60

УРАААА

преди 12 години

Тиквата да не пуснал отпуска платените си драскачи днеска ? като гледам коментарите са само на нормални хора и никой не защитава гърбавата партия :D :D :D как ли Гроб ще си осигурят следващите избори след като никой не иска Боко

59

tosh

преди 12 години

до 62: и като ревеш по форума какво правиш? Връщаш ли си милиардите, а?Не. В такъв случай има две положения: или правиш нещо по въпроса или си гледай живота.Това е.

58

do 56

преди 12 години

Човече, аз не чакам някой да ме оправя, сам се боря и се справям, но държавата трябва да помага, а не да пречи, както е в момента, никой не очаква, който и да е на власт да направи от България, най-развитата, най-спокойната и най-най... държава, но неговата задача е да създава условия да се случва това, хайде сега ми кажи поне 3 неща, които да спомагат за случването на това, които са направени от сегашното правителство.

57

ееееееееее

преди 12 години

63 ри..мутрите избягаха преди 10 години..и забрави да добавиш...И КУЧЕТА -:)))

56

ха-ха-ха

преди 12 години

Ами Боко като искаш учена младеж вземи се скрии, че даваш лош пример :))). Ами аз как да мотивирам детето си да учи, като те гледа тебе. Като му кажа учи - то ми отговаря, ми Боко не е учил, не е чел книжки, а е търчал по цял ден след топката и виж го къф е станал :))). За какво ми е да мога да вържа две смислени изречения, като това хляб не дава.

55

Да, ама....

преди 12 години

Всеки младеж в БГ има една мечта. Да се махне по-скоро от ***. Ако не стане чудо, до 10 години в БГ ще има само чалгари, *** и мутри.

54

56

преди 12 години

56, Да... и докато ние ставаме морални и добри, от държавата се крадат милиарди и целия ни труд отива на кино. НЕ, мерси !

53

Гадател

преди 12 години

Както става обикновено в България този младеж след 40-50г го виждам мръзнещ в тесен апартамент без ток и топла вода , ядящ само по 1 кофичка кисело мляко на ден , защото няма пари за нищо.

52

:)

преди 12 години

Борисов поиска учена българска младеж... и затвори БАН. Спестените пари даде на няколко частни футболни клуба. Чалгарите изпаднаха в унес и пак гласуваха за ГЕРБ.

51

анонимен

преди 12 години

ха ха..господина решил и тук да си пъхне нослето..и тук да ошета.и как аджеба ще имаш учена младеж бе ..имаше ги да..обаче по татово време обаче..имаш 2 ка..не минаваш и повтаряш класа или стягаш опинците и минаваш..а сега и с 2 ки вече минават..изобщо нагледахме се 20 и кусур години как се взема средно и висше образование в БГ.имаш паричли.плащаш си семестъра и си вземаш изпита..а на края и дипломата..купуваш я демек .а младите лекарчета с такива дипломи? и се чудим що има висока смъртност

50

законите в Бг

преди 12 години

Узаконихме и ---КАЛИНКИТЕ ---в Бг !До 4-ти клас може да се преминава и със 2-ка!По-късно и до ,......12 клас!САМО в Бг!

49

Анонимен

преди 12 години

ami ako e kato tebe ychena glava .skoro niama da se opravim garancia .gymeni glavi v balgaria frash.

48

tosh

преди 12 години

спрете да ревете по форум и да чакате някой да ви оправи животите.Вие очаквате да дойде някой министър-председател да оправи всичко, но това няма как да стане докато всички ние не се променим и станем по-морални, по-честни и по-добри.

47

до23

преди 12 години

Е как да няма друга работа за младите ? По молове , ресторанти , хотели , дюнерджийници , казина , напоследък и по кол центрове . Има работа за младите :P . Само се чудя след като тея са професиите за почти всички младежи , от къв *** са ни университетите тогава :D . Да уча 5 години за да стана продавач или крупие ли ? Ако сте забелязали в обявите за работа напоследък дори за ей подобни предимно неквалифицирани длъжности искат висше ей тъй да има , следователно вече висшето го смятат като средно

46

Анонимен

преди 12 години

"едното обаче се удави"хаха, да резне и върне 1/3 от медала!

45

САМО в Бг

преди 12 години

"УЧЕНИ ......."....КАЗА БОРИСОВ ........И ,........ДО ТАМ ,РАЗВИТИЕ НЯМА ДА ИМА !

44

Бг

преди 12 години

"Учена Бг младеж"......,а кога БИ станало на практика ,защото само на теория се ----ГОВОРИ в Бг!?

43

RT%

преди 12 години

Нали искаше овчари?

42

777

преди 12 години

Бойко да отиде в студентски град, придружен от журналистическата си свита и да покаже на ЕВРОПА какъв комфорт е осигурил на "цвета на нацията". Магистрали ще има, но няма да има кой да се движи по тях, защото всеки български студент говори за напускане на прекрасната ни България.

41

fdde

преди 12 години

И като иска какво прави по въпроса