211

Томас

преди 12 години

Много хубаво го е казал Вучков - нормалните хора не искаме да ни натрапват гейовщината си по гаден и нагъл начин - мъж да прави секс с мъж е смъртен грях - в стария завет за това са убивали с камъни. Наистина държавата трябва да защитава благоприличието - но и всички нормални хора трябва да защитаваме благоприличието - да не се оставяме да ни претопят в чалга-педалския потоп.

210

Бучков

преди 12 години

Има ли беден ***, това е бреме - гнусотия

209

Анонимен

преди 12 години

Предлагам педерастите да направят сега една серенада на Вучков, като му пеят песни на Азис!

208

КАРНОБАТ

преди 12 години

ще платиш или умреш

207

Анонимен

преди 12 години

Доктор хойорис кауза

206

Анонимен

преди 12 години

ДОЛНО Е ДА СИ ***,ПО ДОЛНО Е ДА СИ ЕВРЕИН *** ,АМА ТО ЕДНОТО МАЙ ВЪРВИ С ДРУГОТО КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ НА ИЗВРАТЕНЯГИТЕ

205

Хетеросексуален

преди 12 години

Браво професоре!Много чувствителни били меките китки.Кой ги дискриминира.Напротив.Поведението им е скандално и дават много лош пример на малките деца,които също им гледат простотиите.

204

Манаф ефенди

преди 12 години

Чудна работа-*** се били обидили, че дъртият професор ги нарекъл гейове....

203

иво

преди 12 години

Мавро е прав.Този беше Гл.редактор на списание Театър и най големият цензор.Гади ми се , само като видя физиономията му.

202

"Хейтър"?

преди 12 години

А ето какво е бил - цитата е от интервю със Стефан Мавродиев:""Този, който сега най-много говори по телевизията - Юлиян Вучков беше един от най-опасните, изпълняваше "мокрите поръчки" на комунистическата партия в изкуството. "".

201

"Хейтър"?

преди 12 години

#217, нещо бъркаш. И доцент не е!""Известният с голямата си уста телевизионен водещ Юлиян Вучков не е професор, нито дори доцент. Това сочи справка в масивите на Висшата атестационна комисия. Архивите на ВАК съдържат справка за присъдените научни степени и научни звания от 1962 година до април 2009-а. Секретарят на Висшата атестационна комисия проф. Стефан Радев каза пред "Монитор", че ако някой учен или преподавател го няма в списъка за присъдени звания, то той просто не е получил такова."!

200

Юлиано Вучи

преди 12 години

Боже, гледам и не вярвам на ушите си!

199

а

преди 12 години

Този госоодин до кога ще се прави на поляцо за пари? Просто не му отива на годините. Освен това лъже. че профеор, а е само доцент. Казаха ми, че обикалял библиотеките и с бръснарско ножче режел страници от книги и списания от миналото, когато пишел хвалби за комуниститите. Той от край време е *** и в момента се подмазва на днешната власт.

198

КЗД на съд

преди 12 години

Моля за извинение, че объркъх съкращението по-долу.Имам предвид КЗД - комисията за защита от дискриминация.

197

психолог

преди 12 години

Мдаа,много от пишещите са гейчовци!

196

КЗД на съд

преди 12 години

Предлагам КЗК да се самосезира всеки път когато някой каже, че футболните запалянковци след мач са се държали гадно, понеже това ги дискриминира и им пречи да си демонстрират свободно вандалските наклонности.

195

Анонимен

преди 12 години

Демокрацията избута много от *** на преден план, гадост...

194

КЗК да иде на съд

преди 12 години

Професорът просто е казал да не си демонстритат по гаден начин наклонностите - тоест по обиден за останалите начин.Какво дискриминационно има в това искане?По тази логика, ако излезнат на парад най-зависимите алкохолици, натряскани, опикани, ***, вонящи, повръщащи и прочие, хората нямат право да нарекат такъв вид демонстрация на тяхната зависимост "гадна"?А гейовете могат да излизат на демонстрации и да се държат непристойно понеже били гейове.

193

Sony

преди 12 години

Nali sega e demokracia ,koi kakvoto iska moje da kaje.Kakvi sa tezi prostotii da go globiavat za izkazano mnenie.Sega e mnogo po-losho i tatovo vreme da se SEREM I NA DEMOKRACIATA DETO TUK E IMA.;)

192

до 208

преди 12 години

много си *** бе!!!!също като тоя *** с мания за величие!!!!!