108

ty

преди 12 години

Е време е май да палнем парламента и всякаквите му комисии, защото това на нищо не прилича - всеки месец се вдига всичко, ние мрем и най-лошото е, че сме смели само на писане. А този тлъст питон и всички други смучат ли смучат, оливат се, ама като траем ще е така - а да направят това гръцките власти,а!?

107

х

преди 12 години

На 17 март (събота) ще се проведат национални протести, та там е мястото да кажете ясно каквото имате, а не тук!!!

106

х

преди 12 години

до 127: ***, неук народ,ти току що се изложи като кифла, много добре ти ходи името, което си си сложил. Това, че добива на шистов газ е опасен дори и американският лобист морнингстар го призна като дойде тук. А увеличението на цената сега го иска не доставчикът Газпром, ами посредникът Булгаргаз. Ако се добива тук шистов газ пак ще има посредник, който да ни го доставя, така че вземи сметни 2+2=? преди да плещиш глупости. Ама преди това ще ми е любопитно и да споменеш от коя планета падаш.

105

*****

преди 12 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БОЙКО ДА СИ ОТИВА ! НАЛИ ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ НАМАЛИ ГАЗА ?

104

Димитър

преди 12 години

Задава се значително повишение на мъжките ми атрибути, така че всички монополисти, могат да започват да ги ядат веднага!

103

Анонимен

преди 12 години

Аве вие не четете ли исканията на Булгаргаз и кой иска вдигане на цената на газа и защо?Исак го не Газпром,а БУЛГАРГАЗ, защото се били вдигали цените на алтернативните горива и зада си получат пропуснати печалби!!Ни веднъж досега не съм срещнал в исканията на Булгаргаз мотив от вида "защото Газпром видгна доставната цена"!Правете си сами изводите кой и какво иска и за каво отиват парите и най - вече при кого!А който се не сеща - отиват при посредника!

102

НРБ

преди 12 години

Тая комисия ДКЕВР трябва да се закрие,каква роля играе в ценообразуването-никакава,как регулира цените-никак,как защитава гражданите от високите цени-пръста не си мръдва,само храним стотици държавни чиновници.

101

Анонимен

преди 12 години

Да живее българо-руската дружба и всички последствия от нея! Да живеят гоцетата, боцетата, р.овчарчетата, станишевчетата и всички руски ***. Дано ги поживи.....едикойси. Ама така да ги поживи, че хаир да не видят докато са живи...пък и след това!

100

1

преди 12 години

За съжаление очакванията ми, че нивата на цените на петролните продукти ще се успокоят, не се сбъдна - имаме рекордни цени на петролните продукти, а цените, по които се изчислява стойността на природния газ у нас зависят от тях, мотивира променената си позиция Семерджиев.--------------------А когато цените на същите тези петролни продукти падат, защо не намалявате цените на природния газт тук под същия предлог? Явно, че друга е целта тук... Ама да видим колко от "матряла" пасе трева.

99

защо

преди 12 години

Нали преди месец и половина говориха дори за сваляне на цената ?!?

98

az

преди 12 години

А Бойко къде гледа ,а не е започнал да копа към Гърция и Румъния за нови тръби.

97

пейстнато

преди 12 години

"Цените на природния газ в САЩ през последните дни се понижиха до най-ниските си нива от десетилетие заради рекордните добиви. Макар вчера те леко да се повишиха, тенденцията засега е низходяща. Само във вторник котировките паднаха със 7.2%, а през миналата седмица с 13%, посочва The Wall Street Journal.От началото на годината природният газ се движи стремително надолу. Цените вече са спаднали с около 17% досега и с около 50% от стойноститите преди година. "

96

Анонимен

преди 12 години

Сметка за ток -------150 лв.Парно 300 лв.вода 80 лв.хляб 1 лв.заплата 500 лв ??????????????????????????????

95

KOM6IATA

преди 12 години

'' sinat na petrolnia bos izprati ohranitelite si , prebiha politsaia do smart '' ..................................................................................................... I KAK TAKA bE KOM6II ? VIE V DARJAVA DJUNGLA LI JIVEETE ? te biat politsaia , 6toto sa sigurni 4e niama da otivat zad re6etkite. a na6iat ERDOAN znaete li kak seriozno i silno se bori s tuka6nata mafia , NAPRAVO 4UDO ! Otkakto e premier ( 9 godini ) vsi4kite MAFIOTSKI LIDERI vliazoha v zatvorite.

94

До 109

преди 12 години

От 114: ..., а забравих да спомена, че освен, че съм млад (чувствам се такъв и духом и тялом) имам и прекрасно семейство и деца и реших за тях, че е по добре да нямат моята младост в тази държава (нарочно е смалка буква)Все пак е важно да се разбере, че Единението прави силата и води до промяна, другото е рая ;)

93

Анонимен

преди 12 години

Искахте Герб, получихте си го.А сега не мрънкайте.

92

До 109

преди 12 години

и аз съм млад ама догодина ще се подмладя още, като се махна от тук, защото докато всички ние не излезем на ЕДИНЕН ПРОТЕСТ, както пише над Парламента: Съединението прави силата" БЕЗ да се делим, на кой за какво и какъв ще е протеста. Ако имаш възможност и е за определена социална гражданска кауза и си свободен и ненагажиран просто го подкрепи!България има нужда от ЧОВЕЦИ/ХОРА, защото ~260 парапитеци вземат решенията и още близо 200 (МС) избирани на 4 години.Осъзнай се, че ВАЖНИЯТ СМЕ НИЕ!

91

1212

преди 12 години

Семерджиев не защитава потребителите а защитава монополистите ОСТАВКА Никъде по света не вдигат цените на монополистите за това че обновяват производството си като съответно намаляват работната си ръка,не може да вложиш 1милион и да го избиеш още на първата година и да си на печалба 10милиона и това става само в БГ защо всички мрънкат и драскат по форумите , ДО КОГА ?????

90

Атила

преди 12 години

Мечът на Марс е за вас изедници

89

До 107 Насо

преди 12 години

Е-е-е-х НАско наско-оо-о погледни картата на средното слънчево огряване за географският район на България и ще видиш, че със соларен панел зимата ще ти монтират на тракащото чене едно динамо белким си поддържаш температурата.Аман от прости неграмотни хора. Чети и виж, че в България само Добруджа е със сносен 'зелен" показател за изграждането на вятърни турбини.Соларните панели са към Ямболско, но пак не се избиват, като инвестиция!