и без повод. И защо ли се мисли за компетентна по всички въпроси?!

26

Анонимен

преди 12 години

Е как да не скочи и таз офца и движението и сега и тя се напряга да стане партиен "лидер". Големи политици ей всички мислят за благото на народа и за "демокрацията", "свободата" и ала бала приказки. Лицемери ***.

25

Абе

преди 12 години

Тая кукумявка кой е натиска та и тя звъни?!?!?

24

Менструацията Пръмов

преди 12 години

Ако Пръмова страда от менструални проблеми то не би било редно непрекъсното обществото да го занимава с това! Да отиде гинеколог! Но, тя самата е една смесица от менструация (БКП/БСП) и жълта пикня (партията на крадливият царвул). Пръмова ти ужасно смърдиш. Пожелавам ти едновременно да се заразиш от СПИН, Хепатит и Сивилиз. Ти си една от най гадните същества които някога са се разхождали по земята!

23

Иван

преди 12 години

Коя беше тази - какво общо има с управлението на страната.Какво направи като политик на който плащаха българските данъкоплатци ? Какво свърши в сферата на образованието,здравеопазването,пенсионната реформа.Какво нахалство от страна на един псевдополитик изградил се благодарение на БКП и НДСВ.

22

"СКОЧИ"...

преди 12 години

Тая не скача а ляга ,....доказано е ,справка ---Барозу!