166

айдеее

преди 12 години

айде бе мушмуроцииии всички сайтове побликуваха "НОВИНАТА" само вие спите...от 500 поканени ни един чаршав...залата била пълна само с *** :)))))))))))

165

минаващ

преди 12 години

Пълен провал на кухата лейка ББ.Не си заслужава нито обидите,нито квалификациите нито да си хабя пръстите да пиша.Вече и децата разбраха ,че управлението ни е имитация нищо друго.Голямата кошница на връщане е празна ...баси срама,е поне се разходиха на една добра дестинация за сметка на данъците ни.

164

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Катарския бизнес ни отсвири тотално.От поканени 500(петстотин) фирми нито един представител не се появи.Тотален провал.Борисов да се засрами и да даде отчет за провала.

163

Мамунчо

преди 12 години

На българо-катарския бизнес форум, който беше открит днес сутринта от икономическия министър Трайчо Трайков в столицата Доха, не дойдоха бизнесмени от Катар. От поканените "голям брой фирми", по предварителни данни около 500, в залата обаче не бяха забелязани техни представители. Смеееех....

162

анонимен

преди 12 години

този човечец бб е болен.трябва да се прегледа .страда от странната болест -лъжи и кради .днес организирали форум а от поканените 500 фирми не отишла нито една.смях.поразходиха се за наша сметка да се прибират и да си подават оставките.

161

Анонимен

преди 12 години

необосновани разходи от правителството на Б.Борисов, а народа тъне в мизерия и плаща за разходки на тия некадърници и крадци!!!!!!!!!!

160

Анонимен

преди 12 години

що не казват нищо провалената среща на бизнесмени ? става ясно колко ги интересуваме, просто си разходи антуража премиера

159

до 193

преди 12 години

И ПОЖАРОГАСИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!

158

Стройковеца

преди 12 години

Ще строи таратанци.

157

в катарската столица

преди 12 години

Нито един катарски бизнесмен не дойде на бизнес форума в катарската столица Доха, организиран по повод посещението на българска делегация, водена от пожарникаря!

156

Заповед

преди 12 години

Има заповед от ДАНС да се публикуват само усмихнати снимки на РазБойко, както гледам незвисимата журналистика следва заповедите стриктно. С Божията помощ Алах ще строи магистрали, така ли?

155

Анонимен

преди 12 години

Няма да стане тая Бойко.Премиера на Катар да не е луд като някои да харчи пари за нещо което няма да ползва.Не търси балъци,а се вземи в ръце!По-добре да ни купят тия богаташи.

154

четящ

преди 12 години

Те всякви чуждоземци и чуфути ни изкупиха вече, ...квото е останало е останало дай да го дадем на тия *** и да се свършва вече....!Симпатягата дето се е ухилил до тоя Абдахаля не води в добра посока:(...България скоро ще е само спомен:(

153

До 187

преди 12 години

Както се казва, хубава работа ама българска, тоест мутрофска

152

Позор

преди 12 години

На българо-катарския бизнес форум, който беше открит днес сутринта от икономическия министър Трайчо Трайков в катарската столица Доха, не дойдоха бизнесмени от Катар. Българската страна беше представена от над 100 български компанииВ зала "Цюрих" в хотел Мьовенпик" в центъра на Доха дойдоха обаче само българи. Форумът беше открит от министър Трайков на английски език, което малко обърка присъстващите.От поканените "голям брой фирми", по предварителни данни около 500, в залата не бяха забелязани техни представители.

151

Докторът

преди 12 години

Абе дано не прихванат катар в Катар нашите гьонсуратлар....

150

Анонимен

преди 12 години

Ех, как си подхождат двамата... Разбойко направо да слага и той една *** и да остава там!

149

Пълно Порно

преди 12 години

Бай Бойкйо е като аналния секс, дупедавците страстно го обичат, останалите твърдо го отричат

148

Какво значи

преди 12 години

Какво значи да инвестира - да построят магистрала и да ни загробят с нов заем? Катари - лихвари

147

прасчо

преди 12 години

Просим....крадем....просим....крадем,после пак просим,после пак крадем...........и така до края на света...Българския народ от интелигентен и работлив,деградира за 20 години мързелив и крадлив...Благодарение на новата политика...Как пък един,свестен не избрахме за тия години.....само ***