237

666! СУПЕР...

преди 12 години

...КРАИНО ВРЕМЕ БЕШЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА НАПРААТ ТОВА СВИНСКО ПОРНО КОЕТО СЕ ГЛЕДА ОТ ЦЕЛИО НАРОД И ТО НА ЖИВО... С БАЦЕ У ГЛАВНАТА РОЛЯ...ТО СА КАМАСУТРИ..ФАТКИ..ПЪШКАНЕ ОХКАНЕ...ПОЗИ СЕ МЕНЯТ У ДВИЖЕНИЕ...ВИБРАТОРИ ФААРЧАТ...НАЦИОНАЛНИ СУПЕРПРОДУКШОН...И ОЧИТЕ А СИ ЗАТВИРИШ ПА ГИ ВИЖДАШ...ПОРНО КЛАСИКА...ХХХХХLLLL....ПАЗИ ДЕЦАТА !...И ЖИВОТНИТЕ...!

236

Анонимен

преди 12 години

Бойко като отишъл на плажа видял, че Трайков го е изпредварил и това ,,преля чашата ,,

235

Анонимен

преди 12 години

Който не става, да си върви, идват по-можещи и по-кадърни млади и енергични хора с амбиции!

234

Савчев

преди 12 години

До тук добре!Г-н Борисов, СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ РЪСЕНЕТО С АЕРОЗОЛИ Е ДОБРО ЗА българите? Смятате ли, че ще Ви се размине???

233

Костовист

преди 12 години

Всички неща, за които плюете и се пенявите тука, ги имаше България при онова правителство на СДС! А сега плачете и страдайте, избирайте си мутри, за да не са турци и комунисти! Аз се радвам, че избягах от моя народ, защото той си заслужава съдбата напълно!

232

Протокол

преди 12 години

Голям работа свършиха в Катар - договорили инвестиции за 100 млн $ - та това са горе-долу парите колкото струваше построяването на зала Арена-Армеец.Констанинов го уволни Трайков, ако не беше на плаж нямаше да го съпуниса Бойко. И за де не е само Трайчо айде с него и Пламен.Но за гафа в Катар си е виновен Н.Младенов- та нали те правят програмата и я съгласуват с Бойко. По нея се пишат материалите за подготовка на делегацията. Некадърниците в Катар ли видяха какво са сътворили.

231

коко

преди 12 години

На комшията не му става онази работа.Кой е виновен когато жена му ходи на гости на "една приятелка " с изправен инструмент от другия вход?Ученическата и любов или сегашният и мъж?Или някой друг от "предишните"?

230

Анонимен

преди 12 години

На този "форум" Трайков си беше свършил работата. Беше подбрал представители на БГ бизнеса (друг е въпросът как са подбрани). Там се оказва, че БГ е представена, но ги няма местните. Това обаче е отговорност на МВнР, а не на МИЕТ. Липсата на чужди представители е провал за Н.Младенов. Но как кума му да го изгони? Трайков просто опра прешкира заради некадърността на Младенов

229

Анонимен

преди 12 години

световната политика е в ръцете на масоните.на бг съдбата е решена 91г от Луканов,,евреин,,да бъдем разсипани.затова в управлението на всяка държава стоят евреи в сянка и хора,които са зависими или агенти.На б.б. съм сигурна, че не му харесва какво се случва с БГ,но той е от тези които го държат,защото е престъпник, а Симеон Дянков е агент на световната банка.Защо си мислите Сергей е избран от социалистите в Европарламента,защото е евреин.Няма алтернатива всичко се определя от масоните.

228

коко

преди 12 години

Аман от тия катарци.По българските улиците не можеш да минеш от тях.И носят чували с пари и питат къде да ги вложат...А пред борсите опашки от германци и американци и те искат да инвестират в нашата просперираща икономика. коко сънува тази нощ

227

до гражданин

преди 12 години

ей гражданин,докато няма мозък в главите ни няма как да се оправим,все такива ще ни ръководят.ти говориш срещу руското лоби,ама сигурно и ти искаш АЕЦ Белене.ние сами незнаем какво искаме.А освен да се надяваме Русия пак да ни помага как иначе ще се оправим бе.Такава бедна държава,ако не и помага една богата държава как да стане.Ние трябва да се молим Русия пак да ни погледне защото все по зле ще ставаме.и от качествен материал имаме нужда

226

коко

преди 12 години

Не се сърдете на Бойко .Той не пие лекарства.Ето защо знае колко струват.А яйца яде.Видяхте как цените им светкавично се оправиха?Дано бате Бойко да си пийва по малко водка и бира,че да не вземат и те да поскъпнат...коко-батко на бате Бойко

225

Врял и кипял

преди 12 години

И двамата 'нови' ще са послушни.

224

Марги

преди 12 години

Докато мълчим, така ще бъде.Нека утре всички да излезем на площадите, за да покажем, че народът не спи.Търсете "Избухваме" във Фейсбук.

223

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен! Трайков е виновен! Ана-Мария Борисова е виновна!Константинов е винивен! Чат-пат и Цветанов,ама бързо му минава! Никога не са виновни- Дянков,Найденов ,Младенов и самия ТОЙ

222

Лелее

преди 12 години

И отново Бойко не е виновен за нищо, все другите са лоши. Сутринта по БНТ го наврях в миша дупка с неговите простотии.

221

Анонимен до ТТТ

преди 12 години

А кой уважаващ себе си Премиер ще промотира обиколки по магазините с цел съблюдаване на цени??? Нима няма цял рояк от "експерти" , който да следят точно това?Същите тези експерти не се ли оказа,че взимали бонуси на килограм?? А чашата за Найденов кога ще прелее? Всъщност фундаменталния въпрос е - КОГА НАШАТА ЧАША ЩЕ ПРЕЛЕЕ??????

220

Кейн

преди 12 години

То пък тоя Трайчо за народа загуба велика,по-рано трябваше да го наритат,много по-рано

219

хаха

преди 12 години

През джапанките му е на катарския шейх и за пожарната и за физкултурата :-))

218

do:266

преди 12 години

По какво се позна. По голямата излагация ли? Още две такива и се сещаш какво ще стане. На *** само при комунизма им дават власт.