32

Наско

преди 12 години

Наистина има пълно объркване в лекарствената политика, и не са виновни фармацевтите, а държавата, която определя правилата на ценообразуването. Министерската оставка идва съвсем основателно.

31

Анонимен

преди 12 години

Некадърната опозоция ме накара да глаувам за тия те пък забравиха да проведат лустрация да си сърбат попарата.

30

Българин

преди 12 години

А докога ще чакаме оставката на т.нар. "министър на вътрешните работи" - Цветан Цветанов (Цецо ***), при положение, че т.нар. "полицаи" стоят мирно пред бандитите, а бият и тероризират невинни хора, че страната е заляна от чудовищна престъпност и очевидно никой не си мърда пръста да защити нейните граждани?Кога ще чакаме и оставката на самият борисов, който не знам колко пъти вече доказва, че е неспособен както да сформира читаво правителство, така и да управлява държавата като цяло?

29

Анонимен

преди 12 години

Как действа БСП? От шейсет години БКП(ДС) назначава хората си навсякъде - фирми, предприятия, заводи, училища, университети... Хората на ДС са навсякъде. И така, когато дойде ново правителство(понякога, в трудни времена БСП по желание сдават властта за да не се занимават с овладяване на кризи и после пристигат да оберат лаврите, както беше с влизането ни в ЕС) ДС и БКП започват да саботират всячески управлението чрез верните си ДС кадри. В Б-я няма истинси милионери, всички са назначени.

28

Румен 5ков

преди 12 години

Хи хи хи хи, идва наша власт, власт советовь хи хи хи !!!

27

СССР / USA

преди 12 години

Рунд Първи !

26

9999

преди 12 години

Трайков и Константинов изхвърчали от правителството!!! Да се готви Найденов! и така до Борисов.Но какво от това ? Кой ще ги замени?И дори да се намери такъв бунак,защото вече почти не остана нищо за крадене, дали ще помисли дори една педя преда носа си ? Дали България има бъдеще с такъв неграмотен и заспал народ?

25

Андреш Брайвик

преди 12 години

***, гответе се, скоро идвам във вашия дом!

24

ерван

преди 12 години

попитали радио Ерван "каква е ралзиката ме жду комуниста и хомосекслуаслиста", а оттам отговорили "Няма разлика" хахахахахаххахахахаха

23

Unufri

преди 12 години

Централна роля на опозицията в България е да пречи на управлението :) Колкото повече пречи, мрънка, съчинява скандали, толкова по-добре за тях (макар и за България да не е добре), защото на следващите избори това, че са мрънколясвали 4 години и са се държали като инфантилни ще им донесе бонус - гласове от хората, на които са им проглушили ушите и са успели да им повлияят :)Няма по-голям българомразец от настървена БГ опозиция. Прави се всичко във вреда на народа, за да се трупат точки.

22

комунист

преди 12 години

БСП победа!

21

Зло Куче

преди 12 години

ХА ТАКА! КАК БЕШЕ - НА ЗЛО КУЧЕ - ЗЪЛ ПРЪТ! Некадърници алчни скапани! Както е казал един виден наш сънародник -И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ! На СДС Булгартабак им изяде главата, а на тези - Белене. Ами ние къде да се дяваме с такива типигьоз управници?

20

Unufri

преди 12 години

Значи, когато стане някой гаф т.нар. опозиция започва да реве веднага за оставки. Когато обаче правителството само уволни някой министър, опозицията пак е недоволна :) Това идва да рече, че роля на опозицията е винаги да е недоволна, без значение какво точно се случва :)

19

Анонимен

преди 12 години

По форумите сте много силни бе другари ама като си помним заплатите от преди 3 год нещо мълчахте като н***ни, като минат 2-3 мандата ще позабравим после сте вие хахахахахахахаха.

18

Анонимен

преди 12 години

Корабът потъва, плъховете бягат !

17

Нико

преди 12 години

На мен ми се струва, че кадровия проблем е изцяло в политическите партии, защото там куцо и сакато иска да става народен представител. За герберите е ясно, че са гола вода като кадри, но и червените едни кадри имат, ум да ти зайде - вечните Руменовци винаги министри, утре ако вземат властта пак ще бъдат министри. Гоеми капацитети се извъдиха. Изобщо свестните и кадърни хора явно бягат от политиката, колкото се може по-надалече.

16

Траико Траичов

преди 12 години

Охххх отьрвах се --това ако е работа....още малко и за всичко щяха мен да изкарат виновен.

15

Анонимен

преди 12 години

као гледам мазохистите от Позиано пак са тук и са се развихрили...Искат да сме кто тях -мазохисти, които оичаме турци, комунисти и монархисти д ани крадат и извиват ръцете. Това управление е 100 по-полезно от некадърното и вредно управление на Костовци, царе измислени и крадливо -корумпирана Тройан ламя...Марш в Сибир, че го няма Салин да ви изрине там по лагерите

14

Анонимен

преди 12 години

Е,гейчета,някъде в нещо "запалката" да лъже?Понеже в прав текст казва,че това правителство е некадърно,вие се чудите как да го оплюете!Ами плюйте,защото това е истината и нямате никакви аргументи с които да го оборите!Посочете поне едно хубаво нещо,което това правителство да е направило за 3 годишния си мандат!

13

Анонимен

преди 12 години

Кадровият проблем на ГЕРБ се изчерпва с проблема на кадровика му. Ако той се махне, проблемът на ГЕРБ ще се разреши сам- ГЕРБ ще престане да съществува.