46

Анонимен

преди 12 години

Що се чудите бе , живеем в държавата на мутрите и на физкултурниците ! Живеем в държавата на почитателите на Винету !

45

do 44

преди 12 години

къде живееш? кой има право да надава тупаници? това да не ти е родово-общинния строй? всички които разсъждават като тебе - да си живеят във фитнесите при стероидите и кокаина, ако посегне дори- в пандиза

44

темидчо

преди 12 години

Мутрата е пешка, изпълнявал е поръчка. Да съдят 'сина на боса' за подбуда към углавно престъпление - и да го осъдят, щото е ясно като бял ден какво е станало. Поради Х причината, сина на човека с парите е решил да го раздава играч - поръчал е полицая, а мутрата се е престарал и го е приключил... - звучи като от филм, ама не е.До кога ще си играем с пешките, да падат офицери и царе!

43

До 38

преди 12 години

Миличък/ка, никога не сам имал село и по-спокойно с епитетите. Кажи според теб каква е разликата ? Полицаите повече хора ли са от другите граждани ? Един голям к*р за всички ушеви !

42

p

преди 12 години

Доживотен затвор

41

do 41

преди 12 години

aloooo ne e ubiec mom4eto koeto mu e nadalo nekoia i druga tupanica v pianata mutra,a tva 4e onia e bil pian na *** i se e samoubil padaiki koi mu e vinoven???

40

МУСТАФАР

преди 12 години

ПУСНЕТЕ ПАТРИОТА.

39

off

преди 12 години

A.C.A.B.

38

Анонимен

преди 12 години

ALOOOOOOOOOOO, DNES.BG NE E "бияча на полицай" A UBIEZA!!!!!!!!!!!!!!!

37

B

преди 12 години

Да изгние в затвора тоя ***..

36

Аз съм!

преди 12 години

Бой до насиране за тая ***!

35

до 31

преди 12 години

Не виждаш разлика, защото си кон с капаци и тесногръд задръстеняк, който за цял живот е пропътувал единствено разстоянието от село до съседнния голям град.

34

Анонимен

преди 12 години

ДО 31 А КОЙ МУ ДАВА ПРАВО ДА БИЕ ,ИЛИ ПРОСТИТЕ КОМПЛЕКСИ КОИТО СА В ГЛАВАТА МУ ПО ДРУГ НАЧИН НЕМОЖЕ ДА РЪСЪЖДАВА , АЗ КАЗВАМ ТАКА ,ВСЕКИ Е ХРАНИЛ И ГЛЕДАЛ ,НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА НИЧИЙ ЖИВОТ , АТОВА КОЕТО СА СТОРИЛИ ЖИВОТА ЩЕ ИМГО ВЪРНЕ СЪЩОТО , НЯМА ЗЛО НЕНА КАЗАНО

33

ТЯ

преди 12 години

Нещастници...заедно с Куртово конарския *** и Самуиловия *** трябва да бъде съден за съучастничество. Петролен бос бил баща му...няма да е по-малък ***, щом е възпитал такъв ***. Кой го знае какъв жалък сополивец е, като сина си!

32

31-ви

преди 12 години

Смешен си. Не е нормално да стават побоища. Това, че някакви *** се имат за нещо повече от другите се нарича комплекс. Тъжно е, че такива като теб смятат за съвсем нормално някой да се бие с някого. Изпростяването на народа е очевадно и ти го потвърждаваш.

31

тото

преди 12 години

Споко , съдията ще каже , че няма дотатърно доказателсва. Момчето ще бъде пуснато с условна присъда. А банковата сметка на съдията ще набъбне. Както се какзва имаме "независимата съсдебна ситема" :)

30

Анонимен

преди 12 години

Където и да си по света, толкова ли е трудно да сложиш но компа си кирилицата?!Без да чета слагам минуси. Аман.

29

Баце

преди 12 години

Добре е да се подведе под отговорност и селяндурчето дето е синче на назначеният капиталистпишман търговец на горива . Защото селската комплексарщина води до такива случки като тази .Добре че полицай е пострадал че иначе можеше и да не разберем. А на съпругата на този полицай в отпуск дето ходи без нея на бар и се задява с чужди булки ще кажа .МОМЕ НЕ ГО ЖАЛИ А СЕКСИ СЕ ПРИМЕНИ ЧЕРЕН ПРЕЗЕРВАТИВ КУПИ И .... . Ден черно да не носи освен прашки и чорапи НЕЗАСЛУЖАВА СЛАГАЛ И Е РОГА

28

das

преди 12 години

Кое ви дава правото да съдите кой да иде в затвора и за колко ? Ясно се вижда, че целта не е била да го убие. От такива удари не се умира. Малшанс е ударът на главата при падане , впоследствие оказал се фатален. А това може да се случи на всеки . Навсякъде стават боища, особено по такива заведения. А дали си полицай, охранител или аптекар в такива случаи не виждам разликата.

27

Българин

преди 12 години

***