48

Flady

преди 12 години

Ако се намери едно такси дето няма газова или метанова уредба ще открия сметка за набиране на дарения за да му купим такава!

47

Анонимен

преди 12 години

Само в БГ. поръчваш такси от хотела за летището,вие сте 3-*** човека,и о ужас.В багажника няма място за куфарите от бутилките за газ или метан!!!И трябва да поръчаш още 1 такси.Иначе бензина та бензина. Работя в хотел и това го гледам всеки ден!

46

ДО tosh

преди 12 години

прочети коментари 60 и 62 и ще разбереш защо.......***!

45

Бой

преди 12 години

Предлагам също ВСИЧКИ готини таксиметрови шофьори, защото има и такива, да хванат и да хвърлят по един як бой на колегите си *** и да ги изгонят! Защото всички мразим таксиджиите именно заради ежедневните подигравки с нас клиентите им от гадните ***, каквито са повечето (НЕ ВСИЧКИ) шофьори!

44

lapeto

преди 12 години

щом скача горивото скачат не само тарифите на такситата а и всицко останало да видим бьлгарския народ колко още ще си трае ние станахме просто опитни мишки а колкото до бакшишите те са долни *** за които няма правила по пьтищата и фиксирана тарифа

43

фалит

преди 12 години

Как не ги е срам гадове мръсни! Немогат да се справят ли? Защо тогава редовно ми отказват курсове? Онзи ден на стоянката, един си чете вестник даже не ме поглежда и ми вика: Оди при колегата отзад!... Шибаният му колега отзад ми вика:... бе виж нЕкой друг...Само да ви уточня, че курса излиза малко над 4 лв. не е много, но да ми го отказват (редовно, това не е еденичен случай) това е безобразие! Нека да не им стигнат точно 5лв. в магазина за храна и тогава да се сетят как са отказвали!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Елементарни и познати медийни похвати - според заглавието е факт, под заглавието, с по- малки букви "може". Иначе всички знаем, че всяка година всичко върви нагоре "плавно"...

41

tosh

преди 12 години

добре бе стига сте плюели? Какво толкова са ви направили таксиметровите шофьори?Като не искате да ползвате услугите им не ги ползвайте. А те какво да направят като все се вдигат цените на горивата? Да отидат да садят картофи ли?Айде стига сте мразили всичко и всеки и си гледайте себе си.

40

Анонимен

преди 12 години

Не ме интересуват! Предпочитам да се блъскам в градския транспорт отколкото да бъда зле обслужен и измамен в цената. Не съм шаран, нито пък дойна крава! На такси не се качвам! Аз нямам вина, че всеки ***, който не става за никакъв х*й става таксиметров шофьор и станаха толкова много, че нямат клиенти и горките се прибирали с по- малко пари.В такива случаи най- *** е да вдигаш цената! Но нека си вдигат, той пазара си знае работа и като почнат да фалират ще се видят от къде изгрява слънцето!

39

раздават бонуси!

преди 12 години

Ако таксидижиите не издържат - да отидат в "герб"! Там раздават бонуси!

38

Анонимен

преди 12 години

ще вдигат цената , защото се е повишил бензина/нафтата... ами НЯМА нито едно такси да кара на това гориво!ВСИЧКИ СА НА МЕТАН!! а той не се е повишил!!!

37

Анон

преди 12 години

Тия бакшиши в София не стига , че изкарват повече от сума ти висшисти , лекари , счетоводители , пи ари , юристи и пр. , че са и *** , повечето в София са екс затворници и *** , *** и всякакви такива , че возят на метан , а си водят цените според бензина , ами сега и те искали увеличение .

36

Анонимен

преди 12 години

шопо може и на 10лв/км да се вози :D

35

Анонимен

преди 12 години

Остана ли нещо, което да не поскъпна от началото на годината насам? : )

34

Анонимен

преди 12 години

НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ бе селянчета че "сайтове" като тоя финансирани с ислямиски средства всекиднево ви настройват един срещу друг,днес плювате бакшишите утре рейсаджиите и тн и тн

33

O.o

преди 12 години

Какво поскъпване ги гони тея ***? Повече от половината карат на Метан, другата са на Пропан Бутан. Нито едно такси не съм видял да спира на бензинова колонка. Същата порнография като рпедния път. Вдигнаха цените, после обаче не ги смъкнаха като паднаха горивата. Нестига, че "нямат" да ти върнат и си взимат огоре, цакат те с KM-трите ами и цените им били малки. Абе *** от където и да го погледнеш.

32

до 39

преди 12 години

USА ли си пчела ли си,ама ти и в щатите да си, ще си си пак ***,какъвто си и тук!Камо ли таксиджия!

31

Нане Шопски

преди 12 години

Ако искат и 100лв км да го направят повече даже като видя такси и по главата избягвам да се чешя . Предпочитам да си бръкна в джоба да си го преместя като Борисов дето ръката му е все там . Последният път се качих при едно момче да ме вози от аерогарата до вкъщи . Шофера така миришеше сигурно поне 2 седмици в баня не бе влизал а таксето бе с мокра седалка одзад .Та прибирам ли се сега или ползвам реис или викам приятелче да ме вземе . А и един път с багажа ми открадна един *** сладур .

30

БАКШИША

преди 12 години

като не ви изнася не се возете бе

29

USA

преди 12 години

В щатите *** стават таксиджии. Да носят куфари и да въртят геврека, за друго не стават.